NHA

Ervaringen met nha

Naar NHA

Wat vind je van NHA?

Klik op de sterren

Zou jij NHA aanbevelen?
Je e-mailadres blijft altijd privé

Reviews over NHA

Lees alle 80 beoordelingen

11 juli 2023

Herman

Russisch voor beginners

Je krijgt zowel de cursus op papier als online. De online versie betreft grafische schermen! Je kan dus geen copy/paste doen naar je eigen notities in Word bvb. Dat is toch wat ik het liefste zou willen doen want alles gaan overtikken of -schrijven in dat Cyrillisch schrift gaat me toch een beetje teveel tijd kosten. De cursus zelf lijkt me redelijk up to date, al wist de docente me te vertellen (2023) dat men bezig was aan een herwerking. De huiswerkverbetering gaat vlot. Contactmogelijkheden zijn vrij beperkt, dat gaat via het huiswerk over en weer. Belangrijk is dus dat je de volgende les al doorneemt vooraleer je de huidige les als huiswerk doorstuurt. Dan kan je tenminste op voorhand nog iets te weten komen in geval je iets niet begrijpt. Mijn grootste probleem bij deze cursus is de alsmaar langer wordende woordenlijsten die je echt telkens uit het hoofd moet leren. Anders zijn de leesteksten en oefeningen van de volgende lessen totaal onmogelijk nog te begrijpen. Mijn geheugen is echt niet zo goed om dat te kunnen dus nu bij les 30 verlies ik geweldig veel tijd om al die woorden weer te moeten gaan opzoeken. Waarvan je niet eens weet in welke les ze voor het eerst zijn voorgekomen! ALS ze al in de woordenlijst staan van die les want er worden ook nieuwe woorden geintroduceerd in de grammaticateksten soms. Voor mij zou een cursus met een maximum van pakweg 500 woorden, die dan telkens weer worden gebruikt in de nieuwe grammatica items meer dan volstaan. Je zal dan een zeer beperkte woordenschat hebben maar wél in staat zijn om snel korte zinnetjes uit te spreken. Kortom: goede cursus voor mensen die in staat zijn om snel veel te onthouden, minder goed voor de anderen.

Aanbeveling:

5 februari 2018

Anoniem

Havo Wiskunde A

Ik zou deze cursus niet aanbieden om de volgende redenen: - er staan fouten leerstof (bijvoorbeeld bij het berekenen van gemiddeldes staat er dat je 2 getallen - elkaar moet doen en vervolgens door elkaar moet delen, terwijl dit natuurlijk plus is) - de uitleg kan soms behoorlijk onduidelijk zijn en ik ben blij dat ik in mijn omgeving iemand heeft die mij dingen uit kan leggen anders weet ik niet of ik het gered had. - omdat je veel grafieken moet tekenen (en je hier geen foto van kan maken omdat het bestand dat te groot wordt om in te leveren) stuur ik veel met de post op, dit is elke keer weer een gedoe. Een voorbeeld: ik had een enveloppe met hierin 2 lessen en 1 blaadje met hierop al mijn gegevens, de docent heeft er maar 1 nagekeken omdat de ander geen informatie van mij bevatte (de docent/nha had echter wel de gegevens om de les terug naar mij te sturen zodat ik deze weer opnieuw op kan sturen.). Ik zou de cursus aanraden omdat: - het is flexibel, je kan zelf bepalen wanneer je wat doet. - de lessen worden snel nagekeken dus je weet snel of je een onderdeel voldoende begrijpt.

Aanbeveling:

1 juli 2017

Anoniem

MBO Verzorgende IG - verpleeghuis/verzorgingshuis/thuiszorg

De lesstof staat vol met taal en-spellingsfouten. Het ziet er niet uit. Niet klantgericht. Bijvoorbeeld keuzedelen kunnen niet meer veranderen als je je bij nader inzien vergist hebt in de keuze. .

Aanbeveling:

18 augustus 2016

Jacqueline van der Plas

Spaans

Goede cursus opbouw. Belangrijke thema's voor beginners, wat aansluit op het niveau van een beginner. Goede informatieverstrekking, goede begeleiding en reactie op ingestuurd huiswerk.

Aanbeveling:

25 juni 2016

Rob Schroijen

Planner wegtransport

Studeren in je eigen tempo, goede begeleiding, studentenplatform en nog meer van deze zaken. Daarnaast mogelijkheid tot een gespreide betaling!

Aanbeveling:

23 juni 2016

Tamara van Veen

Office manager

Je weet goed waar je aan toe bent. De portal is heel duidelijk en het huiswerk wordt snel nagekeken. De cursus was snel geregeld en ik kon al snel beginnen.

Aanbeveling:

22 juni 2016

J. vd Brink

Praktische psychologie

Ik ben nog maar net begonnen maar nu al helemaal tevreden. De lesstof is duidelijk, interessant en op niveau. Huiswerkopgaven zijn pittig maar goed te doen. Goede begeleiding vanuit de NHA. Helemaal tevreden.

Aanbeveling:

20 juni 2016

Anoniem

Praktijkdiploma loonadministratie

Mijn ervaring met NHA is uitstekend. NHA is helder, duidelijk en transparant. Het huiswerk wordt ook vliegensvlug nagekeken zodat je weer snel verder kunt met het volgende hoofdstuk.

Aanbeveling:

19 juni 2016

Jan van Gent

Basiskennis loonadministratie

Snelle inschrijving, mooi lesmateriaal, up to date informatie, goede kwaliteit, gunstige prijzen, lesmateriaal is goed te lezen, wordt ook per les samengevat.

Aanbeveling:

19 juni 2016

Anoniem

Spaans

Ik ben onlangs begonnen met een cursus Spaans voor beginners en aansluitend start ik met Spaans voor gevorderden. Mijn eerste ervaringen met NHA zijn uiterst positief te noemen. Respons / feed-back op huiswerk is goed, ook de adequate afhandelingen bij algemene vragen is prima !

Aanbeveling:

19 juni 2016

Anoniem

VMBO Spaans

De cursus is in principe goed, voor mij in ieder geval, heb al enige kennis van het spaans. Een minpunt vind ik dat je geen direct contact met de leraar kan hebben. Vragen kunnen alleen ingestuurd worden via het volgende huiswerk en vind dan de uitleg erg summier. Huiswerk wordt wel erg snel gecorrigeerd retour gezonden.

Aanbeveling:

18 juni 2016

Lisette Elsenburg

Spaans

Vriendelijke klantenservice. Snel...! Heel veel waar voor redelijk weinig geld: het is even wennen, eer je weet hoe e.e.a. werkt, maar daarna merk je het gemak ook.

Aanbeveling:

17 juni 2016

Henny Boon von Ochssee

Uitvaartverzorger

Duidelijke leerstof en wat zo fijn is je krijgt snel en goede feedback. De manier van het doorgeven van de lessen is ook heel erg duidelijk en makkelijk. Goede website en navigatie. Dit geeft je een stimulans om op eigen tempo je studie te verwezelijken.

Aanbeveling:

16 juni 2016

Anoniem

Kapper

Alles word in goeie orde verstuurd en alles word goed omschreven en uit gelegd. Ook het huiswerk word snel nagekeken.

Aanbeveling:

16 juni 2016

Anoniem

Dierenverzorging

Ik heb tot nu toe goede ervaringen met NHA. Alles is duidelijk en goed geregeld. Huiswerk insturen gaat makkelijk en snel en binnen enkele dagen heb je het nagekeken en wel weer terug.

Aanbeveling:

16 juni 2016

Tineke Mulders

Spaans

Mooie aanbieding, materialen snel in huis. Duidelijke uitleg. Huiswerk snel beoordeeld. ....................................................................................................................

Aanbeveling:

16 juni 2016

Jan Garritsen

Copywriting

Pas begonnen, maar tot nu toe tevreden. Afwisselde leerstof met veel praktijkvoorbeelden. NHA komt afspraken na. Ingestuurde huiswerkopgaven zijn met 2 dagen gecorrigeerd.

Aanbeveling:

16 juni 2016

Anita Knoops

Basiskennis loonadministratie

Goede begeleiding , overzichtelijke pagina ik zou het andere mensen aanraden. Alleen vind ik dat als ze zeggen dat je een tablet krijgt zich hier ook aan moeten houden, heb hem tot heden toe nog niet ontvangen

Aanbeveling:

16 juni 2016

Anoniem

Basisopleiding Dierenartsassistent(e)

De lessen zijn goed te volgen en erg behulpzaam. Na het inleveren van je huiswerk krijg je uitgebreid feedback op je werk zodat je je kan verbeteren. Het gaat bij mij redelijk snel en heb tot nu toe geen moeite met deze cursus.

Aanbeveling:

16 juni 2016

Emilia jacome

Receptioniste telefoniste

het is een fijne opleiding en de begeleiding die je er bij krijgt ook als er iets fout is krijg je ook de uitleg er bij . perfect

Aanbeveling:

16 juni 2016

Anoniem

Fitness

Alles is snel en eenvoudig geregeld. Wel jammer dat je het examen later zelf moet regelen en dat dit niet bij de cursus informatie vooraf aangegeven wordt.

Aanbeveling:

16 juni 2016

Jurriaan Mol

Beleggen

Ik ben op 06/06/2016, begonnen met een cursus Beleggen voor beginners. Er zijn verschillende redenen waarom ik deze cursus ben gestart, maar de voornaamste is toch nuttig bezig zijn met de tijd die ik dagelijks over heb, ik investeer liever mijn kostbare tijd voor de toekomst, en probeer uit te vinden of ik talent heb voor het beleggen. De studie kosten zijn aanzienlijk goedkoper door de korting die word gegeven bij NHA, maar dit was niet de reden waarom ik ben begonnen. Zoals al duidelijk word aangegeven met de spreuk "Profiteer van je talent" zal in de toekomst blijken of ik talent heb of niet, maar dit kan je alleen uitvinden door het zelf te doen, dus aan de studie beginnen en afmaken. Tevens wilde ik graag vermelden, dat mijn digitale huiswerk die ik instuur, binnen 1 dag word nagekeken en terug gestuurd, dit vind ik zeer prettig en kan zo sneller mijn vragen die ik incorrect heb beantwoord terug zoeken en nakijken in de lesstof, ik hoef dus niet eerst 1 week te wachten, en kan dus sneller door met de volgende les.

Aanbeveling:

16 juni 2016

Nicolette Niessen

Spaans

De lessen zijn logisch opgebouwd per onderwerp. Je leert eerst woorden en zinnen en daarna de grammatica. Na de les kun je oefenopgaven maken en daarna het huiswerk. De bijgeleverde audio is ideaal voor het oefenen van de uitspraak.

Aanbeveling:

16 juni 2016

Anita Zinzen-Thewessen

Uitvaartverzorger

Tot nu toe gaat alles prima.Huiswerk wordt nagekeken en alles wordt fatsoenlijk afgehandeld. Lesmateriaal werd zorgvuldig en mooi afgeleverd.En voor de verdere rest moet je het toch allemaal zelf doen, maar is het fijn als een docent op de achtergrond aanwezig is.

Aanbeveling:

16 juni 2016

Sarah Marchand

Gewichtsconsulent

Lesmateriaal ziet er mooi uit. Taalgebruik is prettig om te lezen. Makkelijk om huiswerk in te sturen.

Aanbeveling:

19 april 2016

Geert Lamers

Indonesisch

Tot nu is alles goed verlopen ook via de mail kan je goede uitleg of vragen krijgen of geven. Tot zover eeb zeer goede verloop met NHA.

Aanbeveling:

14 april 2016

Anoniem

Indonesisch

Het is fijn dat je meteen kunt zien of je het begrepen hebt. Ook heb ik er een vertaalapparaat bij. Bijzonder handig voor woorden die je nog niet kent en toch wilt gebruiken. Met de basiskennis, zoals taalregels kom je zo snel waar je komen wilt.

Aanbeveling:

12 april 2016

Anoniem

Italiaans

Doordachte opbouw van de leerstof, in eigen tempo kunnen leren, vriendelijke en enthousiaste docent

Aanbeveling:

12 april 2016

Dik Winius

Budgetcoach

Lespakket ziet er goed uit. De opbouw van de lesstof is goed en is duidelijk geschreven en prima leesbaar. Door de opgaven te maken, kom je erachter welke onderdelen je goed beheerst en welke je nog even moet opfrissen.

Aanbeveling:

10 april 2016

Anoniem

Budgetcoach

Ik ben momenteel nog bezig met de studie, bevalt goed. Gegevens zijn helder enbduidelijknen recent. Huiswerk wordt vlot nagekeken. Prima

Aanbeveling:

10 april 2016

Lenny Nijveen

Tekenen

Snel geleverd cursusmateriaal, compleet om gelijk te kunnen beginnen! Huiswerk online in te leveren en snelle opbouwende feedback van de cursusleider! Tot nu toe geen negatief punt kunnen ontdekken. Super tevreden.

Aanbeveling:

9 april 2016

Marijke Dekker de Vries

ECDL

Het vergt wel even wat oefenen, maar dan is deze cursus voor iedereen te doen. Het is fijn dat je huiswerk snel wordt nagekeken en een verklaring erbij waarom welk antwoord goed is.

Aanbeveling:

9 april 2016

Edith van Ravenhorst

Excel

Duidelijke cursus met begeleidend docent, het huiswerk kan digitaal ingestuurd worden en wordt snel nagekeken met een goede feedback. Prima cursus!

Aanbeveling:

9 april 2016

Anoniem

Kleding maken

Het niveau van de cursus is goed oplopend. De beschrijvingen worden ondersteund met plaatjes, dat werkt bij mij heel goed.

Aanbeveling:

9 april 2016

marloes sniekers

Marketing & PR

Sommige teksten uit het cursus gedeelte marketing vind ik moeilijk leesbaar en daarbij de vraagstelling van de huiswerkopdrachten ook. Verder heb ik al veel geleerd in korte tijd. PR heeft opdrachten die je niet alleen theoretisch weg wijzen maar ook praktisch.

Aanbeveling:

9 april 2016

J. Marijs

Anatomie

Studiemateriaal was snel in huis. Duidelijk lesmateriaal. Huiswerk wordt snel nagekeken, antwoorden krijg je na insturen van je huiswerk waardoor je je foute antwoorden kan bestuderen. Werkt ook perfect met de digitale leeromgeving!

Aanbeveling:

8 april 2016

Elly Smit

Uitvaartverzorger

Je wordt heel snel geholpen als je vragen hebt. Snelle levering van het studiemateriaal. Lessen worden snel nagekeken.

Aanbeveling:

8 april 2016

Yvonne Jacobs

Financial assistant (BKB+BKC)

Het contact met de leerkracht is minimaal en vrij lastig. Vragen moeten met het huiswerk ingezonden worden en zo komt het voor dat je de vragen over hoofdstuk bijvoorbeeld 1 moet inleveren bij het huiswerk van hoofstuk 3. Maar voor de rest geen opmerkingen

Aanbeveling:

8 april 2016

Mariska van Puijvelde

Kindercoach

Het gemakkelijke aan een cursus volgen bij de NHA, is dat je dit vanaf thuis kunt doen en wanneer het voor jou uitkomt. Je kunt je tijd zelf indelen en daarom is het volgen van een opleiding of cursus via de NHA goed te combineren met je werk. Je kunt kiezen voor begeleiding van een docent die bij de cursus betrokken is en veel kennis over het onderwerp heeft. Je kunt ook contact leggen met medestudenten via studentenplaza. Je hebt de keuze om je huiswerkopdrachten via de post of via de plaza te versturen, wat heel gemakkelijk is. En als je er wat langer over doet, geeft dit helemaal niets. Het kunnen aanvragen van een diploma vind ik een groot pluspunt, maar je krijgt ook sowieso een getuigschrift.

Aanbeveling:

8 april 2016

janneke roelofsen

Alles over de hond

fijn, wordt snel opgestuurd, is erg duidelijk en huiswerk komt erg snel weer terug. zeer tevreden tot nu toe ( cursus gestart 25-03-2016)

Aanbeveling:

8 april 2016

Anoniem

Medewerker personeelszaken

Alles is zeer goed geregeld. Duidelijk en overzichtelijk en de materialen snel geleverd! Ook het ingestuurde huiswerk komt snel terug. De site werkt ook prima en gemakkelijk

Aanbeveling:

8 april 2016

Yvonne Jansen

Office

Ik volg de cursus Office nu een aantal weken en ervaar het als erg positief, de cursus is makkelijk te volgen en wordt goed opgebouwd. Ik volg de cursus met plezier en hoop na 20 lessen mijn diploma te halen.

Aanbeveling:

7 april 2016

Anoniem

Moderne bedrijfsadministratie

Ik ben pas begonnen met mijn studie MBA. Leesmaterial is vrij duidelijk en huiswerk wordt best wel snel nagekeken.

Aanbeveling:

7 april 2016

Anoniem

Praktische psychologie

Thuis studeren en huiswerk inleveren wanneer het je uit komt. Duidelijke site voor het inleveren en nagekeken huiswerk. Hoofdstukken lessen zijn goed te overzien, niet te lang. Ik vind het erg leuk en leerzaam.

Aanbeveling:

7 april 2016

Aart van Dam

Verkoop en administratie

De cursus is praktisch gericht, goed gedocumenteerd en leert prettig. De informatie is helder. Website overzichtelijk ingedeeld. Het studentenplaza geeft echt een persoonlijk tintje aan de studie en de mogelijkheid om contact te houden met docenten en medestudenten. Ook het welkomstgeschenk super leuk! Daarbij is de hele cursusprijs beslist redelijk (zo niet goedkoop) te noemen!

Aanbeveling:

7 april 2016

Ellen Hilgerink

Italiaans

Goede prijs kwaliteits verhouding. Ook de toegepaste leermethode is erg duidelijk en overzichtelijk. Ben inmiddels al begonnen met de tweede cursus voor gevorderden en heb er nog steeds veel plezier van. Je kunt na deze opleiding een goed woordje Italiaans praten.

Aanbeveling:

7 april 2016

Anoniem

Schriftelijke communicatie Nederlands

De lessen zijn goed gestructureerd en duidelijk. Er zijn geen extra boeken nodig en de correctoren werken snel en geven duidelijke feedback. Prima mogelijkheid om in je eigen tempo te werken en je einddoel te bereiken. Ook de website is zeer gebruikersvriendelijk.

Aanbeveling:

7 april 2016

Anoniem

Basisdiploma boekhouden

Duidelijke en helder lesstof. Goede huiswerkopgaven en het ingezonden huiswerk en evt vragen ontvang je snel terug.

Aanbeveling:

7 april 2016

S Vervoort

Praktijkdiploma medewerker administratiekantoor

Huiswerken zijn snel door docent nagekeken. Helaas krijg ik de info van De Nederlandse Associatie voor Examinering: Het functiegericht Associatiediploma Medewerker Administratiekantoor is met ingang van 1 januari 2016 komen te vervallen. Ik hebt tot 1 januari 2020 de tijd om dit diploma aan te vragen, mits ik minstens één van de benodigde examens vóór 1 juli 2016 hebt behaald.

Aanbeveling:

7 april 2016

Anoniem

Naaitechnieken

Deze cursus is zeker een aanrader, op een duidelijke manier worden de lessen uitgelegd, de begeleiding vanuit NHA is heel fijn! Ik heb al tot nu toe al heel veel geleerd op een fijne manier en in mijn eigen tempo!

Aanbeveling:

7 april 2016

Anoniem

Planner wegtransport

De service is tot nu goed. Ook het examencentrum is duidelijk in ze communicatie. Alleen de leraar die het huiswerk na moet kijken is af en toe wat later dan de 5 werkdagen die er voor staan.

Aanbeveling:

6 april 2016

Anoniem

Budgetcoach

Tot nu toe is het allemaal duidelijk, maar ik heb nog maar een aantal lessen gedaan, dus ik kan er nog niet zoveel van zeggen. Huiswerk digitaal insturen gaat heel gemakkelijk en wordt snel nagekeken.

Aanbeveling:

6 april 2016

Anoniem

Kunstgeschiedenis

Interessante cursus met leuke huiswerkopdrachten. Het huiswerk is super snel nagekeken! Handige online studentenplaza.

Aanbeveling:

6 april 2016

René Dullaart-Heijkoop

Uitvaartverzorger

Ik ervaar de cursus als een fijne en praktische cursus die je steeds dieper leert om uitvaartverzorger te worden en je te verdiepen in alle facetten van het vak. Het fijne is dat je het thuis en op je eigen tempo kunt doen. Geen onnodige poespas met communicatieve vaardigheden. Wel worden deze getoetst in alle uitwerkingen die je aan levert. Fijne cursus dus.

Aanbeveling:

6 april 2016

Esther Brouwer-Manders

HBO-module Organisatiepsychologie

Goede, duidelijke en uitdagende cursus waarin je inzicht krijgt in de beginselen van de psychologie en bedrijfspsychologie. Zeer handig in een HR functie.

Aanbeveling:

6 april 2016

Gerard van Os

Biologie

Prima cursus en super snelle correctie, meestal binnen 12 uur. In de lessen wordt alles stapsgewijs uitgelegd, doorspekt met oefenopgaven die je zelf kunt nakijken, een evaluatie waarbij je zelf een overzicht kunt maken en de huiswerkvragen.

Aanbeveling:

6 april 2016

Desirée Peters

Timemanagement

De informatie is duidelijk en praktijkgericht. De huiswerkopgaven kosten wel tijd, maar ze zorgen dat je de theorie veelal aan jouw praktijk kunt koppelen. Daarnaast is binnen twee werkdagen het cijfer van de huiswerkopdracht bekend. Prima!

Aanbeveling:

6 april 2016

Anoniem

Medische kennis

Duidelijke uitleg, handig met oefenvragen, huiswerkvragen makkelijk in te sturen, binnen een dag al na gekeken. Goede aanvulling op werk als verpleegkundige. Mijn collega's zijn nu ook aan het kijken om evt. de thuisstudie te volgen.

Aanbeveling:

6 april 2016

Anoniem

Logistiek medewerker

Duidelijke lesstof, die goed aansluit bij de praktijk van alledag. De begeleiding is prettig en goed.

Aanbeveling:

6 april 2016

Zjène Geensen

ECDL

Netjes in de mappen leraren kijken huiswerk snel na zodat je weer snel verder kan met het volgende hoofdstuk.

Aanbeveling:

6 april 2016

Astrid Blommers

Medische terminologie

Het is een makkelijke cursus,met duidelijk lesmateriaal. Zelf heb ik gekozen voor studeren met thuisbegeleiding. Huiswerk doorsturen is simpel en ik heb vlug mijn nagekeken huiswerk weer terug. Kortom een aanrader!

Aanbeveling:

1 april 2016

Anoniem

Bierbrevet

Echt een hele leuke en interessante cursus. Als echte bierliefhebber heb ik hier veel van kunnen leren. Maar dat niet alleen, mijn kennis bleek ook nog eens de doorslaggevende factor te zijn waardoor ik nu fulltime als barman aan de slag kan.

Aanbeveling:

13 december 2015

Milco Oudeboon

Planner wegtransport

Ik vond de cursus erg duidelijk en de stof was goed te doen. Ik heb met veel plezier deze opleiding gevolgd. Ook het contact met de NHA was goed, huiswerkopgaven werden snel nagekeken.

Aanbeveling:

25 november 2015

Anoniem

Online marketing

Ik ben zeer tevreden over de cursus. Goed boek en uitstekende docent, die zeer regelmatig extra aanvullingen geeft op de lesstof.

Aanbeveling:

19 november 2015

Anoniem

Korte verhalen schrijven

Ik krijg heel erg slechte feedback, soms zelfs helemaal geen of weinig kritiek. Ook is de lesstof veroudert, zo hebben ze het bijvoorbeeld nog over cassettebandjes. Ik vind het niet prettig dat je niet op een andere manier vragen kunt stellen aan je docent. Dit kan alleen via het insturen van lessen, maar als je niet verder komt in de les is dat behoorlijk irritant.

Aanbeveling:

18 november 2015

Martine de Wit

Spaans

De thuisstudie Spaans (beginners en gevorderden) bij de NHA zou ik zeker aanbevelen bij anderen. Voor 300 euro is het een zeer uitgebreide en goede cursus, zeker gezien het inclusief docent is. Het plaza (het intranet) is overzichtelijk maar wel wat ouderwets. Het nakijken door de docenten is zeer streng, dat is een nadeel. Soms is het Spaans goed maar heb je 'el/la' gedaan ipv 'una/un' en wordt het fout gerekend terwijl de zin zo ook klopt. Klantenservice is top, 24/7 bereikbaar en vriendelijke begeleiding. De cursus zelf zou meer aandacht mogen schenken aan het vervoegen van werkwoorden. Verder top!

Aanbeveling:

9 november 2015

Dennis Frankhuisen

Life coach

Een zeer volledig en uitgebreide studie voor thuis. Hier en daar wel enige taalkundige fouten, wat slordig overkomt. Het huiswerk mag sneller nagekeken worden, maar vormt geen belemmering. Leuke oefeningen en huiswerkopdrachten!

Aanbeveling:

2 november 2015

Anoniem

Vwo Wiskunde A

Je krijgt twee ordners met losbladige lesstof. De stof wordt op een korte en duidelijke manier uitgelegd aan de hand van een voorbeeld gevolgd door oefenopgaven. Iedere les wordt afgesloten door een aantal huiswerkopgaven. Deze kun je via de eenvoudige en functionele digitale leeromgeving naar de docent sturen. Deze komen vrij snel beoordeeld retour via de mail met 5 minuten als absoluut record. In deze mail staat ook al je behaalde cijfer voor die les. Ik vind de cursus dan ook goed opgezet en kan het iedereen aanraden.

Aanbeveling:

31 oktober 2015

Maarten Schepen

Uitvaartverzorger

Ik vond de cursus erg prettig om te doen. Het contact met de leraar was fijn, en kreeg bruikbare antwoorden op vragen en commentaren waar ik iets mee kon. De docent keek al mijn opdrachten snel na. De materialen zijn duidelijk en helder, maar zouden in sommige gevallen wel iets meer de diepte in kunnen. Omdat dit een thuisstudie is mis je de praktische ervaring. Dat is wel heel jammer, ik zou niet zeggen dat je na de cursus klaar bent voor een baan als zelfstandig uitvaartverzorger, maar het is een goed begin als je de branche in wil.

Aanbeveling:

28 oktober 2015

Anoniem

HBO bachelor Bedrijfskunde

Ik heb deze opleiding gekozen zodat ik naast mijn werk toch bezig kon zijn met de ontwikkeling van mijn competenties. Helaas moest ik de financiering zelf betalen, dus was een combinatie met mijn werk een vereiste. Een bachelor-diploma tegen een betaalbaar tarief. Niet gedacht maar deze opleiding op afstand was erg goed te volgen. Ik raad iedereen aan bij NHA eens te neuzen voor een opleiding!

Aanbeveling:

19 oktober 2015

Anoniem

Hebreeuws

mijn ervaring-goede telefonische service wanneer er vragen zijn. jammer dat er geen begeleiding op afstand bij inbegrepen zit maar ik heb voorlopig zeker genoeg aan de lesstof dat het engels / hebreeuwsch is maakt het niveau iets moeilijker. deze moeilijkheid is ook weer een kans voor mij om mijn engels op te halen. Hebreewsch is wel pittig. de lesstof is wel overzichtelijk en hanteerbaar. Overigens heb ik bij andere thuisopleidingen geen cursus Hebreeuwsch in het lesassortiment aangetroffen. pluspunt voor NHA!

Aanbeveling:

15 oktober 2015

Jeroen Van Amstel

Evenementen organiseren

Leuke cursus. De lesstof is niet altijd even duidelijk maar verder een prima cursus. Alles was snel in huis en kon gelijk beginnen. Mocht ik in de toekomst nog een cursus willen volgen zal ik zeker weer voor NHA kiezen.

Aanbeveling:

27 september 2015

Piet De Groot

Frans

Het lesmateriaal is prima en ik krijg snelle reacties op mijn huiswerk. Ga graag in Frankrijk op vakantie en denk dat ik me nu aardig met de taal kan redden.

Aanbeveling:

30 juli 2015

Bregje de Groot

Frans

Ik ga jaarlijks op vakantie naar Frankrijk. Nu ik de cursus Frans heb gedaan bij NHA kan ik me goed verstaanbaar maken met de franse taal. Het lesmateriaal ziet er goed uit.

Aanbeveling:

28 mei 2015

Anoniem

Excel

Ervaringen cursus De cursus Excel is me zeer goed bevallen. De lessen zijn eenvoudig te volgen en de docent heeft de ingestuurde lessen snel nagekeken! Erg handig, zo kon ik op mijn eigen tempo verder aan de volgende les. De geleerde vaardigheden pas ik nu nog vaak toe tijdens mijn werk. Ik heb bijzonder veel aan de cursus gehad en ik zou NHA dan ook zeker aanraden!

Aanbeveling:

17 maart 2015

Shirley zaander

Nagelstyling

was leuk om te doen en veel van geleerd. wel moeilijk as je dit nooit eerder gedaan hebt. wel fijn die hulp maar moest wel lang wachten voordat ik eens een reactie kreeg.

Aanbeveling:

26 februari 2015

Frauke van Bilsen

Medisch secretaresse

Ik ben pas op de helft, maar tot nu toe is de cursus mij redelijk bevallen. Ik had de cursus snel in mijn bezit. Verder is de stof wel wat verouderd en ontbraken er 2 lessen. Het onderdeel medische terminologie had ik liever sneller ontvangen, dan had ik sneller door de cursus kunnen lopen. Maar uiteindelijk denk ik wel dat ik een goede basis aangeleerd krijg.

Aanbeveling:

25 augustus 2014

Mirjam Op den Berg

Accountmanagement

Ik heb veel gehad aan deze cursus. Makkelijk te begrijpen stof, goed geschreven en prettig contact met de docent. Ook de klantenservice was vriendelijk en behulpzaam. Tablet is top.

Aanbeveling:

28 juli 2014

Rogier Prins

Italiaans

De cursus is goed opgesteld, alleen kan de tekst af en toe wat duidelijker. Ook fijn dat je er een tablet bij krijgt.

Aanbeveling:

17 juli 2014

Henk Zwagerman

Dierenverzorging

De cursusmap ziet er goed en uitgebreid uit. Ook het insturen van huiswerk gaat heel makkelijk via studentenplaza. De docent kijkt mijn huiswerk altijd snel na.

Aanbeveling:

Meer informatie over NHA?

Ga naar NHA