Thuisstudie ervaringen - Laudius


Op de vraag of mensen Laudius
zouden aanraden aan familie, vrienden
en bekenden antwoorden:
17
1
Mevr. K - Financieel adviseur
23-03-2020
Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de cursussen van Laudius, de vele spelfouten daargelaten maar wat voor mij echt een heikel punt blijft is het volgende. Aan het eind van elke les staan simpele oefenopgaven, hiervan staan de antwoorden in het boek. Daarna komen de huiswerkopgaven, deze zijn van een heel ander niveau en hier kun je echt iets van leren, maar als je kiest voor studie zonder docent dan ontvang je hier niet de antwoorden van. Dat is mijns inziens echt te gek voor woorden. Iedereen die een cursus volgt moet ook van deze opgaven de antwoorden kunnen opzoeken. Ze "dwingen' je op deze manier om de duurdere variant te kiezen inclusief docent. Mijn bevindingen met de docent begeleiding bij diverse thuisstudie aanbieders is dat dit altijd erg tegen valt. Antwoorden zijn kortaf en meestal word ik er niet veel wijzer van. Dit is dan ook de reden dat ik hier niet meer voor kies. Zo goed als Laudius ook is in prijs-kwaliteitverhouding, op dit punt vind ik ze niet transparant en kunnen ze zeker nog wat te verbeteren.

Naar Laudius website
Dhr. van Oostveen - Frans
13-01-2020
Leuke studie en de ondersteuning van de docent is prima en vriendelijk. Net overzicht en digitale bestanden zijn prima. en natuurlijk goedkoop in verhouding met andere aanbieders

Naar Laudius website
Dhr. van Oostveen - Kindercoach
13-01-2020
Hele leuke studie, lekker duidelijk. Goede ondersteuning van de docent. Dat je geen vooropleiding nodig hebt zet ik wel mijn vraagtekens bij, het helpt zeker als je een hbo of hbo + niveau hebt. Je dient toch een brede kennis te hebben.

Naar Laudius website
Dhr. Schreuders - Basiveiligheid (B-vca)
28-06-2018
Ik moest voor mijn werk minimaal een basiscertificaat VCA hebben. Daarvoor heb ik mij ingeschreven voor de cursus B-VCA bij Laudius. Allereerst is de lesstof op een gestructureerde manier opgezet en zeer prettig leesbaar. De opdrachten die gemaakt moesten worden, zijn ook zeer leerrijk en zorgen ervoor dat de stof nog beter wordt begrepen. Ik heb in april 2018 examen gedaan in Barendrecht en in 1 keer geslaagd en kon als eerste het examenlokaal verlaten, terwijl andere kandidaten nog zuchtend achter hun PC zaten. Prima materiaal en bedankt Laudius.

Naar Laudius website
Anoniem - Basisopleiding onderwijsassistent
18-04-2018
Goede uitleg, directe communicatie met de docent die in korte tijd het werk nakeek en terug stuurde. Ik zou er graag ook de volledige cursus onderwijsassist volgen

Naar Laudius website
Anoniem - Basisopleiding Doktersassistent(e)
19-12-2017
Ben sinds 3 maanden bezig met de basisopleiding doktersassistente. In het begin was het even wennen om alles vanuit thuis te doen maar met de juiste hulp van mijn online docent ben ik goed op weg.

Naar Laudius website
Anoniem - Budgetcoach
09-12-2016
Prima cursus! Hoop als ik klaar ben met de cursus ik snel aan de slag kan als budgetcoach. Zal een volgende keer zeker weer voor Laudius kiezen.

Naar Laudius website
Mevr. Van Beukelen - Dierenverzorging
20-05-2016
Erg leuke cursus! Zou je meer over de verzorging van verschillende soorten dieren willen weten dan is dit een prima cursus.

Naar Laudius website
Mevr. Rood - Journalistiek
13-12-2015
De cursus op zich is uitdagend genoeg. De feedback van de lerares vindt ik matig en niet duidelijk waar ze nu soms op doelt. Vragen stellen is een drama want het kan zijn dat zij 2 weken niet naar je huiswerk kijkt. En als het antwoord dan niet duidelijk is dan moet je opnieuw of anders de vraag o.i.d. stellen. Ik vindt de interactie met de lerares dus onvoldoende.

Naar Laudius website
Mevr. Van de Ven - van den Eijnden - Duits
06-11-2015
Goede communicatie met lerares, goedwerkende studiewereld, makkelijk insturen, goede en duidelijke lesstof, goedkoop, studie tempo reëel en goed haalbaar, soms type fouten in de tekst maar niets belangrijk.

Naar Laudius website
Dhr. Grootkarzijn - Social media
02-11-2015
Social Media Marketing is erg goed voor je ontwikkeling op het gebied van Social Media! Hoe gebruik je het? Hoe kun je het inzetten voor je eigen bedrijf? En hoe werf je klanten via social media.. Alles komt aan bod ik deze geweldige Sociale Media Marketing cursus.. Na deze Cursus ben jij absoluut op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van sociale media! Schrijf je direct in! En begin vandaag nog, ik de mooie wereld van Sociale Media Marketing!

Naar Laudius website
Mevr. De Vlieger - Budgetcoach
10-09-2015
Cursusmateriaal is prima, de cursus is goed up-to-date, er staan wat onnodige spelfouten in, maar inhoudelijk is het dus goed. Ik ben wel erg te spreken over de docente. Fantastisch hoe snel ze het werk heeft nagekeken en gecorrigeerd.

Naar Laudius website
Anoniem - Life coach
21-08-2015
Heb gekozen voor de download versie. Makkelijk en altijd bij de hand. Het is een overzichtelijke en uitgebreide leerstof. Verder vindt ik de begeleiding van mijn docent erg prettig. Voor mij de volgende keer zeker weer Laudius.

Naar Laudius website
Dhr. Van Eijck - Kindercoach
10-08-2015
Ik maak graag gebruik van de mogelijkheid om een review te schrijven over de kindercoaching cursus die ik volg bij laudius. De cursus is gewoon goed. Goede leerstof en duidelijk beschreven. Ook snelle beoordeling van huiswerk. Jammer dat er hier en daar wat slordigheden zoals spelfouten in het materiaal te vinden zijn.

Naar Laudius website
Mevr. Koolen - Gewichtsconsulent
18-06-2015
Zeer interessante cursus. Toen ik het lesmateriaal begon te lezen kon ik niet stoppen. Hier en daar staan wel wat spelfouten maar verder zit de cursus prima in elkaar. Een goede basis om mee te beginnen.

Naar Laudius website
Dhr. Hoogvliet - Autotechniek
23-10-2014
Leuke uitgebreide cursus. Ik heb heel veel kennis opgedaan over auto's. In de praktijk ga ik er zeker veel aan hebben. Downloaden was ook heel prettig.

Naar Laudius website
Dhr. Pieters - Schuldhulpverlening
16-07-2014
Het was een prima cursus. De studie bevatte actuele informatie en op vragen ontving ik snel antwoord.

Naar Laudius website
Anoniem - Nagelstyling
14-06-2014
Een hele goede cursus voor heel weinig geld. Materialen wat je bij de cursus krijgt zien er ook goed uit. Geen spijt van mijn keuze.

Naar Laudius website