Genealogie

Vergelijk de cursus genealogie

Genealogie is de wetenschap van de stamboom. Wie zijn eigenlijk jouw voorouders, waar kwamen ze vandaan, en tot hoe ver in het verleden kunt je jouw familiegeschiedenis nog terugvinden? Een spannende, interessante en vooral leuke zoektocht naar het verleden van jou en jouw familie.

Met een cursus Genealogie leer je hoe je op de juiste manier te werk gaat bij het opstellen van jouw eigen familiestamboom. Je leert hoe je op de juiste manier onderzoek kunt doen, waar je informatie over familie en afstamming kunt vinden, en hoe je dit vastlegt in een stamboomonderzoek. Zo ontdek je steeds meer over het verleden van jouw familie, vind je familieleden waarvan je het bestaan niet kende, of vind je wellicht een verloren familielid weer terug.

Naar vergelijken Bekijk cursusmateriaal

Waar ga jij studeren? Kies je voor Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste thuisstudie aanbieders van Nederland. Check hun reviews, vergelijk prijzen en bekijk meer informatie over de aanbieders van de cursus genealogie.

Genealogie

Prijs vanaf € 209.00 Gem. studieduur:

Genealogie (Stamboomkunde)

Prijs vanaf € 299 Gem. studieduur: 4 maanden

Het cursusmateriaal per aanbieder in beeld

Wat ontvang je eigenlijk wanneer je een cursus bestelt bij Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Goede vraag! Hieronder het antwoord in beeld voor de cursus genealogie.

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!

Een cursus genealogie als thuisstudie?

Een opleiding genealogie kun je prima thuis doen. Dankzij de online studieondersteuning studeer jij waar en wanneer het jou uitkomt en kun je het geleerde meteen in de praktijk brengen. En dat is niet alleen gemakkelijker, maar bespaart jou ook flink wat kosten vergeleken met het regulier onderwijs!

Schrijf een review, help anderen

Reviews zijn belangrijk voor toekomstige cursisten om te bepalen waar ze welke cursus gaan volgen. Heb jij een ervaring met Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Deel hem op onze website en help anderen bij het maken van een juiste keuze.

Schrijf een review