Financieel adviseur

Vergelijk de cursus financieel adviseur

De financiën zijn en blijven een belangrijk onderdeel in ieder mensenleven. Niet alleen het inkomen is belangrijk, maar ook de uitgaven en alle belangrijke financiële beslissingen die in een mensenleven gemaakt worden horen hierbij. Een goede (allround) financieel adviseur moet dus van vele markten thuis zijn om op verschillende gebieden een betrouwbaar advies te kunnen geven.

Met een cursus Financieel Adviseur leer je te adviseren op meerdere financiële gebieden. Je leert adviseren over verschillende betaal- en spaarproducten, maar leert ook meer over vermogen, verzekeringen en hypotheken. Zo kun jij voor alle veel voorkomende financiële vragen een passend advies geven en jezelf en jouw klanten op een professionele manier helpen met hun financiële belangen.

Naar vergelijken Bekijk cursusmateriaal

Waar ga jij studeren? Kies je voor Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste thuisstudie aanbieders van Nederland. Check hun reviews, vergelijk prijzen en bekijk meer informatie over de aanbieders van de cursus financieel adviseur.

Financieel Adviseur

Prijs vanaf € 799.00 Gem. studieduur:

Het cursusmateriaal per aanbieder in beeld

Wat ontvang je eigenlijk wanneer je een cursus bestelt bij Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Goede vraag! Hieronder het antwoord in beeld voor de cursus financieel adviseur.

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!

Een cursus financieel adviseur als thuisstudie?

Een opleiding financieel adviseur kun je prima thuis doen. Dankzij de online studieondersteuning studeer jij waar en wanneer het jou uitkomt en kun je het geleerde meteen in de praktijk brengen. En dat is niet alleen gemakkelijker, maar bespaart jou ook flink wat kosten vergeleken met het regulier onderwijs!

Schrijf een review, help anderen

Reviews zijn belangrijk voor toekomstige cursisten om te bepalen waar ze welke cursus gaan volgen. Heb jij een ervaring met Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Deel hem op onze website en help anderen bij het maken van een juiste keuze.

Schrijf een review