Kunstgeschiedenis

Vergelijk de cursus kunstgeschiedenis

Ben je een kunstliefhebber en wil je graag meer weten over de verschillende kunststromingen en -stijlen die jij bewondert? Dan is een cursus Kunstgeschiedenis een mooie aanvulling op jouw kennis.

Met een cursus Kunstgeschiedenis wandel je binnen in de boeiende wereld van de kunst. Waarom is het een wel kunst, en het ander niet? Veel heeft te maken met perceptie en beleving. Je leert verschillende stijlen en technieken herkennen, en je maakt kennis met verschillende vormen van kunst en architectuur.

Naar vergelijken Bekijk cursusmateriaal

Waar ga jij studeren? Kies je voor Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste thuisstudie aanbieders van Nederland. Check hun reviews, vergelijk prijzen en bekijk meer informatie over de aanbieders van de cursus kunstgeschiedenis.

Kunstgeschiedenis

Prijs vanaf € 199.00 Gem. studieduur:

Kunstgeschiedenis

Prijs vanaf € 330.00 Gem. studieduur: 10 maanden

Kunstgeschiedenis

Prijs vanaf € 289 Gem. studieduur: 9 maanden

Het cursusmateriaal per aanbieder in beeld

Wat ontvang je eigenlijk wanneer je een cursus bestelt bij Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Goede vraag! Hieronder het antwoord in beeld voor de cursus kunstgeschiedenis.

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!

De cursus kunstgeschiedenis volgen als thuisstudie?

De cursus kunstgeschiedenis volgen als thuisstudie is een prima keuze! Je bepaalt namelijk zelf wanneer je tijd besteed aan het leren en volgen van je cursus. Daarbij scheelt het ook nog eens flink in je portemonnee als je het vergelijkt met andere onderwijsvormen.

Bespaar flink met een thuisstudie kunstgeschiedenis

Een opleiding kunstgeschiedenis kun je prima thuis doen. Dankzij de online studieondersteuning studeer jij waar en wanneer het jou uitkomt en kun je het geleerde meteen in de praktijk brengen. En dat is niet alleen gemakkelijker, maar bespaart jou ook flink wat kosten vergeleken met het regulier onderwijs!

Schrijf een review, help anderen

Reviews zijn belangrijk voor toekomstige cursisten om te bepalen waar ze welke cursus gaan volgen. Heb jij een ervaring met Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Deel hem op onze website en help anderen bij het maken van een juiste keuze.

Schrijf een review