Marokkaans

Vergelijk de cursus marokkaans

Marokkaans lijkt een uitheemse taal, maar velen in Nederland spreken het. Niet alleen Marokkaanse immigranten, maar ook hun kinderen en vaak zelfs de kleinkinderen spreken thuis Marokkaans. Daarnaast wordt Marokko steeds meer ontdekt als vakantieland. Reden genoeg om meer te leren over de Marokkaanse taal.

Met een cursus Marokkaans maak je kennis met de Marokkaanse taal. Je leert het Marokkaanse alfabet kennen en oefent met het lezen, schrijven en spreken van de taal. Zo kun je al snel een eenvoudig gesprek in het Marokkaans voeren. Een handige vaardigheid als je in het dagelijks leven veel met Marokkaanse mensen te maken hebt, of regelmatig op vakantie of zakenreis naar Marokko gaat.

Naar vergelijken Bekijk cursusmateriaal

Waar ga jij studeren? Kies je voor Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste thuisstudie aanbieders van Nederland. Check hun reviews, vergelijk prijzen en bekijk meer informatie over de aanbieders van de cursus marokkaans.

Cursus Marokkaans

Prijs vanaf € 199 Gem. studieduur: 12 maanden

Marokkaans voor beginners

Prijs vanaf € 515.4 Gem. studieduur: 12 Maanden

Het cursusmateriaal per aanbieder in beeld

Wat ontvang je eigenlijk wanneer je een cursus bestelt bij Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Goede vraag! Hieronder het antwoord in beeld voor de cursus marokkaans.

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!

De cursus Marokkaans volgen als thuisstudie?

De cursus Marokkaans volgen als thuisstudie is een prima keuze! Je bepaalt namelijk zelf wanneer je tijd besteed aan het leren en volgen van je cursus. Daarbij scheelt het ook nog eens flink in je portemonnee als je het vergelijkt met andere onderwijsvormen.

Bespaar flink met een thuisstudie Marokkaans

Een opleiding Marokkaans kun je prima thuis doen. Dankzij de online studieondersteuning studeer jij waar en wanneer het jou uitkomt en kun je het geleerde meteen in de praktijk brengen. En dat is niet alleen gemakkelijker, maar bespaart jou ook flink wat kosten vergeleken met het regulier onderwijs!

Schrijf een review, help anderen

Reviews zijn belangrijk voor toekomstige cursisten om te bepalen waar ze welke cursus gaan volgen. Heb jij een ervaring met Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Deel hem op onze website en help anderen bij het maken van een juiste keuze.

Schrijf een review