Laudius

Ervaringen met laudius

Naar Laudius

Wat vind je van Laudius?

Klik op de sterren

Zou jij Laudius aanbevelen?
Je e-mailadres blijft altijd privé

Reviews over Laudius

Lees alle 18 beoordelingen

23 maart 2020

Willy K

Financieel adviseur

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de cursussen van Laudius, de vele spelfouten daargelaten maar wat voor mij echt een heikel punt blijft is het volgende. Aan het eind van elke les staan simpele oefenopgaven, hiervan staan de antwoorden in het boek. Daarna komen de huiswerkopgaven, deze zijn van een heel ander niveau en hier kun je echt iets van leren, maar als je kiest voor studie zonder docent dan ontvang je hier niet de antwoorden van. Dat is mijns inziens echt te gek voor woorden. Iedereen die een cursus volgt moet ook van deze opgaven de antwoorden kunnen opzoeken. Ze "dwingen' je op deze manier om de duurdere variant te kiezen inclusief docent. Mijn bevindingen met de docent begeleiding bij diverse thuisstudie aanbieders is dat dit altijd erg tegen valt. Antwoorden zijn kortaf en meestal word ik er niet veel wijzer van. Dit is dan ook de reden dat ik hier niet meer voor kies. Zo goed als Laudius ook is in prijs-kwaliteitverhouding, op dit punt vind ik ze niet transparant en kunnen ze zeker nog wat te verbeteren.

Aanbeveling:

13 januari 2020

francois van Oostveen

Frans

Leuke studie en de ondersteuning van de docent is prima en vriendelijk. Net overzicht en digitale bestanden zijn prima. en natuurlijk goedkoop in verhouding met andere aanbieders

Aanbeveling:

13 januari 2020

francois van Oostveen

Kindercoach

Hele leuke studie, lekker duidelijk. Goede ondersteuning van de docent. Dat je geen vooropleiding nodig hebt zet ik wel mijn vraagtekens bij, het helpt zeker als je een hbo of hbo + niveau hebt. Je dient toch een brede kennis te hebben.

Aanbeveling:

28 juni 2018

Bert Schreuders

Basiveiligheid (B-vca)

Ik moest voor mijn werk minimaal een basiscertificaat VCA hebben. Daarvoor heb ik mij ingeschreven voor de cursus B-VCA bij Laudius. Allereerst is de lesstof op een gestructureerde manier opgezet en zeer prettig leesbaar. De opdrachten die gemaakt moesten worden, zijn ook zeer leerrijk en zorgen ervoor dat de stof nog beter wordt begrepen. Ik heb in april 2018 examen gedaan in Barendrecht en in 1 keer geslaagd en kon als eerste het examenlokaal verlaten, terwijl andere kandidaten nog zuchtend achter hun PC zaten. Prima materiaal en bedankt Laudius.

Aanbeveling:

18 april 2018

Anoniem

Basisopleiding onderwijsassistent

Goede uitleg, directe communicatie met de docent die in korte tijd het werk nakeek en terug stuurde. Ik zou er graag ook de volledige cursus onderwijsassist volgen

Aanbeveling:

19 december 2017

Anoniem

Basisopleiding Doktersassistent(e)

Ben sinds 3 maanden bezig met de basisopleiding doktersassistente. In het begin was het even wennen om alles vanuit thuis te doen maar met de juiste hulp van mijn online docent ben ik goed op weg.

Aanbeveling:

9 december 2016

Anoniem

Budgetcoach

Prima cursus! Hoop als ik klaar ben met de cursus ik snel aan de slag kan als budgetcoach. Zal een volgende keer zeker weer voor Laudius kiezen.

Aanbeveling:

20 mei 2016

Joyce Van Beukelen

Dierenverzorging

Erg leuke cursus! Zou je meer over de verzorging van verschillende soorten dieren willen weten dan is dit een prima cursus.

Aanbeveling:

13 december 2015

Jet Rood

Journalistiek

De cursus op zich is uitdagend genoeg. De feedback van de lerares vindt ik matig en niet duidelijk waar ze nu soms op doelt. Vragen stellen is een drama want het kan zijn dat zij 2 weken niet naar je huiswerk kijkt. En als het antwoord dan niet duidelijk is dan moet je opnieuw of anders de vraag o.i.d. stellen. Ik vindt de interactie met de lerares dus onvoldoende.

Aanbeveling:

6 november 2015

Mandy Van de Ven - van den Eijnden

Duits

Goede communicatie met lerares, goedwerkende studiewereld, makkelijk insturen, goede en duidelijke lesstof, goedkoop, studie tempo reëel en goed haalbaar, soms type fouten in de tekst maar niets belangrijk.

Aanbeveling:

2 november 2015

Jordy Grootkarzijn

Social media

Social Media Marketing is erg goed voor je ontwikkeling op het gebied van Social Media! Hoe gebruik je het? Hoe kun je het inzetten voor je eigen bedrijf? En hoe werf je klanten via social media.. Alles komt aan bod ik deze geweldige Sociale Media Marketing cursus.. Na deze Cursus ben jij absoluut op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van sociale media! Schrijf je direct in! En begin vandaag nog, ik de mooie wereld van Sociale Media Marketing!

Aanbeveling:

10 september 2015

Annemiek De Vlieger

Budgetcoach

Cursusmateriaal is prima, de cursus is goed up-to-date, er staan wat onnodige spelfouten in, maar inhoudelijk is het dus goed. Ik ben wel erg te spreken over de docente. Fantastisch hoe snel ze het werk heeft nagekeken en gecorrigeerd.

Aanbeveling:

21 augustus 2015

Anoniem

Life coach

Heb gekozen voor de download versie. Makkelijk en altijd bij de hand. Het is een overzichtelijke en uitgebreide leerstof. Verder vindt ik de begeleiding van mijn docent erg prettig. Voor mij de volgende keer zeker weer Laudius.

Aanbeveling:

10 augustus 2015

Hans Van Eijck

Kindercoach

Ik maak graag gebruik van de mogelijkheid om een review te schrijven over de kindercoaching cursus die ik volg bij laudius. De cursus is gewoon goed. Goede leerstof en duidelijk beschreven. Ook snelle beoordeling van huiswerk. Jammer dat er hier en daar wat slordigheden zoals spelfouten in het materiaal te vinden zijn.

Aanbeveling:

18 juni 2015

Fabienne Koolen

Gewichtsconsulent

Zeer interessante cursus. Toen ik het lesmateriaal begon te lezen kon ik niet stoppen. Hier en daar staan wel wat spelfouten maar verder zit de cursus prima in elkaar. Een goede basis om mee te beginnen.

Aanbeveling:

23 oktober 2014

Jan Hoogvliet

Autotechniek

Leuke uitgebreide cursus. Ik heb heel veel kennis opgedaan over auto's. In de praktijk ga ik er zeker veel aan hebben. Downloaden was ook heel prettig.

Aanbeveling:

16 juli 2014

A Pieters

Schuldhulpverlening

Het was een prima cursus. De studie bevatte actuele informatie en op vragen ontving ik snel antwoord.

Aanbeveling:

14 juni 2014

Anoniem

Nagelstyling

Een hele goede cursus voor heel weinig geld. Materialen wat je bij de cursus krijgt zien er ook goed uit. Geen spijt van mijn keuze.

Aanbeveling:

Meer informatie over Laudius?

Ga naar Laudius