Makelaar

Vergelijk de cursus makelaar

Een huis kopen is voor veel mensen een grote beslissing die een belangrijke rol in het leven gaat spelen. Het huis moet geschikt zijn voor verschillende levensfasen, moet betaalbaar zijn, deugdelijk en natuurlijk naar de smaak van de koper zijn. Als makelaar krijg je met al deze wensen te maken, en is het aan jou om elke klant een passende oplossing aan te bieden.

Met een cursus Makelaar ben je goed voorbereid op een beroep in de makelaarswereld. Je voldoet aan alle eisen voor een professionele makelaar en kunt aan de slag bij een makelaarskantoor of als zelfstandig makelaar. Je leert onder andere meer over de wetten regelgeving rondom de makelaardij, maakt kennis met de vastgoedmarkt en leert meer over het voeren van gesprekken, onderhandelen en bemiddelen.

Naar vergelijken Bekijk cursusmateriaal

Waar ga jij studeren? Kies je voor Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste thuisstudie aanbieders van Nederland. Check hun reviews, vergelijk prijzen en bekijk meer informatie over de aanbieders van de cursus makelaar.

Makelaar

Prijs vanaf € 799.00 Gem. studieduur:

Makelaar Wonen

Prijs vanaf € 1568.00 Gem. studieduur: 32 maanden

Makelaar

Prijs vanaf € 859 Gem. studieduur: 24 maanden

Makelaar-taxateur o.z.

Prijs vanaf € 1198.8 Gem. studieduur: 24 Maanden

Het cursusmateriaal per aanbieder in beeld

Wat ontvang je eigenlijk wanneer je een cursus bestelt bij Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Goede vraag! Hieronder het antwoord in beeld voor de cursus makelaar.

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!

De cursus makelaar volgen als thuisstudie?

De cursus makelaar volgen als thuisstudie is een prima keuze! Je bepaalt namelijk zelf wanneer je tijd besteed aan het leren en volgen van je cursus. Daarbij scheelt het ook nog eens flink in je portemonnee als je het vergelijkt met andere onderwijsvormen.

Bespaar flink met een thuisstudie makelaar

Een opleiding makelaar kun je prima thuis doen. Dankzij de online studieondersteuning studeer jij waar en wanneer het jou uitkomt en kun je het geleerde meteen in de praktijk brengen. En dat is niet alleen gemakkelijker, maar bespaart jou ook flink wat kosten vergeleken met het regulier onderwijs!

Schrijf een review, help anderen

Reviews zijn belangrijk voor toekomstige cursisten om te bepalen waar ze welke cursus gaan volgen. Heb jij een ervaring met Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Deel hem op onze website en help anderen bij het maken van een juiste keuze.

Schrijf een review