make-up

Vergelijk de cursus make-up

Of het nu voor een speciale gelegenheid is, of gewoon om er elke dag op je best uit te zien: een beetje make-up kan een groot verschil maken. Tijdens de cursus make-up leer je niet alleen alles over het aanbrengen van make-up en de verschillende technieken die je kunt hanteren, maar je maakt ook kennis met het canvas waarop je werkt: de huid. Zo weet je steeds de juiste make-up te selecteren en op de juiste manier aan te brengen voor elke gelegenheid.

Wil je professioneel aan de slag met make-up, bijvoorbeeld als grimeur, visagist of make-up artist? Dan is een opleiding tot professioneel make-up artist iets voor jou. In een professionele cursus leer je niet alleen de basis, maar creëer je ook special effects en leer je werken met bijvoorbeeld pruiken.

Naar vergelijken Bekijk cursusmateriaal

Waar ga jij studeren? Kies je voor Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste thuisstudie aanbieders van Nederland. Check hun reviews, vergelijk prijzen en bekijk meer informatie over de aanbieders van de cursus make-up.

Make-Up

Prijs vanaf € 249.00 Gem. studieduur:

Visagist - Make-up Artist

Prijs vanaf € 599.00 Gem. studieduur:

Make-up artist

Prijs vanaf € 948.00 Gem. studieduur: 12 maanden

Make-up Artist

Prijs vanaf € 979 Gem. studieduur: 12 maanden

Beauty en make-up

Prijs vanaf € 389.7 Gem. studieduur: 6 Maanden

Het cursusmateriaal per aanbieder in beeld

Wat ontvang je eigenlijk wanneer je een cursus bestelt bij Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Goede vraag! Hieronder het antwoord in beeld voor de cursus make-up.

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!

De cursus make-up volgen als thuisstudie?

De cursus make-up volgen als thuisstudie is een prima keuze! Je bepaalt namelijk zelf wanneer je tijd besteed aan het leren en volgen van je cursus. Daarbij scheelt het ook nog eens flink in je portemonnee als je het vergelijkt met andere onderwijsvormen.

Bespaar flink met een thuisstudie make-up

Een opleiding make-up kun je prima thuis doen. Dankzij de online studieondersteuning studeer jij waar en wanneer het jou uitkomt en kun je het geleerde meteen in de praktijk brengen. En dat is niet alleen gemakkelijker, maar bespaart jou ook flink wat kosten vergeleken met het regulier onderwijs!

Schrijf een review, help anderen

Reviews zijn belangrijk voor toekomstige cursisten om te bepalen waar ze welke cursus gaan volgen. Heb jij een ervaring met Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Deel hem op onze website en help anderen bij het maken van een juiste keuze.

Schrijf een review