Massage

Vergelijk de cursus massage

In onze moderne tijd heeft iedereen haast, is de werkdruk hoog en heeft vrijwel iedereen last van spanning en stress. Dan wordt het extra belangrijk om een moment van ontspanning te vinden, tijd voor jezelf te maken en even helemaal niets te ‘moeten’. Een massage geeft mensen een moment van ontspanning, om daarna weer fris het drukke leven in te stappen.

Wil je mensen helpen weer even tot rust te komen? Dan is een cursus massage zeker iets voor jou. Een massage is niet alleen ontspannend om te ontvangen, ook de gever kan veel plezier en voldoening halen uit het geven van een goede massage. Via één van de thuisstudies maak je kennis met de werking van het menselijk lichaam, oefen je diverse massagetechnieken uit verschillende tradities, en kun je stressklachten (en soms zelfs rug- of nekklachten) verminderen. Aan proefpersonen om te oefenen heb je zeker geen gebrek!

Naar vergelijken Bekijk cursusmateriaal

Waar ga jij studeren? Kies je voor Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste thuisstudie aanbieders van Nederland. Check hun reviews, vergelijk prijzen en bekijk meer informatie over de aanbieders van de cursus massage.

Massage

Prijs vanaf € 119.00 Gem. studieduur:

Massage

Prijs vanaf € 258.00 Gem. studieduur: 6 maanden

Massage

Prijs vanaf € 229 Gem. studieduur: 6 maanden

Babymassage

Prijs vanaf € 269 Gem. studieduur: 4 maanden

Sportmassage

Prijs vanaf € 929 Gem. studieduur: 10 maanden

Massage

Prijs vanaf € 290037 Gem. studieduur: 6 Maanden

Chair Massage

Prijs vanaf € 149 Gem. studieduur:

Massagetherapeut

Prijs vanaf € 239 Gem. studieduur:

Babymassage

Prijs vanaf € 269 Gem. studieduur:

Het cursusmateriaal per aanbieder in beeld

Wat ontvang je eigenlijk wanneer je een cursus bestelt bij Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Goede vraag! Hieronder het antwoord in beeld voor de cursus massage.

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!

De cursus massage volgen als thuisstudie?

De cursus massage volgen als thuisstudie is een prima keuze! Je bepaalt namelijk zelf wanneer je tijd besteed aan het leren en volgen van je cursus. Daarbij scheelt het ook nog eens flink in je portemonnee als je het vergelijkt met andere onderwijsvormen.

Bespaar flink met een thuisstudie massage

Een opleiding massage kun je prima thuis doen. Dankzij de online studieondersteuning studeer jij waar en wanneer het jou uitkomt en kun je het geleerde meteen in de praktijk brengen. En dat is niet alleen gemakkelijker, maar bespaart jou ook flink wat kosten vergeleken met het regulier onderwijs!

Schrijf een review, help anderen

Reviews zijn belangrijk voor toekomstige cursisten om te bepalen waar ze welke cursus gaan volgen. Heb jij een ervaring met Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Deel hem op onze website en help anderen bij het maken van een juiste keuze.

Schrijf een review