Life coach

Vergelijk de cursus life coach

life coach-thuisstudiereviews

Veel mensen hebben een druk en hectisch bestaan, en zouden graag wat rustiger aan willen doen. Anderen zitten niet lekker in hun vel en zouden het liefst hun hele leven anders willen aanpakken. Weer anderen staan voor een moeilijke beslissing en weten niet wat de beste keuze voor hen is. Voor al deze vragen die tijdens het leven kunnen opduiken biedt een Life Coach ondersteuning en begeleiding.

Met een cursus Life Coach leer je de basisbeginselen van coaching. Dat zorgt ervoor dat je niet alleen naar de situatie van anderen leert kijken, maar allereerst met jezelf aan de slag gaat. De cursus heeft dus ook effect op jouw eigen leven! Daarnaast verdiep je je in praktische vaardigheden als communicatie, gesprekstechnieken en het opstellen van begeleidingsplannen. Een aantal cursussen voegen zelfs een module toe voor het opstarten van jouw eigen coachingspraktijk!

Naar vergelijken Bekijk cursusmateriaal

Waar ga jij studeren? Kies je voor Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste thuisstudie aanbieders van Nederland. Check hun reviews, vergelijk prijzen en bekijk meer informatie over de aanbieders van de cursus life coach.

Life Coach

Prijs vanaf € 439.00 Gem. studieduur:

Life coaching

Prijs vanaf € 595.00 Gem. studieduur: 5 maanden

Professioneel life coach

Prijs vanaf € 840.00 Gem. studieduur: 8 maanden

Zelfstandig life coach

Prijs vanaf € 1419.00 Gem. studieduur: 11 maanden

Life Coach

Prijs vanaf € 529 Gem. studieduur: 9 maanden

Life coach

Prijs vanaf € 479.7 Gem. studieduur: 6 Maanden

Vakopleiding Life coach

Prijs vanaf € 659.4 Gem. studieduur: 12 Maanden

Life Coach voor gevorderden

Prijs vanaf € 269 Gem. studieduur:

Life Coach

Prijs vanaf € 529 Gem. studieduur:

Het cursusmateriaal per aanbieder in beeld

Wat ontvang je eigenlijk wanneer je een cursus bestelt bij Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Goede vraag! Hieronder het antwoord in beeld voor de cursus life coach.

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!

De cursus life coach volgen als thuisstudie?

De cursus life coach volgen als thuisstudie is een prima keuze! Je bepaalt namelijk zelf wanneer je tijd besteed aan het leren en volgen van je cursus. Daarbij scheelt het ook nog eens flink in je portemonnee als je het vergelijkt met andere onderwijsvormen.

Bespaar flink met een thuisstudie life coach

Een opleiding life coach kun je prima thuis doen. Dankzij de online studieondersteuning studeer jij waar en wanneer het jou uitkomt en kun je het geleerde meteen in de praktijk brengen. En dat is niet alleen gemakkelijker, maar bespaart jou ook flink wat kosten vergeleken met het regulier onderwijs!

Over erkenningen bestaan veel misverstanden. Zo vragen veel mensen zich af of een bepaalde opleider erkend is? Het is echter niet de opleider die erkend is voor zijn hele aanbod. Je moet je daarom altijd afvragen of de cursus of opleiding die jij wilt volgen van een bepaalde aanbieder erkend is door bijvoorbeeld de overheid of een branchevereniging. Voor Laudius, LOI, NHA, NTI en Thuiscursus.nl geldt dat ze ook niet erkende opleidingen aanbieden. Dit komt vaak simpelweg door het feit dat er überhaupt geen erkenning bestaat voor de betreffende cursus.
Meer weten over erkenningen? Wij schreven er enkele blogs over:

De meeste aanbieders van thuisstudies verrassen je graag met een extra cadeau wat je gratis ontvangt na inschrijving. Nieuwsgierig naar deze acties? Check dan hier alle acties per aanbieder.

Een thuisstudie is geen fysiek product met duidelijke specificaties. Dit maakt de aanschaf soms lastig, want wat ontvang je nu precies nadat je tot bestelling bent overgegaan? Deze drie tips helpen je om het proces makkelijker te maken.

1. Bekijk de inhoudsopgave

Een inhoudsopgave geeft een uitgebreide samenvatting weer van de inhoud van de cursus. Hiermee kun je dus bekijken of de inhoud past bij wat je zoekt.

2. Lees reviews

De opmerkingen van andere cursisten is heel waardevol. Bekijk de reviews op onze website, maar ook die op de site van de aanbieder zelf. Je haalt hier vaak veel nuttige informatie uit.

3. Maak gebruik van de gratis proefperiode

Velen beschouwen deze periode als een trucje. Waar zit de adder onder het gras? Maar dat is het niet. De gratis proefperiode wordt aangeboden juist om je wél het product vooraf te laten ervaren. Maak er dan ook gebruik van!

Schrijf een review, help anderen

Reviews zijn belangrijk voor toekomstige cursisten om te bepalen waar ze welke cursus gaan volgen. Heb jij een ervaring met Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Deel hem op onze website en help anderen bij het maken van een juiste keuze.

Schrijf een review