Cursus Horecaportier

Vergelijk de cursus Horecaportier

Hieronder vergelijk je alle cursussen en opleidingen horecaportier die je als thuisstudie kunt volgen bij de verschillende thuisstudie aanbieders in Nederland. Van iedere aanbieder hebben we het aanbod voor je op een rij gezet.

Wil je meer informatie? Ga direct naar:


Overzicht cursussen Horecaportier

NHA
Ringband
Zelfstudie
Digitaal
Met docent
Cursus: Gem. studieduur: Prijs vanaf:  
Horecaportier 3 maanden € 269,00 Meer info Inschrijven
NTI
Ringband
Zelfstudie
Digitaal
Met docent
Cursus: Gem. studieduur: Prijs vanaf:  
Horecaportier onbekend € 264,18 Meer info Inschrijven

Wat zijn de lopende acties als je je inschrijft per aanbieder?

De meeste thuisstudie aanbieders geven je een mooi cadeau als je besluit om bij hen in te schrijven. Hieronder vind je een overzicht van de lopende acties per aanbieder.
Lopende acties
Aanbieder: Actie(s):
NHA - De hele maand februari kun je gebruik maken van de volgende kortingscode "25THUISSTUDIEREVIEW.NL" en ontvang je € 25,- korting op je cursus.
- Gratis Tablet + toetsenbord
- 50-70% korting
- Niet geslaagd? Lesgeld terug!
Inschrijven Meer info
NTI - Gratis Princess Mini Blender bij besteding hoger dan € 250
- 5% korting op het lesgeld bij betaling ineens
- HBO: Tegen eenmalige betaling van € 49 een iPad mini
Inschrijven Meer info

3 Tips en informatie rondom de cursus Horecaportier:

Tips

1. Bekijk de inhoudsopgave van een cursus
In een inhoudsopgave vind je precies terug wat er in de cursus behandeld gaat worden.
Wat vind jij belangrijk? Bekijk of die lesstof wordt aangeboden!

2. Lees reviews van andere cursisten
Door reviews van cursisten te lezen kun je je een beter beeld vormen over hoe anderen de cursus of de cursus aanbieder ervaren. Doe daar je voordeel mee!

3. Profiteer van de gratis proefperiode!
De beste tip die we echter kunnen geven is om te profiteren van de proefperiode die alle thuisstudie aanbieders je aanbieden. Zorg dat je het materiaal thuis ontvangt, dan kun je pas echt goed beoordelen of het materiaal aan je verwachtingen van kwaliteit voldoet. Lees hier meer informatie over de gratis proefperiode!


Wat ontvang je aan cursusmateriaal bij welke aanbieder?

Zoals eerder al aangegeven doe je er verstandig aan om altijd te profiteren van de proefperiode en je cursus dus zelf te bestellen. Dan krijg je het cursusmateriaal echt te zien. Om je alvast een idee te geven hoe een studiepakket er uitziet hebben wij bij alle aanbieders een cursus besteld.
Tips

Informatie rondom erkenningen

Over erkenningen bestaan veel misverstanden. Zo vragen veel mensen zich af of een bepaalde opleider erkend is? Het is echter niet de opleider die erkend is voor zijn hele aanbod. Je moet je daarom altijd afvragen of de cursus of opleiding die jij wilt volgen van een bepaalde aanbieder erkend is door bijvoorbeeld de overheid of een branchevereniging. Voor NHA, Laudius, NTI, LOI én Studieplan geldt dat ze ook niet erkende opleidingen aanbieden. Dit komt vaak simpelweg door het feit dat er überhaupt geen erkenning bestaat voor de betreffende cursus.

Lees hier mee informatie over:


Over de cursus Horecaportier

De horecaportier heeft een afwisselende en uitdagende baan. Hij zorgt ervoor dat mensen zich welkom voelen en een prettige avond hebben, maar is er ook verantwoordelijk voor dat ‘lastige’ gasten geen kans krijgen en de veiligheid gewaarborgd blijft. Steeds meer horecagelegenheden hebben dan ook een gediplomeerd horecaportier in dienst. 

Wilt u aan de slag als horecaportier? Dan heeft u volgens de wet een officieel diploma nodig: het diploma van de Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH). Een cursus Horecaportier leidt u dan ook op om dit diploma te behalen. U verdiept zich in de functie van de horecaportier, leert meer over wet- en regelgeving en oefent met verschillende communicatiemodellen en gesprekstechnieken. Daarnaast leert u omgaan met het alcohol- en drugsgebruik in het uitgaansleven en leert u geweld te herkennen en te voorkomen. Zo heeft u alles in huis om als gediplomeerd horecaportier aan de slag te gaan. 

Een cursus horecaportier als thuisstudie?

Een opleiding tot horecaportier kunt u prima thuis doen. Dankzij de online studieondersteuning studeert u waar en wanneer het u uitkomt en kunt u het geleerde meteen in de praktijk brengen. Voor uw eigen financiën, of die van een ander. En dat is niet alleen gemakkelijker, maar bespaart u ook flink wat kosten vergeleken met het regulier onderwijs!

Ga direct naar: