Thuisstudie ervaringen - NTI


Op de vraag of mensen NTI
zouden aanraden aan familie, vrienden
en bekenden antwoorden:
6
4
Anoniem - HBO Toegepaste Psychologie
29-11-2018
De NTI is een erg prettige hogeschool om een opleiding bij te volgen. Persoonlijk vind ik dat de diploma's die hier gehaald worden van kwalitatief hoger niveau zijn dan de diploma's die op een "standaard" hogeschool verstrekt worden. Dit, omdat je bij de NTI zelf veel moet doen om studiepunten binnen te halen. Als je hulp nodig hebt, kan je die zeker krijgen tot op zekere hoogte. Maar de studie is voor de rest erg zelfstandig. Deze grote mate van zelfstandigheid is een goede voorbereiding voor op het werkveld in mijn ogen. Voor de rest is het lesmateriaal erg prettig om mee te werken. Op de praktijkdagen kan je vragen stellen over de lesstof en het bespreken/ oefenen met studiegenoten. Ook zijn deze dagen erg gezellig, omdat je op een gegeven moment steeds weer dezelfde mensen tegen komt. Ik kan zeggen dat ik een paar vrienden aan deze studie heb overgehouden!

Naar NTI website
Anoniem - Tuinieren
06-01-2017
De lesstof was prima en de instuur-opdrachten werden snel beoordeeld (erg snel...). Ik ben erg teleurgesteld over het ontbreken van een studieverklaring na de afronding. Ondanks dat er een Studieverklaring op de site wordt genoemd, staat er in de kleine letters dat er 25 euro voor betaald moet worden. Heel vreemd dat je extra moet betalen voor een bewijs van afronding van een cursus waar je al flink voor betaald.

Naar NTI website
Mevr. Van dongen - Assistent makelaar wonen
14-12-2016
Ik ben zeer tevreden over de opleiding Assistent Makelaar wonen die ik volg via NTI. Als ik vragen heb word ik snel geholpen door mijn persoonlijk docent. De lesstof is duidelijk en interessant waardoor je makkelijk door de lesstof heen gaat.

Naar NTI website
Anoniem - MBO Juridisch medewerker zakelijke dienstverlening
29-11-2016
Account volledig geblokkeerd vanwege 1 betalingsachterstand, moet rekenen op 6 tot 8 weken wachten voordat de betaling verwerkt is en dus mijn account gedeblokkeerd kan worden. Daarbij 1 examen heel veel moeite mee gehad. Elke keer om uitleg gevraagd, naar inzage geweest maar geen "uitleg in mijn pakket".. Erg slechte ervaring met NTI.

Naar NTI website
Anoniem - HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD)
19-02-2016
De begeleiding stopt op een gegeven moment gewoon. Zeker na de laatste betaling. Ik zit nu officieel in mijn derde jaar maar heb geen les meer. Je moet puur op eigen kracht verder. En dat terwijl je opleiding zo'n €10.00,= kost.

Naar NTI website
Anoniem - HBO Commerciele Economie
01-12-2015
Het is bij het NTI erg moeitlijk om uitleg te krijgen. Opdrachten zijn verouderd (in deze studie zit nog een social media opdracht over Hyves...) en er is gewoon onwil om er iets aan te veranderen... Kortom twijfel je over een studie bij het NTI, doe het lekker niet!

Naar NTI website
Anoniem - Praktische psychologie
28-10-2015
Hele duidelijke studieboeken (3 delen), met na elk hoofdstuk huiswerkvragen. Ik heb er erg veel aan in mijn dagelijks leven, wat ook vooraf wordt vermeld. Geen moeilijke psychologie, maar duidelijk uitgelegd van de verschillende vormen en diverse stromingen. De boeken kun je ook als naslagwerk gebruiken na de studie. Ook de begeleiding van mijn e-docent heb ik als zeer positief ervaren. Al met al zéker een 8,5 waard, als het niet meer is.

Naar NTI website
Mevr. Verboeket - HBO-module Klinische psychologie
26-10-2015
De opleiding is prima. Huiswerk was goed te maken en werd goed nagekeken. Vond het wel jammer dat het vaak lang duurde voordat ik het terug kreeg van mijn docent.

Naar NTI website
Dhr. Lamooij - Digitale fotografie
22-07-2014
Leuke cursus veel mee geleerd. Mak nu betere foto's dan voorheen met mijn camera. Goede service ook.

Naar NTI website
Anoniem - HBO Toegepaste Psychologie
25-06-2014
Prima opleiding, wel pittig! Je moet gemotiveerd zijn om dit als thuisstudie te doen. De opleiding op zich is weinig op aan te merken, gewoon goed.

Naar NTI website