NTI

Aanbieder nti

Bij het NTI heb je een zeer ruime keuze aan cursussen en opleidingen. Met ruim 850 opleidingen is het NTI een van grootste aanbieders binnen afstandsonderwijs. Bij het NTI volg je cursussen uit de volgende categorieën:

  • Beroepsopleidingen
  • Taalcursussen
  • Cursussen
  • Trainingen
  • MBO
  • HBO
  • Master

Thuisstudie of klassikaal onderwijs?

Het merendeel van de cursussen die je bij het NTI kunt volgen zijn op basis van een thuisstudie. Een steeds groter gedeelte van de opleidingen is ook klassikaal te volgen. Bekijk op de website van het NTI welke keuzes je hebt bij de door jou gewenste cursus of opleiding. Uiteraard kun je dit ook op deze site vergelijken!

Altijd hulp van een ervaren vakdocent

Via de online leeromgeving van het NTI kun je altijd in contact komen met je persoonlijke docent. Alle docenten van het NTI zijn professionals met veel ervaring binnen hun vakgebied. Daarnaast beschikken deze docenten meestal over een didactische achtergrond.

Gratis proeflessen inzien

Bij de meeste thuisstudies van het NTI kun je een proefles van een cursus of opleiding bekijken. Op deze manier krijg je een perfect beeld van wat de cursus precies inhoudt en hoe deze is opgebouwd. Uiteraard bepaal je op deze manier ook of het niveau van de cursus past bij je verwachtingen.

14 dagen proefperiode

Bij NTI kun je een cursus na aankoop altijd binnen 14 dagen retourneren. Bevalt de cursus niet, dan kun je deze retourneren en zit je dus nergens aan vast.

Naar NTI

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!