Deens

Vergelijk de cursus deens

Denemarken, het kleinste Scandinavische land dat het dichtst bij ons eigen land ligt. Met zijn ontspannen sfeer, mooie landschappen en gastvrije steden is Denemarken een populaire bestemming voor vakantiegangers en zakenreizigers.

Gaat u regelmatig op vakantie of zakenreis naar Denemarken, of ben je van plan om in Denemarken te gaan wonen of werken? Dan is een cursus Deens een goede keuze! De Deense taal lijkt een beetje op het Nederlands, wat meteen voor herkenning zorgt. Zo leer je op eenvoudige wijze de Deense taal kennen en kun je op jouw volgende reis gesprekken in het Deens voeren.

Naar vergelijken Bekijk cursusmateriaal

Waar ga jij studeren? Kies je voor Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste thuisstudie aanbieders van Nederland. Check hun reviews, vergelijk prijzen en bekijk meer informatie over de aanbieders van de cursus deens.

Deens Voor Beginners (A1)

Prijs vanaf € 159.00 Gem. studieduur:

Deens Voor Gevorderden (A2)

Prijs vanaf € 159.00 Gem. studieduur:

Cursus Deens

Prijs vanaf € 179 Gem. studieduur: 6 maanden

Het cursusmateriaal per aanbieder in beeld

Wat ontvang je eigenlijk wanneer je een cursus bestelt bij Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Goede vraag! Hieronder het antwoord in beeld voor de cursus deens.

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!

Een cursus Deens als thuisstudie?

Een opleiding Deens kun je prima thuis doen. Dankzij de online studieondersteuning studeer jij waar en wanneer het jou uitkomt en kun je het geleerde meteen in de praktijk brengen. En dat is niet alleen gemakkelijker, maar bespaart jou ook flink wat kosten vergeleken met het regulier onderwijs!

Schrijf een review, help anderen

Reviews zijn belangrijk voor toekomstige cursisten om te bepalen waar ze welke cursus gaan volgen. Heb jij een ervaring met Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Deel hem op onze website en help anderen bij het maken van een juiste keuze.

Schrijf een review