Management

Vergelijk de cursus management

Veel mensen hebben de ambitie om door te groeien naar een leidinggevende of managementfunctie binnen een bedrijf. Met een basiscursus Management haal je alvast de benodigde kennis in huis om die stap een stuk gemakkelijker te maken.

Een succesvol leidinggevende of manager moet zowel met zijn medewerkers als met de directie rekening houden. Je zit dus tussen twee vuren in. Met de vaardigheden uit een cursus Management leer je omgaan met bedrijfsdoelstellingen, en productieprocessen, maar doe je ook kennis op over leidinggeven en het aannemen en motiveren van uw medewerkers.

Naar vergelijken Bekijk cursusmateriaal

Waar ga jij studeren? Kies je voor Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste thuisstudie aanbieders van Nederland. Check hun reviews, vergelijk prijzen en bekijk meer informatie over de aanbieders van de cursus management.

Basiskennis management

Prijs vanaf € 552.00 Gem. studieduur: 8 maanden

Basiskennis Management

Prijs vanaf € 229 Gem. studieduur: 8 maanden

Nemas® Basiskennis management (NBM)

Prijs vanaf € 343.6 Gem. studieduur: 8 Maanden

Het cursusmateriaal per aanbieder in beeld

Wat ontvang je eigenlijk wanneer je een cursus bestelt bij Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Goede vraag! Hieronder het antwoord in beeld voor de cursus management.

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!

De cursus management volgen als thuisstudie?

De cursus management volgen als thuisstudie is een prima keuze! Je bepaalt namelijk zelf wanneer je tijd besteed aan het leren en volgen van je cursus. Daarbij scheelt het ook nog eens flink in je portemonnee als je het vergelijkt met andere onderwijsvormen.

Bespaar flink met een thuisstudie management

Een opleiding management kun je prima thuis doen. Dankzij de online studieondersteuning studeer jij waar en wanneer het jou uitkomt en kun je het geleerde meteen in de praktijk brengen. En dat is niet alleen gemakkelijker, maar bespaart jou ook flink wat kosten vergeleken met het regulier onderwijs!

Schrijf een review, help anderen

Reviews zijn belangrijk voor toekomstige cursisten om te bepalen waar ze welke cursus gaan volgen. Heb jij een ervaring met Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Deel hem op onze website en help anderen bij het maken van een juiste keuze.

Schrijf een review