Latijn

Vergelijk de cursus latijn

Latijn mag dan een dode taal zijn, het wordt nog elke dag gebruikt. Door wetenschappers en medici, maar ook als basis voor alle Romaanse talen ter wereld. Een cursus Latijn is dus niet alleen voor wetenschappers, maar komt ook goed van pas als je Romaanse talen beter wilt begrijpen en gemakkelijker wilt leren.

Naast het Latijn komt in een cursus Latijn ook de romeinse cultuur aan bod. Je doet dus niet alleen nieuwe taalvaardigheid op, maar neemt ook een kijkje in de romeinse geschiedenis! Zo ontdek je welke invloed de Romeinen hebben gehad op onze moderne westerse cultuur en samenleving.

Naar vergelijken Bekijk cursusmateriaal

Waar ga jij studeren? Kies je voor Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste thuisstudie aanbieders van Nederland. Check hun reviews, vergelijk prijzen en bekijk meer informatie over de aanbieders van de cursus latijn.

Latijn

Prijs vanaf € 149.00 Gem. studieduur:

Latijn

Prijs vanaf € 450.00 Gem. studieduur: 10 maanden

Latijn

Prijs vanaf € 289 Gem. studieduur: 10 maanden

Het cursusmateriaal per aanbieder in beeld

Wat ontvang je eigenlijk wanneer je een cursus bestelt bij Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Goede vraag! Hieronder het antwoord in beeld voor de cursus latijn.

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!

De cursus Latijn volgen als thuisstudie?

De cursus Latijn volgen als thuisstudie is een prima keuze! Je bepaalt namelijk zelf wanneer je tijd besteed aan het leren en volgen van je cursus. Daarbij scheelt het ook nog eens flink in je portemonnee als je het vergelijkt met andere onderwijsvormen.

Bespaar flink met een thuisstudie Latijn

Een opleiding Latijn kun je prima thuis doen. Dankzij de online studieondersteuning studeer jij waar en wanneer het jou uitkomt en kun je het geleerde meteen in de praktijk brengen. En dat is niet alleen gemakkelijker, maar bespaart jou ook flink wat kosten vergeleken met het regulier onderwijs!

Schrijf een review, help anderen

Reviews zijn belangrijk voor toekomstige cursisten om te bepalen waar ze welke cursus gaan volgen. Heb jij een ervaring met Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Deel hem op onze website en help anderen bij het maken van een juiste keuze.

Schrijf een review