Thuisstudie ervaringen - NHA


Op de vraag of mensen NHA
zouden aanraden aan familie, vrienden
en bekenden antwoorden:
76
3
Lees NHA reviews & ervaringen over de cursus:

Accountmanagement (1)Alles over de hond (1)Anatomie (1)
Basisdiploma boekhouden (1)Basiskennis loonadministratie (2)Basisopleiding Dierenartsassistent(e) (1)
Beleggen (1)Bierbrevet (1)Biologie (1)
Budgetcoach (3)Copywriting (1)Dierenverzorging (2)
ECDL (2)Evenementen organiseren (1)Excel (2)
Financial assistant (BKB+BKC) (1)Fitness (1)Frans (2)
Gewichtsconsulent (1)Havo Wiskunde A (1)HBO bachelor Bedrijfskunde (1)
HBO-module Organisatiepsychologie (1)Hebreeuws (1)Indonesisch (2)
Italiaans (3)Kapper (1)Kindercoach (1)
Kleding maken (1)Korte verhalen schrijven (1)Kunstgeschiedenis (1)
Life coach (1)Logistiek medewerker (1)Marketing & PR (1)
MBO Verzorgende IG - verpleeghuis/verzorgingshuis/thuiszorg (1)Medewerker personeelszaken (1)Medisch secretaresse (1)
Medische kennis (1)Medische terminologie (1)Moderne bedrijfsadministratie (1)
Naaitechnieken (1)Nagelstyling (1)Office (1)
Office manager (1)Online marketing (1)Planner wegtransport (3)
Praktijkdiploma loonadministratie (1)Praktijkdiploma medewerker administratiekantoor (1)Praktische psychologie (2)
Receptioniste telefoniste (1)Schriftelijke communicatie Nederlands (1)Spaans (6)
Tekenen (1)Timemanagement (1)Uitvaartverzorger (5)
Verkoop en administratie (1)VMBO Spaans (1)Vwo Wiskunde A (1)
Anoniem - Havo Wiskunde A
05-02-2018
Ik zou deze cursus niet aanbieden om de volgende redenen: - er staan fouten leerstof (bijvoorbeeld bij het berekenen van gemiddeldes staat er dat je 2 getallen - elkaar moet doen en vervolgens door elkaar moet delen, terwijl dit natuurlijk plus is) - de uitleg kan soms behoorlijk onduidelijk zijn en ik ben blij dat ik in mijn omgeving iemand heeft die mij dingen uit kan leggen anders weet ik niet of ik het gered had. - omdat je veel grafieken moet tekenen (en je hier geen foto van kan maken omdat het bestand dat te groot wordt om in te leveren) stuur ik veel met de post op, dit is elke keer weer een gedoe. Een voorbeeld: ik had een enveloppe met hierin 2 lessen en 1 blaadje met hierop al mijn gegevens, de docent heeft er maar 1 nagekeken omdat de ander geen informatie van mij bevatte (de docent/nha had echter wel de gegevens om de les terug naar mij te sturen zodat ik deze weer opnieuw op kan sturen.). Ik zou de cursus aanraden omdat: - het is flexibel, je kan zelf bepalen wanneer je wat doet. - de lessen worden snel nagekeken dus je weet snel of je een onderdeel voldoende begrijpt.

Naar NHA website
Anoniem - MBO Verzorgende IG - verpleeghuis/verzorgingshuis/thuiszorg
01-07-2017
De lesstof staat vol met taal en-spellingsfouten. Het ziet er niet uit. Niet klantgericht. Bijvoorbeeld keuzedelen kunnen niet meer veranderen als je je bij nader inzien vergist hebt in de keuze. .

Naar NHA website
Mevr. van der Plas - Spaans
18-08-2016
Goede cursus opbouw. Belangrijke thema's voor beginners, wat aansluit op het niveau van een beginner. Goede informatieverstrekking, goede begeleiding en reactie op ingestuurd huiswerk.

Naar NHA website
Dhr. Schroijen - Planner wegtransport
25-06-2016
Studeren in je eigen tempo, goede begeleiding, studentenplatform en nog meer van deze zaken. Daarnaast mogelijkheid tot een gespreide betaling!

Naar NHA website
Mevr. van Veen - Office manager
23-06-2016
Je weet goed waar je aan toe bent. De portal is heel duidelijk en het huiswerk wordt snel nagekeken. De cursus was snel geregeld en ik kon al snel beginnen.

Naar NHA website
Mevr. vd Brink - Praktische psychologie
22-06-2016
Ik ben nog maar net begonnen maar nu al helemaal tevreden. De lesstof is duidelijk, interessant en op niveau. Huiswerkopgaven zijn pittig maar goed te doen. Goede begeleiding vanuit de NHA. Helemaal tevreden.

Naar NHA website
Anoniem - Praktijkdiploma loonadministratie
20-06-2016
Mijn ervaring met NHA is uitstekend. NHA is helder, duidelijk en transparant. Het huiswerk wordt ook vliegensvlug nagekeken zodat je weer snel verder kunt met het volgende hoofdstuk.

Naar NHA website
Anoniem - VMBO Spaans
19-06-2016
De cursus is in principe goed, voor mij in ieder geval, heb al enige kennis van het spaans. Een minpunt vind ik dat je geen direct contact met de leraar kan hebben. Vragen kunnen alleen ingestuurd worden via het volgende huiswerk en vind dan de uitleg erg summier. Huiswerk wordt wel erg snel gecorrigeerd retour gezonden.

Naar NHA website
Anoniem - Spaans
19-06-2016
Ik ben onlangs begonnen met een cursus Spaans voor beginners en aansluitend start ik met Spaans voor gevorderden. Mijn eerste ervaringen met NHA zijn uiterst positief te noemen. Respons / feed-back op huiswerk is goed, ook de adequate afhandelingen bij algemene vragen is prima !

Naar NHA website
Dhr. van Gent - Basiskennis loonadministratie
19-06-2016
Snelle inschrijving, mooi lesmateriaal, up to date informatie, goede kwaliteit, gunstige prijzen, lesmateriaal is goed te lezen, wordt ook per les samengevat.

Naar NHA website
Mevr. Elsenburg - Spaans
18-06-2016
Vriendelijke klantenservice. Snel...! Heel veel waar voor redelijk weinig geld: het is even wennen, eer je weet hoe e.e.a. werkt, maar daarna merk je het gemak ook.

Naar NHA website
Dhr. Boon von Ochssee - Uitvaartverzorger
17-06-2016
Duidelijke leerstof en wat zo fijn is je krijgt snel en goede feedback. De manier van het doorgeven van de lessen is ook heel erg duidelijk en makkelijk. Goede website en navigatie. Dit geeft je een stimulans om op eigen tempo je studie te verwezelijken.

Naar NHA website
Mevr. Marchand - Gewichtsconsulent
16-06-2016
Lesmateriaal ziet er mooi uit. Taalgebruik is prettig om te lezen. Makkelijk om huiswerk in te sturen.

Naar NHA website
Mevr. Zinzen-Thewessen - Uitvaartverzorger
16-06-2016
Tot nu toe gaat alles prima.Huiswerk wordt nagekeken en alles wordt fatsoenlijk afgehandeld. Lesmateriaal werd zorgvuldig en mooi afgeleverd.En voor de verdere rest moet je het toch allemaal zelf doen, maar is het fijn als een docent op de achtergrond aanwezig is.

Naar NHA website
Mevr. Niessen - Spaans
16-06-2016
De lessen zijn logisch opgebouwd per onderwerp. Je leert eerst woorden en zinnen en daarna de grammatica. Na de les kun je oefenopgaven maken en daarna het huiswerk. De bijgeleverde audio is ideaal voor het oefenen van de uitspraak.

Naar NHA website
Dhr. Mol - Beleggen
16-06-2016
Ik ben op 06/06/2016, begonnen met een cursus Beleggen voor beginners. Er zijn verschillende redenen waarom ik deze cursus ben gestart, maar de voornaamste is toch nuttig bezig zijn met de tijd die ik dagelijks over heb, ik investeer liever mijn kostbare tijd voor de toekomst, en probeer uit te vinden of ik talent heb voor het beleggen. De studie kosten zijn aanzienlijk goedkoper door de korting die word gegeven bij NHA, maar dit was niet de reden waarom ik ben begonnen. Zoals al duidelijk word aangegeven met de spreuk "Profiteer van je talent" zal in de toekomst blijken of ik talent heb of niet, maar dit kan je alleen uitvinden door het zelf te doen, dus aan de studie beginnen en afmaken. Tevens wilde ik graag vermelden, dat mijn digitale huiswerk die ik instuur, binnen 1 dag word nagekeken en terug gestuurd, dit vind ik zeer prettig en kan zo sneller mijn vragen die ik incorrect heb beantwoord terug zoeken en nakijken in de lesstof, ik hoef dus niet eerst 1 week te wachten, en kan dus sneller door met de volgende les.

Naar NHA website
Anoniem - Fitness
16-06-2016
Alles is snel en eenvoudig geregeld. Wel jammer dat je het examen later zelf moet regelen en dat dit niet bij de cursus informatie vooraf aangegeven wordt.

Naar NHA website
Mevr. jacome - Receptioniste telefoniste
16-06-2016
het is een fijne opleiding en de begeleiding die je er bij krijgt ook als er iets fout is krijg je ook de uitleg er bij . perfect

Naar NHA website
Anoniem - Basisopleiding Dierenartsassistent(e)
16-06-2016
De lessen zijn goed te volgen en erg behulpzaam. Na het inleveren van je huiswerk krijg je uitgebreid feedback op je werk zodat je je kan verbeteren. Het gaat bij mij redelijk snel en heb tot nu toe geen moeite met deze cursus.

Naar NHA website
Anoniem - Kapper
16-06-2016
Alles word in goeie orde verstuurd en alles word goed omschreven en uit gelegd. Ook het huiswerk word snel nagekeken.

Naar NHA website
Anoniem - Dierenverzorging
16-06-2016
Ik heb tot nu toe goede ervaringen met NHA. Alles is duidelijk en goed geregeld. Huiswerk insturen gaat makkelijk en snel en binnen enkele dagen heb je het nagekeken en wel weer terug.

Naar NHA website
Mevr. Mulders - Spaans
16-06-2016
Mooie aanbieding, materialen snel in huis. Duidelijke uitleg. Huiswerk snel beoordeeld. ....................................................................................................................

Naar NHA website
Dhr. Garritsen - Copywriting
16-06-2016
Pas begonnen, maar tot nu toe tevreden. Afwisselde leerstof met veel praktijkvoorbeelden. NHA komt afspraken na. Ingestuurde huiswerkopgaven zijn met 2 dagen gecorrigeerd.

Naar NHA website
Mevr. Knoops - Basiskennis loonadministratie
16-06-2016
Goede begeleiding , overzichtelijke pagina ik zou het andere mensen aanraden. Alleen vind ik dat als ze zeggen dat je een tablet krijgt zich hier ook aan moeten houden, heb hem tot heden toe nog niet ontvangen

Naar NHA website
Dhr. Lamers - Indonesisch
19-04-2016
Tot nu is alles goed verlopen ook via de mail kan je goede uitleg of vragen krijgen of geven. Tot zover eeb zeer goede verloop met NHA.

Naar NHA website
Anoniem - Indonesisch
14-04-2016
Het is fijn dat je meteen kunt zien of je het begrepen hebt. Ook heb ik er een vertaalapparaat bij. Bijzonder handig voor woorden die je nog niet kent en toch wilt gebruiken. Met de basiskennis, zoals taalregels kom je zo snel waar je komen wilt.

Naar NHA website
Anoniem - Italiaans
12-04-2016
Doordachte opbouw van de leerstof, in eigen tempo kunnen leren, vriendelijke en enthousiaste docent

Naar NHA website
Dhr. Winius - Budgetcoach
12-04-2016
Lespakket ziet er goed uit. De opbouw van de lesstof is goed en is duidelijk geschreven en prima leesbaar. Door de opgaven te maken, kom je erachter welke onderdelen je goed beheerst en welke je nog even moet opfrissen.

Naar NHA website
Mevr. Nijveen - Tekenen
10-04-2016
Snel geleverd cursusmateriaal, compleet om gelijk te kunnen beginnen! Huiswerk online in te leveren en snelle opbouwende feedback van de cursusleider! Tot nu toe geen negatief punt kunnen ontdekken. Super tevreden.

Naar NHA website
Anoniem - Budgetcoach
10-04-2016
Ik ben momenteel nog bezig met de studie, bevalt goed. Gegevens zijn helder enbduidelijknen recent. Huiswerk wordt vlot nagekeken. Prima

Naar NHA website
Mevr. Marijs - Anatomie
09-04-2016
Studiemateriaal was snel in huis. Duidelijk lesmateriaal. Huiswerk wordt snel nagekeken, antwoorden krijg je na insturen van je huiswerk waardoor je je foute antwoorden kan bestuderen. Werkt ook perfect met de digitale leeromgeving!

Naar NHA website
Mevr. sniekers - Marketing & PR
09-04-2016
Sommige teksten uit het cursus gedeelte marketing vind ik moeilijk leesbaar en daarbij de vraagstelling van de huiswerkopdrachten ook. Verder heb ik al veel geleerd in korte tijd. PR heeft opdrachten die je niet alleen theoretisch weg wijzen maar ook praktisch.

Naar NHA website
Anoniem - Kleding maken
09-04-2016
Het niveau van de cursus is goed oplopend. De beschrijvingen worden ondersteund met plaatjes, dat werkt bij mij heel goed.

Naar NHA website
Mevr. van Ravenhorst - Excel
09-04-2016
Duidelijke cursus met begeleidend docent, het huiswerk kan digitaal ingestuurd worden en wordt snel nagekeken met een goede feedback. Prima cursus!

Naar NHA website
Mevr. Dekker de Vries - ECDL
09-04-2016
Het vergt wel even wat oefenen, maar dan is deze cursus voor iedereen te doen. Het is fijn dat je huiswerk snel wordt nagekeken en een verklaring erbij waarom welk antwoord goed is.

Naar NHA website
Mevr. Smit - Uitvaartverzorger
08-04-2016
Je wordt heel snel geholpen als je vragen hebt. Snelle levering van het studiemateriaal. Lessen worden snel nagekeken.

Naar NHA website
Mevr. Jacobs - Financial assistant (BKB+BKC)
08-04-2016
Het contact met de leerkracht is minimaal en vrij lastig. Vragen moeten met het huiswerk ingezonden worden en zo komt het voor dat je de vragen over hoofdstuk bijvoorbeeld 1 moet inleveren bij het huiswerk van hoofstuk 3. Maar voor de rest geen opmerkingen

Naar NHA website
Mevr. van Puijvelde - Kindercoach
08-04-2016
Het gemakkelijke aan een cursus volgen bij de NHA, is dat je dit vanaf thuis kunt doen en wanneer het voor jou uitkomt. Je kunt je tijd zelf indelen en daarom is het volgen van een opleiding of cursus via de NHA goed te combineren met je werk. Je kunt kiezen voor begeleiding van een docent die bij de cursus betrokken is en veel kennis over het onderwerp heeft. Je kunt ook contact leggen met medestudenten via studentenplaza. Je hebt de keuze om je huiswerkopdrachten via de post of via de plaza te versturen, wat heel gemakkelijk is. En als je er wat langer over doet, geeft dit helemaal niets. Het kunnen aanvragen van een diploma vind ik een groot pluspunt, maar je krijgt ook sowieso een getuigschrift.

Naar NHA website
Mevr. roelofsen - Alles over de hond
08-04-2016
fijn, wordt snel opgestuurd, is erg duidelijk en huiswerk komt erg snel weer terug. zeer tevreden tot nu toe ( cursus gestart 25-03-2016)

Naar NHA website
Anoniem - Medewerker personeelszaken
08-04-2016
Alles is zeer goed geregeld. Duidelijk en overzichtelijk en de materialen snel geleverd! Ook het ingestuurde huiswerk komt snel terug. De site werkt ook prima en gemakkelijk

Naar NHA website
Mevr. Jansen - Office
08-04-2016
Ik volg de cursus Office nu een aantal weken en ervaar het als erg positief, de cursus is makkelijk te volgen en wordt goed opgebouwd. Ik volg de cursus met plezier en hoop na 20 lessen mijn diploma te halen.

Naar NHA website
Anoniem - Planner wegtransport
07-04-2016
De service is tot nu goed. Ook het examencentrum is duidelijk in ze communicatie. Alleen de leraar die het huiswerk na moet kijken is af en toe wat later dan de 5 werkdagen die er voor staan.

Naar NHA website
Anoniem - Naaitechnieken
07-04-2016
Deze cursus is zeker een aanrader, op een duidelijke manier worden de lessen uitgelegd, de begeleiding vanuit NHA is heel fijn! Ik heb al tot nu toe al heel veel geleerd op een fijne manier en in mijn eigen tempo!

Naar NHA website
Mevr. Vervoort - Praktijkdiploma medewerker administratiekantoor
07-04-2016
Huiswerken zijn snel door docent nagekeken. Helaas krijg ik de info van De Nederlandse Associatie voor Examinering: Het functiegericht Associatiediploma Medewerker Administratiekantoor is met ingang van 1 januari 2016 komen te vervallen. Ik hebt tot 1 januari 2020 de tijd om dit diploma aan te vragen, mits ik minstens één van de benodigde examens vóór 1 juli 2016 hebt behaald.

Naar NHA website
Anoniem - Basisdiploma boekhouden
07-04-2016
Duidelijke en helder lesstof. Goede huiswerkopgaven en het ingezonden huiswerk en evt vragen ontvang je snel terug.

Naar NHA website
Anoniem - Schriftelijke communicatie Nederlands
07-04-2016
De lessen zijn goed gestructureerd en duidelijk. Er zijn geen extra boeken nodig en de correctoren werken snel en geven duidelijke feedback. Prima mogelijkheid om in je eigen tempo te werken en je einddoel te bereiken. Ook de website is zeer gebruikersvriendelijk.

Naar NHA website
Mevr. Hilgerink - Italiaans
07-04-2016
Goede prijs kwaliteits verhouding. Ook de toegepaste leermethode is erg duidelijk en overzichtelijk. Ben inmiddels al begonnen met de tweede cursus voor gevorderden en heb er nog steeds veel plezier van. Je kunt na deze opleiding een goed woordje Italiaans praten.

Naar NHA website
Dhr. van Dam - Verkoop en administratie
07-04-2016
De cursus is praktisch gericht, goed gedocumenteerd en leert prettig. De informatie is helder. Website overzichtelijk ingedeeld. Het studentenplaza geeft echt een persoonlijk tintje aan de studie en de mogelijkheid om contact te houden met docenten en medestudenten. Ook het welkomstgeschenk super leuk! Daarbij is de hele cursusprijs beslist redelijk (zo niet goedkoop) te noemen!

Naar NHA website
Anoniem - Praktische psychologie
07-04-2016
Thuis studeren en huiswerk inleveren wanneer het je uit komt. Duidelijke site voor het inleveren en nagekeken huiswerk. Hoofdstukken lessen zijn goed te overzien, niet te lang. Ik vind het erg leuk en leerzaam.

Naar NHA website
Anoniem - Moderne bedrijfsadministratie
07-04-2016
Ik ben pas begonnen met mijn studie MBA. Leesmaterial is vrij duidelijk en huiswerk wordt best wel snel nagekeken.

Naar NHA website
Mevr. Blommers - Medische terminologie
06-04-2016
Het is een makkelijke cursus,met duidelijk lesmateriaal. Zelf heb ik gekozen voor studeren met thuisbegeleiding. Huiswerk doorsturen is simpel en ik heb vlug mijn nagekeken huiswerk weer terug. Kortom een aanrader!

Naar NHA website
Dhr. Geensen - ECDL
06-04-2016
Netjes in de mappen leraren kijken huiswerk snel na zodat je weer snel verder kan met het volgende hoofdstuk.

Naar NHA website
Anoniem - Logistiek medewerker
06-04-2016
Duidelijke lesstof, die goed aansluit bij de praktijk van alledag. De begeleiding is prettig en goed.

Naar NHA website
Anoniem - Medische kennis
06-04-2016
Duidelijke uitleg, handig met oefenvragen, huiswerkvragen makkelijk in te sturen, binnen een dag al na gekeken. Goede aanvulling op werk als verpleegkundige. Mijn collega's zijn nu ook aan het kijken om evt. de thuisstudie te volgen.

Naar NHA website
Mevr. Peters - Timemanagement
06-04-2016
De informatie is duidelijk en praktijkgericht. De huiswerkopgaven kosten wel tijd, maar ze zorgen dat je de theorie veelal aan jouw praktijk kunt koppelen. Daarnaast is binnen twee werkdagen het cijfer van de huiswerkopdracht bekend. Prima!

Naar NHA website
Dhr. van Os - Biologie
06-04-2016
Prima cursus en super snelle correctie, meestal binnen 12 uur. In de lessen wordt alles stapsgewijs uitgelegd, doorspekt met oefenopgaven die je zelf kunt nakijken, een evaluatie waarbij je zelf een overzicht kunt maken en de huiswerkvragen.

Naar NHA website
Mevr. Brouwer-Manders - HBO-module Organisatiepsychologie
06-04-2016
Goede, duidelijke en uitdagende cursus waarin je inzicht krijgt in de beginselen van de psychologie en bedrijfspsychologie. Zeer handig in een HR functie.

Naar NHA website
Dhr. Dullaart-Heijkoop - Uitvaartverzorger
06-04-2016
Ik ervaar de cursus als een fijne en praktische cursus die je steeds dieper leert om uitvaartverzorger te worden en je te verdiepen in alle facetten van het vak. Het fijne is dat je het thuis en op je eigen tempo kunt doen. Geen onnodige poespas met communicatieve vaardigheden. Wel worden deze getoetst in alle uitwerkingen die je aan levert. Fijne cursus dus.

Naar NHA website
Anoniem - Kunstgeschiedenis
06-04-2016
Interessante cursus met leuke huiswerkopdrachten. Het huiswerk is super snel nagekeken! Handige online studentenplaza.

Naar NHA website
Anoniem - Budgetcoach
06-04-2016
Tot nu toe is het allemaal duidelijk, maar ik heb nog maar een aantal lessen gedaan, dus ik kan er nog niet zoveel van zeggen. Huiswerk digitaal insturen gaat heel gemakkelijk en wordt snel nagekeken.

Naar NHA website
Anoniem - Bierbrevet
01-04-2016
Echt een hele leuke en interessante cursus. Als echte bierliefhebber heb ik hier veel van kunnen leren. Maar dat niet alleen, mijn kennis bleek ook nog eens de doorslaggevende factor te zijn waardoor ik nu fulltime als barman aan de slag kan.

Naar NHA website
Dhr. Oudeboon - Planner wegtransport
13-12-2015
Ik vond de cursus erg duidelijk en de stof was goed te doen. Ik heb met veel plezier deze opleiding gevolgd. Ook het contact met de NHA was goed, huiswerkopgaven werden snel nagekeken.

Naar NHA website
Anoniem - Online marketing
25-11-2015
Ik ben zeer tevreden over de cursus. Goed boek en uitstekende docent, die zeer regelmatig extra aanvullingen geeft op de lesstof.

Naar NHA website
Anoniem - Korte verhalen schrijven
19-11-2015
Ik krijg heel erg slechte feedback, soms zelfs helemaal geen of weinig kritiek. Ook is de lesstof veroudert, zo hebben ze het bijvoorbeeld nog over cassettebandjes. Ik vind het niet prettig dat je niet op een andere manier vragen kunt stellen aan je docent. Dit kan alleen via het insturen van lessen, maar als je niet verder komt in de les is dat behoorlijk irritant.

Naar NHA website
Mevr. de Wit - Spaans
18-11-2015
De thuisstudie Spaans (beginners en gevorderden) bij de NHA zou ik zeker aanbevelen bij anderen. Voor 300 euro is het een zeer uitgebreide en goede cursus, zeker gezien het inclusief docent is. Het plaza (het intranet) is overzichtelijk maar wel wat ouderwets. Het nakijken door de docenten is zeer streng, dat is een nadeel. Soms is het Spaans goed maar heb je 'el/la' gedaan ipv 'una/un' en wordt het fout gerekend terwijl de zin zo ook klopt. Klantenservice is top, 24/7 bereikbaar en vriendelijke begeleiding. De cursus zelf zou meer aandacht mogen schenken aan het vervoegen van werkwoorden. Verder top!

Naar NHA website
Dhr. Frankhuisen - Life coach
09-11-2015
Een zeer volledig en uitgebreide studie voor thuis. Hier en daar wel enige taalkundige fouten, wat slordig overkomt. Het huiswerk mag sneller nagekeken worden, maar vormt geen belemmering. Leuke oefeningen en huiswerkopdrachten!

Naar NHA website
Anoniem - Vwo Wiskunde A
02-11-2015
Je krijgt twee ordners met losbladige lesstof. De stof wordt op een korte en duidelijke manier uitgelegd aan de hand van een voorbeeld gevolgd door oefenopgaven. Iedere les wordt afgesloten door een aantal huiswerkopgaven. Deze kun je via de eenvoudige en functionele digitale leeromgeving naar de docent sturen. Deze komen vrij snel beoordeeld retour via de mail met 5 minuten als absoluut record. In deze mail staat ook al je behaalde cijfer voor die les. Ik vind de cursus dan ook goed opgezet en kan het iedereen aanraden.

Naar NHA website
Dhr. Schepen - Uitvaartverzorger
31-10-2015
Ik vond de cursus erg prettig om te doen. Het contact met de leraar was fijn, en kreeg bruikbare antwoorden op vragen en commentaren waar ik iets mee kon. De docent keek al mijn opdrachten snel na. De materialen zijn duidelijk en helder, maar zouden in sommige gevallen wel iets meer de diepte in kunnen. Omdat dit een thuisstudie is mis je de praktische ervaring. Dat is wel heel jammer, ik zou niet zeggen dat je na de cursus klaar bent voor een baan als zelfstandig uitvaartverzorger, maar het is een goed begin als je de branche in wil.

Naar NHA website
Anoniem - HBO bachelor Bedrijfskunde
28-10-2015
Ik heb deze opleiding gekozen zodat ik naast mijn werk toch bezig kon zijn met de ontwikkeling van mijn competenties. Helaas moest ik de financiering zelf betalen, dus was een combinatie met mijn werk een vereiste. Een bachelor-diploma tegen een betaalbaar tarief. Niet gedacht maar deze opleiding op afstand was erg goed te volgen. Ik raad iedereen aan bij NHA eens te neuzen voor een opleiding!

Naar NHA website
Anoniem - Hebreeuws
19-10-2015
mijn ervaring-goede telefonische service wanneer er vragen zijn. jammer dat er geen begeleiding op afstand bij inbegrepen zit maar ik heb voorlopig zeker genoeg aan de lesstof dat het engels / hebreeuwsch is maakt het niveau iets moeilijker. deze moeilijkheid is ook weer een kans voor mij om mijn engels op te halen. Hebreewsch is wel pittig. de lesstof is wel overzichtelijk en hanteerbaar. Overigens heb ik bij andere thuisopleidingen geen cursus Hebreeuwsch in het lesassortiment aangetroffen. pluspunt voor NHA!

Naar NHA website
Dhr. Van Amstel - Evenementen organiseren
15-10-2015
Leuke cursus. De lesstof is niet altijd even duidelijk maar verder een prima cursus. Alles was snel in huis en kon gelijk beginnen. Mocht ik in de toekomst nog een cursus willen volgen zal ik zeker weer voor NHA kiezen.

Naar NHA website
Dhr. De Groot - Frans
27-09-2015
Het lesmateriaal is prima en ik krijg snelle reacties op mijn huiswerk. Ga graag in Frankrijk op vakantie en denk dat ik me nu aardig met de taal kan redden.

Naar NHA website
Mevr. de Groot - Frans
30-07-2015
Ik ga jaarlijks op vakantie naar Frankrijk. Nu ik de cursus Frans heb gedaan bij NHA kan ik me goed verstaanbaar maken met de franse taal. Het lesmateriaal ziet er goed uit.

Naar NHA website
Anoniem - Excel
28-05-2015
Ervaringen cursus De cursus Excel is me zeer goed bevallen. De lessen zijn eenvoudig te volgen en de docent heeft de ingestuurde lessen snel nagekeken! Erg handig, zo kon ik op mijn eigen tempo verder aan de volgende les. De geleerde vaardigheden pas ik nu nog vaak toe tijdens mijn werk. Ik heb bijzonder veel aan de cursus gehad en ik zou NHA dan ook zeker aanraden!

Naar NHA website
Mevr. zaander - Nagelstyling
17-03-2015
was leuk om te doen en veel van geleerd. wel moeilijk as je dit nooit eerder gedaan hebt. wel fijn die hulp maar moest wel lang wachten voordat ik eens een reactie kreeg.

Naar NHA website
Mevr. van Bilsen - Medisch secretaresse
26-02-2015
Ik ben pas op de helft, maar tot nu toe is de cursus mij redelijk bevallen. Ik had de cursus snel in mijn bezit. Verder is de stof wel wat verouderd en ontbraken er 2 lessen. Het onderdeel medische terminologie had ik liever sneller ontvangen, dan had ik sneller door de cursus kunnen lopen. Maar uiteindelijk denk ik wel dat ik een goede basis aangeleerd krijg.

Naar NHA website
Mevr. Op den Berg - Accountmanagement
25-08-2014
Ik heb veel gehad aan deze cursus. Makkelijk te begrijpen stof, goed geschreven en prettig contact met de docent. Ook de klantenservice was vriendelijk en behulpzaam. Tablet is top.

Naar NHA website
Dhr. Prins - Italiaans
28-07-2014
De cursus is goed opgesteld, alleen kan de tekst af en toe wat duidelijker. Ook fijn dat je er een tablet bij krijgt.

Naar NHA website
Dhr. Zwagerman - Dierenverzorging
17-07-2014
De cursusmap ziet er goed en uitgebreid uit. Ook het insturen van huiswerk gaat heel makkelijk via studentenplaza. De docent kijkt mijn huiswerk altijd snel na.

Naar NHA website