Medewerker personeelszaken

Vergelijk de cursus medewerker personeelszaken

Veel grotere bedrijven hebben een aparte afdeling voor personeelszaken. Hier worden alle wettelijke en bovenwettelijke taken voor het personeel uitgevoerd. Contracten worden opgesteld, personeelsdossiers bijgehouden, salarisgegevens bijgewerkt, en natuurlijk wordt er geadviseerd over de vele verschillende wetten, regels en mogelijkheden voor het personeel. Een veelzijdige en afwisselende werkomgeving.

Ben jij werkzaam als medewerker personeelszaken, of heb je de ambitie om dat te worden? Dan is een cursus Medewerker Personeelszaken een goede optie. Met deze cursus verdiep je je in personeel, organisatie, arbeidsrecht en goede communicatie. Een mooie opfrisser voor medewerkers, of een goede start van een nieuwe carrière. Wil jij jouw nieuwe kennis kunnen aantonen? Kies dan voor een cursus die opleidt voor het officieel erkende diploma MPZ.

Naar vergelijken Bekijk cursusmateriaal

Waar ga jij studeren? Kies je voor Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste thuisstudie aanbieders van Nederland. Check hun reviews, vergelijk prijzen en bekijk meer informatie over de aanbieders van de cursus medewerker personeelszaken.

Medewerker personeelszaken (MPZ®)

Prijs vanaf € 690.00 Gem. studieduur: 10 maanden

Medewerker Personeelszaken (MPZ)

Prijs vanaf € 339 Gem. studieduur: 6 maanden

Medewerker personeelszaken (MPZ®)

Prijs vanaf € 494.55 Gem. studieduur: 9 Maanden

Het cursusmateriaal per aanbieder in beeld

Wat ontvang je eigenlijk wanneer je een cursus bestelt bij Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Goede vraag! Hieronder het antwoord in beeld voor de cursus medewerker personeelszaken.

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!

De cursus medewerker personeelszaken volgen als thuisstudie?

De cursus medewerker personeelszaken volgen als thuisstudie is een prima keuze! Je bepaalt namelijk zelf wanneer je tijd besteed aan het leren en volgen van je cursus. Daarbij scheelt het ook nog eens flink in je portemonnee als je het vergelijkt met andere onderwijsvormen.

Bespaar flink met een thuisstudie medewerker personeelszaken

Een opleiding medewerker personeelszaken kun je prima thuis doen. Dankzij de online studieondersteuning studeer jij waar en wanneer het jou uitkomt en kun je het geleerde meteen in de praktijk brengen. En dat is niet alleen gemakkelijker, maar bespaart jou ook flink wat kosten vergeleken met het regulier onderwijs!

Schrijf een review, help anderen

Reviews zijn belangrijk voor toekomstige cursisten om te bepalen waar ze welke cursus gaan volgen. Heb jij een ervaring met Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Deel hem op onze website en help anderen bij het maken van een juiste keuze.

Schrijf een review