Chinees

Vergelijk de cursus chinees

De Chinese taal kent vele varianten. Naast het algemeen Chinees worden ook het Kantonees en Mandarijn veel gesproken in China en Taiwan. De standaardtaal (standaardmandarijn) wordt gebruikt door de autoriteiten en media in China, Taiwan en Singapore. Daarnaast worden deze oosterse landen steeds aantrekkelijker om te bezoeken. Voor een prachtige vakantie, of omdat de opkomende economieën jou nieuwe zakelijke kansen bieden.

Met een cursus Chinees maak je kennis met de mooie, in onze westerse wereld relatief onbekende, Chinese karakters. Je leert karakters lezen en schrijven, zodat jij na de cursus eenvoudige Chinese teksten kunt begrijpen. Naast het lezen en schrijven oefen je ook met de Chinese spreekvaardigheid. Zo kun jij zich straks in eenvoudig Chinees verstaanbaar maken.

Naar vergelijken Bekijk cursusmateriaal

Waar ga jij studeren? Kies je voor Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste thuisstudie aanbieders van Nederland. Check hun reviews, vergelijk prijzen en bekijk meer informatie over de aanbieders van de cursus chinees.

Cursus Chinees

Prijs vanaf € 199 Gem. studieduur: 12 maanden

Chinees voor beginners

Prijs vanaf € 323.4 Gem. studieduur: 12 Maanden

Het cursusmateriaal per aanbieder in beeld

Wat ontvang je eigenlijk wanneer je een cursus bestelt bij Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Goede vraag! Hieronder het antwoord in beeld voor de cursus chinees.

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!

Een cursus Chinees als thuisstudie?

Een opleiding Chinees kun je prima thuis doen. Dankzij de online studieondersteuning studeer jij waar en wanneer het jou uitkomt en kun je het geleerde meteen in de praktijk brengen. En dat is niet alleen gemakkelijker, maar bespaar jou ook flink wat kosten vergeleken met het regulier onderwijs!

Schrijf een review, help anderen

Reviews zijn belangrijk voor toekomstige cursisten om te bepalen waar ze welke cursus gaan volgen. Heb jij een ervaring met Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Deel hem op onze website en help anderen bij het maken van een juiste keuze.

Schrijf een review