Cursus Korte verhalen schrijven

Vergelijk de cursus Korte verhalen schrijven

Hieronder vergelijk je alle cursussen en opleidingen korte verhalen schrijven die je als thuisstudie kunt volgen bij de verschillende thuisstudie aanbieders in Nederland. Van iedere aanbieder hebben we het aanbod voor je op een rij gezet.

Wil je meer informatie? Ga direct naar:


Overzicht cursussen Korte verhalen schrijven

NHA
Ringband
Zelfstudie
Digitaal
Met docent
Cursus: Gem. studieduur: Prijs vanaf:  
Laudius
Ringband
Zelfstudie
Digitaal
Met docent
Cursus: Gem. studieduur: Prijs vanaf:  
Thuiscursus.nl
Ringband
Zelfstudie
Digitaal
Met docent
Cursus: Gem. studieduur: Prijs vanaf:  
Verhalen Schrijven 6-9 maanden € 199,00 Meer info Inschrijven

Wat zijn de lopende acties als je je inschrijft per aanbieder?

De meeste thuisstudie aanbieders geven je een mooi cadeau als je besluit om bij hen in te schrijven. Hieronder vind je een overzicht van de lopende acties per aanbieder.
Lopende acties
Aanbieder: Actie(s):
NHA - Gratis Tablet + toetsenbord
- 50-70% korting
- Niet geslaagd? Lesgeld terug!
Inschrijven Meer info
Laudius - Nu geen inschrijfgeld
- 10 jaar gratis cursussen t.w.v. € 900
- Lesgeld terug als je niet slaagt
Inschrijven Meer info
Thuiscursus.nl All-in cursusgeld, geen extra kosten! Inschrijven Meer info

3 Tips en informatie rondom de cursus Korte verhalen schrijven:

Tips

1. Bekijk de inhoudsopgave van een cursus
In een inhoudsopgave vind je precies terug wat er in de cursus behandeld gaat worden.
Wat vind jij belangrijk? Bekijk of die lesstof wordt aangeboden!

2. Lees reviews van andere cursisten
Door reviews van cursisten te lezen kun je je een beter beeld vormen over hoe anderen de cursus of de cursus aanbieder ervaren. Doe daar je voordeel mee!

Lees hier alle reviews over de cursus Korte verhalen schrijven

3. Profiteer van de gratis proefperiode!
De beste tip die we echter kunnen geven is om te profiteren van de proefperiode die alle thuisstudie aanbieders je aanbieden. Zorg dat je het materiaal thuis ontvangt, dan kun je pas echt goed beoordelen of het materiaal aan je verwachtingen van kwaliteit voldoet. Lees hier meer informatie over de gratis proefperiode!


Wat ontvang je aan cursusmateriaal bij welke aanbieder?

Zoals eerder al aangegeven doe je er verstandig aan om altijd te profiteren van de proefperiode en je cursus dus zelf te bestellen. Dan krijg je het cursusmateriaal echt te zien. Om je alvast een idee te geven hoe een studiepakket er uitziet hebben wij bij alle aanbieders een cursus besteld.
Tips
Laudius
Thuiscursus.nl

Informatie rondom erkenningen

Over erkenningen bestaan veel misverstanden. Zo vragen veel mensen zich af of een bepaalde opleider erkend is? Het is echter niet de opleider die erkend is voor zijn hele aanbod. Je moet je daarom altijd afvragen of de cursus of opleiding die jij wilt volgen van een bepaalde aanbieder erkend is door bijvoorbeeld de overheid of een branchevereniging. Voor NHA, Laudius, NTI, LOI én Studieplan geldt dat ze ook niet erkende opleidingen aanbieden. Dit komt vaak simpelweg door het feit dat er überhaupt geen erkenning bestaat voor de betreffende cursus.

Lees hier mee informatie over:


Over de cursus Korte verhalen schrijven

Vrijwel iedereen heeft wel een verhaal te vertellen. De een doet dat in vertelvorm, de ander maakt een tekening of schilderij, en weer een ander vertrouwt alles toe aan papier. Bent u ook zo’n schrijver die altijd al zijn verhalen op papier had willen zetten, maar er eenvoudigweg niet toe komt? Dan is een cursus Korte Verhalen Schrijven een prima steuntje in de rug. 

Met een cursus Korte Verhalen Schrijven heeft u niet alleen een stok achter de deur, u leert ook hoe u uw verhalen op een gemakkelijk leesbare, boeiende wijze op papier zet. Zo wordt het niet alleen leuk om uw verhalen op te schrijven, maar ook om ze te (laten) lezen. Wie weet verdient u straks uw brood met uw hobby! 

Een cursus korte verhalen schrijven als thuisstudie?

Een opleiding tot korte verhalen schrijven kunt u prima thuis doen. Dankzij de online studieondersteuning studeert u waar en wanneer het u uitkomt en kunt u het geleerde meteen in de praktijk brengen. Voor uw eigen financiën, of die van een ander. En dat is niet alleen gemakkelijker, maar bespaart u ook flink wat kosten vergeleken met het regulier onderwijs!

Ga direct naar: