Thuisstudie ervaringen - NHBO


Op de vraag of mensen NHBO
zouden aanraden aan familie, vrienden
en bekenden antwoorden:
6
3
Dhr. P. - Voeding voor sporters
07-03-2019
Super leuke opleiding en qua niveau precies goed. Ik had al wat kennis van voeding, maar het is geschikt voor beginners en ook voor de wat meer ervaren mensen valt er nog van alles uit te halen. Docent is erg behulpzaam dus top.

Naar NHBO website
Mevr. v. Beers - Medisch secretaresse
06-11-2017
Veel theorie maar dat is logisch. Qua niveau kon ik het goed volgen en als ik ergens niet uit kwam kon ik dit gemakkelijk online aan de docent vragen. Nu heb ik mijn diploma gehaald! Ik kan Thuiscursus en zeker de opleiding medisch secretaresse aanraden.

Naar NHBO website
Anoniem - Aardrijkskunde
22-08-2017
Zeer onvolledig en 'armoedig' lesmateriaal. Ik raad een ieder aan die een opleiding via deze organisatie wil volgen, vooral de algemene voorwaarden goed te lezen!

Naar NHBO website
Anoniem - Filiaalmanager
16-07-2017
Het lijkt dat deze organisatie professioneel overkomt, maar als je verder zoekt/kijkt blijkt iets anders. Een niet beveiligd studentenplatform, de claim dat Thuiscursus.nl is aangesloten bij de IAPE wordt niet onderbouwd (de site van IAPE is gevulde met: lege pagina's). Alle informatie lijdt naar een adres in Belgie.

Naar NHBO website
Anoniem - Klinische psychologie
26-09-2016
Hele leuke en goede cursus! Is in het vlaams geschreven, en zitten wel wat grammatische fouten in. Maar daar tegenover staat dan wel weer dat het makkelijk te lezen is en dmv. veel voorbeelden maakt dit het leren makkelijker. Zeker een aanrader.

Naar NHBO website
Anoniem - Alles over de hond
11-07-2016
De cursus is: Hondencoach, deze staat echter niet in de lijst. Mijn ervaring is slecht gevallen. men adverteert dat je een online docent als begeleiders krijgt met nog aanvullend oefen- en studie materiaal. de docente heeft pas na anderhalve week toen ik alles al ontvangen had eens gereageerd en direct alle vragen en antwoorden op het studenten portaal gezet en nog wat teksten in vakkundig Engels. Er wordt blijkbaar niet nagedacht of je dit kan lezen en regulier stuur je een taak in en krijg je feed- back en wordt je werk na gekeken. De docent Christal Sonck reageert totaal niet. En studie begeleiding is al helemaal niet van toepassing als alles in één keer geüpload wordt.Vragen en antwoorden van de gehele cursus in één keer zo van hier is het en zoek het maar uit. Bovendien is de inhoud van de cursus ook niet heel goed toegelicht. Weinig voorbeelden en het hoofdstuk over hormonen van de hond is erg onbegrijpelijk zonder voorbeelden en toelichting. Veel onderdelen zijn te beknopt weer geven. En ook zijn hoofdstukken over zaken die elke honden kenner wel weet. ( onderdeel hulpmiddelen bij ongewenst gedrag ) Klagen en geld terug krijgen helpt niet.Thuis cursus.nl beroept zich op de voorwaarden. Zeer slecht. Let op deze thuis cursus is werkelijk weggegooid geld.

Naar NHBO website
Dhr. Appels - Engels
11-07-2016
Prima duidelijke cursus. Goede begeleiding gehad en het huiswerk kwam altijd snel retour. Nu nog op vakantie naar Engeland!

Naar NHBO website
Mevr. Van Dongen - Gewichtsconsulent
04-07-2016
Een hele goede cursus met hele goede lesstof! Ik kan er in de praktijk goed mee aan de slag. Een aanrader dus!

Naar NHBO website
Dhr. Appels - Engels
04-06-2016
Prima duidelijke cursus. Goede begeleiding gehad en het huiswerk kwam altijd snel retour. Nu nog op vakantie naar Engeland!

Naar NHBO website