Thuiscursus

Ervaringen met thuiscursus

Naar Thuiscursus

Wat vind je van Thuiscursus?

Klik op de sterren

Zou jij Thuiscursus aanbevelen?
Je e-mailadres blijft altijd privé

Reviews over Thuiscursus

Lees alle 10 beoordelingen

2 december 2019

Anoniem

Weddingplanner

Ik heb deze studie, samen met mijn moeder, thuis gedaan en heb de boeken erbij gekocht. Deze boeken waren op tijd ontvangen, dus dat was fijn. De boeken zelf waren echter erg, maar dan ook echt heel slecht. Om het kort te omschrijven was alles letterlijk vertaald uit het Belgisch, waardoor er teksten in stonden die niet relevant zijn voor de Nederlandse student, zoals Belgische verzekeringen etc. Hierdoor mis je ook een deel van de benodigde kennis omdat er bijvoorbeeld niet in staat welke verzekeringen in Nederland nodig zijn. Ook waren er, vaak, grote stukken tekst lastig of erg moeilijk te lezen omdat het geen kloppend Nederlands was. Ook stonden er veel taalfouten en slechte vertalingen in. Tijdens het examen moesten wij een draaiboek maken en een budget uitschrijven, hier staat in het boek geen voorbeeld van in. Ook hadden wij veel te weinig tijd, waardoor we het tentamen niet af kregen. Ik heb 14 (!!!) keer moeten bellen om het herkansing cijfer te krijgen, omdat dit niet werd doorgegeven door de docent. De herkansing moesten wij drie keer opnieuw versturen en we hebben ruim een maand moeten wachten op het cijfer. In de mail die zij kreeg na haar hertentamen stond dat ze de uitslag binnen een week kreeg, toen ik belde werd dat twee weken en uiteindelijk hebben wij dus ruim een maand moeten wachten. Evlin Smeets reageerde amper tot heel laat op haar mail, dus daar hadden we ook weinig aan. Al met al vind ik het uitermate teleurstellend hoe deze thuisstudie in elkaar zit en hoop ik mensen te kunnen waarschuwen als ze twijfelen of ze een studie moeten volgen bij NHBO. Ik twijfelde namelijk ook door de negatieve recensies, maar ik heb het toch gedaan en hier onwijs veel spijt van gehad.

Aanbeveling:

7 maart 2019

Samuel P.

Voeding voor sporters

Super leuke opleiding en qua niveau precies goed. Ik had al wat kennis van voeding, maar het is geschikt voor beginners en ook voor de wat meer ervaren mensen valt er nog van alles uit te halen. Docent is erg behulpzaam dus top.

Aanbeveling:

6 november 2017

Suzanne v. Beers

Medisch secretaresse

Veel theorie maar dat is logisch. Qua niveau kon ik het goed volgen en als ik ergens niet uit kwam kon ik dit gemakkelijk online aan de docent vragen. Nu heb ik mijn diploma gehaald! Ik kan Thuiscursus en zeker de opleiding medisch secretaresse aanraden.

Aanbeveling:

22 augustus 2017

Anoniem

Aardrijkskunde

Zeer onvolledig en 'armoedig' lesmateriaal. Ik raad een ieder aan die een opleiding via deze organisatie wil volgen, vooral de algemene voorwaarden goed te lezen!

Aanbeveling:

16 juli 2017

Anoniem

Filiaalmanager

Het lijkt dat deze organisatie professioneel overkomt, maar als je verder zoekt/kijkt blijkt iets anders. Een niet beveiligd studentenplatform, de claim dat Thuiscursus.nl is aangesloten bij de IAPE wordt niet onderbouwd (de site van IAPE is gevulde met: lege pagina's). Alle informatie lijdt naar een adres in Belgie.

Aanbeveling:

26 september 2016

Anoniem

Klinische psychologie

Hele leuke en goede cursus! Is in het vlaams geschreven, en zitten wel wat grammatische fouten in. Maar daar tegenover staat dan wel weer dat het makkelijk te lezen is en dmv. veel voorbeelden maakt dit het leren makkelijker. Zeker een aanrader.

Aanbeveling:

11 juli 2016

Etienne Appels

Engels

Prima duidelijke cursus. Goede begeleiding gehad en het huiswerk kwam altijd snel retour. Nu nog op vakantie naar Engeland!

Aanbeveling:

11 juli 2016

Anoniem

Alles over de hond

De cursus is: Hondencoach, deze staat echter niet in de lijst. Mijn ervaring is slecht gevallen. men adverteert dat je een online docent als begeleiders krijgt met nog aanvullend oefen- en studie materiaal. de docente heeft pas na anderhalve week toen ik alles al ontvangen had eens gereageerd en direct alle vragen en antwoorden op het studenten portaal gezet en nog wat teksten in vakkundig Engels. Er wordt blijkbaar niet nagedacht of je dit kan lezen en regulier stuur je een taak in en krijg je feed- back en wordt je werk na gekeken. De docent Christal Sonck reageert totaal niet. En studie begeleiding is al helemaal niet van toepassing als alles in één keer geüpload wordt.Vragen en antwoorden van de gehele cursus in één keer zo van hier is het en zoek het maar uit. Bovendien is de inhoud van de cursus ook niet heel goed toegelicht. Weinig voorbeelden en het hoofdstuk over hormonen van de hond is erg onbegrijpelijk zonder voorbeelden en toelichting. Veel onderdelen zijn te beknopt weer geven. En ook zijn hoofdstukken over zaken die elke honden kenner wel weet. ( onderdeel hulpmiddelen bij ongewenst gedrag ) Klagen en geld terug krijgen helpt niet.Thuis cursus.nl beroept zich op de voorwaarden. Zeer slecht. Let op deze thuis cursus is werkelijk weggegooid geld.

Aanbeveling:

4 juli 2016

Mandy Van Dongen

Gewichtsconsulent

Een hele goede cursus met hele goede lesstof! Ik kan er in de praktijk goed mee aan de slag. Een aanrader dus!

Aanbeveling:

4 juni 2016

Etienne Appels

Engels

Prima duidelijke cursus. Goede begeleiding gehad en het huiswerk kwam altijd snel retour. Nu nog op vakantie naar Engeland!

Aanbeveling:

Meer informatie over Thuiscursus?

Ga naar Thuiscursus