Cursus Roemeens

Vergelijk de cursus Roemeens

Hieronder vergelijk je alle cursussen en opleidingen roemeens die je als thuisstudie kunt volgen bij de verschillende thuisstudie aanbieders in Nederland. Van iedere aanbieder hebben we het aanbod voor je op een rij gezet.

Wil je meer informatie? Ga direct naar:


Overzicht cursussen Roemeens

NHA
Ringband
Zelfstudie
Digitaal
Met docent
Cursus: Gem. studieduur: Prijs vanaf:  
Cursus Roemeens 12 maanden € 189,00 Meer info Inschrijven

Wat zijn de lopende acties als je je inschrijft per aanbieder?

De meeste thuisstudie aanbieders geven je een mooi cadeau als je besluit om bij hen in te schrijven. Hieronder vind je een overzicht van de lopende acties per aanbieder.
Lopende acties
Aanbieder: Actie(s):
NHA - De hele maand februari kun je gebruik maken van de volgende kortingscode "25THUISSTUDIEREVIEW.NL" en ontvang je € 25,- korting op je cursus.
- Gratis Tablet + toetsenbord
- 50-70% korting
- Niet geslaagd? Lesgeld terug!
Inschrijven Meer info

3 Tips en informatie rondom de cursus Roemeens:

Tips

1. Bekijk de inhoudsopgave van een cursus
In een inhoudsopgave vind je precies terug wat er in de cursus behandeld gaat worden.
Wat vind jij belangrijk? Bekijk of die lesstof wordt aangeboden!

2. Lees reviews van andere cursisten
Door reviews van cursisten te lezen kun je je een beter beeld vormen over hoe anderen de cursus of de cursus aanbieder ervaren. Doe daar je voordeel mee!

3. Profiteer van de gratis proefperiode!
De beste tip die we echter kunnen geven is om te profiteren van de proefperiode die alle thuisstudie aanbieders je aanbieden. Zorg dat je het materiaal thuis ontvangt, dan kun je pas echt goed beoordelen of het materiaal aan je verwachtingen van kwaliteit voldoet. Lees hier meer informatie over de gratis proefperiode!


Wat ontvang je aan cursusmateriaal bij welke aanbieder?

Zoals eerder al aangegeven doe je er verstandig aan om altijd te profiteren van de proefperiode en je cursus dus zelf te bestellen. Dan krijg je het cursusmateriaal echt te zien. Om je alvast een idee te geven hoe een studiepakket er uitziet hebben wij bij alle aanbieders een cursus besteld.
Tips

Informatie rondom erkenningen

Over erkenningen bestaan veel misverstanden. Zo vragen veel mensen zich af of een bepaalde opleider erkend is? Het is echter niet de opleider die erkend is voor zijn hele aanbod. Je moet je daarom altijd afvragen of de cursus of opleiding die jij wilt volgen van een bepaalde aanbieder erkend is door bijvoorbeeld de overheid of een branchevereniging. Voor NHA, Laudius, NTI, LOI én Studieplan geldt dat ze ook niet erkende opleidingen aanbieden. Dit komt vaak simpelweg door het feit dat er überhaupt geen erkenning bestaat voor de betreffende cursus.

Lees hier mee informatie over:


Over de cursus Roemeens

Roemenië is een van de jongste leden van de Europese Unie. Daarmee is voor Roemenië de weg vrij om binnen Europa te handelen, te werken en te reizen. En dat biedt mogelijkheden. Zo komt u in Nederland steeds vaker mensen van Roemeense afkomst tegen, maar kunt u ook zaken doen met Roemeense ondernemers, of als vakantieganger dit prachtige, ongerepte land gaan ontdekken. Een flink deel van de Roemeense bevolking spreekt niet of slechts gebrekkig Engels, waardoor het moeilijk wordt met elkaar te spreken.

Met een cursus Roemeens komt u goed beslagen ten ijs. U leert stap voor stap de Roemeense taal kennen en oefent met het lezen, schrijven en spreken van de taal. Bent u al bekend met de Roemeense taal? Dan is een cursus Roemeens voor gevorderden een goede manier om uw uitspraak te verbeteren en uw woordenschat uit te breiden. 

 

Een cursus roemeens als thuisstudie?

Een opleiding tot roemeens kunt u prima thuis doen. Dankzij de online studieondersteuning studeert u waar en wanneer het u uitkomt en kunt u het geleerde meteen in de praktijk brengen. Voor uw eigen financiën, of die van een ander. En dat is niet alleen gemakkelijker, maar bespaart u ook flink wat kosten vergeleken met het regulier onderwijs!

Ga direct naar: