Transferperiode weer afgesloten!


Toptransfers aan het einde van transferperiode!

Zoals elk seizoen is de slotdag van de transferperiode een waar spektakel. Waar in een eerder stadium al transfers van bijvoorbeeld Radamel Falcao, Edinson Cavani en Carlos Tevez werden afgerond bracht de slotdag nog flink wat wijzigingen met zich mee. Wat betekent dit voor uw voetbalreis naar de beste clubs van Europa?
 

Bale naar Real Madrid!

Gareth Bale mag zich officieel speler van Real Madrid noemen. De Welshman wordt direct een van de grootverdienders van de selectie van Carlo Ancelotti. Je voetbalreis naar Real Madrid is in ieder geval een garantie voor het zien van de absolute wereld sterren!
 

Özil naar Arsenal

Het was lang wachten op de toptransfers die Arsene Wenger de Arsenal fans beloofd had. Maar het eindresultaat mag er zeker zijn door het aantrekken van Duits international Mesut Özil.
 

Fellaini naar Manchester United

Ook Manchester United schijnt te hebben geprobeerd Özil aan te trekken, maar koos uiteindelijk voor de Belg Fellaini. De voormalig Everton speler wordt bij United herrenigd met zijn trainer van het afgelopen seizoen; David Moyes.
 

Everton haalt Lukaku, McCarthy én Barry

Na het verlies van Fellaini heeft Everton snel geschakeld en 3 spelers aan zijn selectie toegevoegd. Lukaku wordt gehuurd van Chelsea en Barry van Manchester City. James McCarthy is aangekocht van Wigan Athletic dat het afgelopen seizoen uit de Premier League degradeerde.


Overige nieuws