NHA

Aanbieder nha

Bij NHA kies je uit zo’n 400 cursussen en opleidingen. Deze kun je als volgt indelen:

  • Beroepscursussen
  • Hobby- en vrijetijdscursussen
  • Taalcursussen
  • Cursussen voor het starten van je eigen zaak
  • Staatsexamen (VMBO, HAVO en VWO)

Je ontvangt je studie thuis

Als je een cursus bij NHA bestelt, dan ontvang je deze een (paar) dag(en) later per post thuis. In het pakket vind je een ringband met daarin het complete studiemateriaal. Je bent dan dus klaar om van start te gaan met je cursus/opleiding!

85 jaar ervaring

De NHA bestaat al zo’n 85 jaar. In die tijd is er bij dit bedrijf enorm veel ervaring opgedaan m.b.t. afstandsonderwijs. Naar schatting heeft de organisatie meer dan 2 miljoen mensen als cursist mogen ontvangen. Dankzij hun lange bestaan en hun ervaringen met zoveel cursisten heeft NHA zijn onderwijsmethode steeds verder kunnen verbeteren. Je kunt er dus vanuit gaan dat de cursussen en opleidingen perfect in elkaar steken en je leiden naar het gewenste resultaat!

Kies voor zelfstudie of de hulp van een docent

Net als bij Laudius heb je bij veel cursussen van NHA de keuze om de hulp van een docent bij te boeken. Uiteraard betaal je extra voor deze dienst, maar het levert je wel een aantal voordelen op:

  • Je hebt contact met vriendelijke en vakkundige
  • Je kunt na de start van je studie huiswerk in sturen. Bij zelfstudie kan dit niet.
  • Je kunt met je vragen altijd terecht bij je docent en komt dus nooit vast te zitten tijdens je thuisstudie.

15 dagen proefperiode

Bij NHA kun je een cursus 15 dagen op proef nemen. Bevalt de cursus niet, dan kun je deze retourneren en zit je dus nergens aan vast. Heb je vooraf toch twijfels, of zit je met vragen? Lees dan ook eens de verschillende ervaringen met en reviews over NHA.

Niet geslaagd? Lesgeld terug!

Cursisten van NHA hebben slagingspercentages die behoren tot de hoogste van Nederland. Daarom biedt NHA ‘Lesgeld terug als je niet slaagt’ actie. Heb je al je huiswerk maandelijks ingestuurd? En ben je daarnaast aantoonbaar voor één theorie examen tot 2x toe niet geslaagd? Dan betaalt de NHA je lesgeld terug!

Naar NHA

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!