LOI

Ervaringen met loi

Naar LOI

Wat vind je van LOI?

Klik op de sterren

Zou jij LOI aanbevelen?
Je e-mailadres blijft altijd privé

Reviews over LOI

Lees alle 13 beoordelingen

9 april 2024

Anna Jansen

Italiaans voor gevorderden

Cursus Italiaans voor Gevorden is veel te veel gefocust op complexe grammatica, in plaats van op veel voorkomend taalgebruik en oefenen met luisteren spreken. De online lesmethode hapert veel en is niet makkelijk in gebruik (zelfs niet voor een 25-jarige zoals ik).

Aanbeveling:

7 augustus 2023

Els Hermans

Italiaans voor beginners

Je leert veel woorden en grammatica, maar de taal spreken niet.

Aanbeveling:

29 mei 2017

Anton Roos

Vwo Wiskunde B

In oktober ben ik begonnen met het deelcertificaat vwo wiskunde B. Omdat ik onvoldoende voorkennis had, heb ik het onderbouwpakket er bij besteld. Het onderbouwpakket bestond uit 12 hoofdstukken en het bovenbouwpakket bestond uit 6 boeken plus 20 hoofdstukken die je door de lesstof begeleiden. Bij aanvang viel het verschil in omvang tussen het onderbouw en bovenbouw materiaal me wel op, maar het baarde me nog geen zorgen. Het onderbouw deel ging erg goed. Hierna kwam de 'tweede fase', die begon met een instaptoets om je onderbouwkennis te testen. Deze instaptoets ging buitengewoon slecht. Ik had veruit de meeste vragen fout en dit terwijl de opdrachten en de lesstof van de onderbouw wel goed waren gegaan. Uiteindelijk besloot ik toch maar met het eerste hoofdstuk van de tweede fase te beginnen. Helaas ging ook dit heel slecht en kwam ik tot de conclusie dat het onderbouw deel me onvoldoende had voorbereid op de tweede fase. Ik heb daarop een mail gestuurd naar de loi met de vraag of ik lesstof gemist had, omdat ik slechts twaalf hoofdstukken had ontvangen en ik aan het begin van de tweede fase vast liep. Na meer dan een week antwoorden ze dat ik maar op wiskunjeleren.nl moest kijken en dat ik maar vragen aan mijn docent van loi moest stellen als ik er niet uit kwam. Het ging er echter niet om dat er iets specifieks was dat ik niet begreep, maar dat een deel van de benodigde lesstof uit de onderbouw ontbrak, waardoor ik niet aan de tweede fase kon beginnen. Ik heb daarom een mailtje terug gestuurd waarin ik heb aangegeven dat ik het raar vind dat de eerste drie jaar van wiskunde vwo in twaalf hoofdstukken zijn samengevat en dat ik graag lesstof wil ontvangen die mij alles leert wat leerlingen op school ook leren. Het duurde 18 dagen voordat ik antwoord kreeg. De Loi gaf uiteindelijk toe dat het onderbouwdeel niet aansluit op de tweede fase en ze kwamen opnieuw met het advies om mijn docent vragen te stellen als ik ergens niet uit kwam. Het gat tussen de onderbouw en de tweede fase is echter zo groot dat ik gewoon niet verder kan werken. Ik heb nogmaals verzocht om aanvullende lesstof om het gat met de tweede fase alsnog op te vullen. Toen de LOI hier weer niet op in ging heb ik een verzoek ingediend voor ontbinding van de aankoop overeenkomst. Hier ging de LOI niet mee akkoord, om dat het onderbouw deel een 'extra service' zou zijn. Mijn eerste indruk van de tweede fase is overigens dat het zeer onhandig werkt. Je hebt twee boeken en drie mappen tegelijk nodig en je switcht van de ene naar de ander. Misschien went dit na drie hoofdstukken, maar ik vond het om deze reden lastig om er een tempo in te houden. De cursus kostte 683,50 euro en ik heb hier lesstof voor ontvangen waar ik niets mee kan en een service waar de LOI zich voor moet schamen.

Aanbeveling:

9 juni 2016

Michael Jorissen

Logistiek medewerker

Het is een interessante cursus. Je leert en bekijk het anders als je weet waar je mee bezig bent. De job doe ik heel erg graag en vandaar dat ik deze studie doe om beter mijn werk te kunnen uitvoeren. Ik raad het iedereen aan die zich in deze branche werkzaam is. Je bent nooit te oud om te leren. zelf ben 39 en als ik het nog kan kan jij het ook.

Aanbeveling:

2 december 2015

Ramon Slomp

Frans

De lesstof is duidelijk beschreven. Met realistische situaties. Het toevoegen van de webcolleges maakt het dat je eenvoudig kunt werken aan je uitspraak. De docent geeft eerlijk antwoord op het ingezonden materiaal en geeft daarbij ook duidelijk aan waarom iets anders is. Kortom, de cursus Frans geeft me echt de mogelijkheid om Frans te spreken, lezen en te verstaan

Aanbeveling:

26 november 2015

Linda Oskam

Sportvoeding

De informatie is goed aangeboden en maakt gebruik van goede praktijksituaties. Soms wel verwarrend dat er verschillende percentages werden gebruikt voor bijv. richtlijnen van eiwitinname bij verschillende situaties - het studiemateriaal lijkt door meerdere docenten geschreven te zijn, maar niet meer in zijn totaliteit gecheckt en gecontroleerd op consistentie.

Aanbeveling:

17 november 2015

Anoniem

HOV horeca ondernemer

Ik ben momenteel nog bezig met de cursus. Het lesmateriaal is goed en de tussentijdse opgaven testen goed de (parate) kennis. Al met al erg tevreden met de cursus.

Aanbeveling:

4 november 2015

Gabrielle Doesburg Smits

Budgetcoach

Goede begeleiding vanuit LOI. De webcollege die ik recent heb gevolgd was zeer geslaagd. Ik mis soms wel contact met andere cursisten om af en toe eens te zien of bepaalde zaken hetzelfde worden ervaren. Wellicht zijn daar wel mogelijkheden voor maar daar heb ik me nog niet in verdiept. Zo nu en dan een taalfout in het lesmateriaal vind ik niet kunnen.

Aanbeveling:

22 oktober 2015

Annemarie Donk

Duits

LOI is een prima opleider. Ik krijg mijn opdrachten snel retour gezonden van mijn docent. Ik vind het wel vaak lastig om een tijdsplanning te maken hoelang ik met een opdracht bezig zal zijn. Het is overigens wel allemaal heel overzichtelijk.

Aanbeveling:

23 december 2014

Ijsbrand ter Horst

Latijn

Staan behoorlijk wat slordige fouten in de cursus. De begeleiding was wel hartstikke goed. Redelijk tevreden.

Aanbeveling:

7 november 2014

N De Reus

Praktijkdiploma loonadministratie

Vakopleidingen zijn altijd up-to-date als ik er een volg. Altijd aangepast naar opleidingsniveau op arbeidsplaats. Ja, LOI is voor mij de juiste keuze!

Aanbeveling:

12 juni 2014

Laura Tielemans

Sportpsychologie

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in sport en in psychologie. De cursus sloot perfect aan bij mijn verwachtingen, was erg interessant en een echte aanrader!

Aanbeveling:

9 juni 2014

Linda de Laat

Basiskennis boekhouden

Ik wilde het erkende diploma BKB halen en ben op zoek gegaan naar een goede cursus. Ik ben blij dat ik voor LOI heb gekozen en heb het diploma inmiddels in mijn bezit!

Aanbeveling:

Meer informatie over LOI?

Ga naar LOI