Journalistiek

Vergelijk de cursus journalistiek

Het nieuws is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We lezen ‘s morgens de krant, kijken naar het journaal op televisie of lezen de laatste toevoegingen via het internet. Al dat nieuws wordt verzameld en beschreven door journalisten, die lokaal, landelijk of internationaal nieuws vergaren en naar jou toe brengen.

Met een cursus Journalistiek ben je als eerste bij het nieuws. Je leert hoe je nieuws kunt verzamelen en verslag kunt doen van wat er gebeurd is. Je maakt kennis met de belangrijkste journalistieke technieken en doet jouw voordeel met wat er om je heen gebeurd. Daarnaast kun je als professioneel journalist aan de slag bij een krant, magazine of website. Of je begint als freelance journalist en bouwt een zelfstandig inkomen op!

Naar vergelijken Bekijk cursusmateriaal

Waar ga jij studeren? Kies je voor Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste thuisstudie aanbieders van Nederland. Check hun reviews, vergelijk prijzen en bekijk meer informatie over de aanbieders van de cursus journalistiek.

Journalistiek

Prijs vanaf € 269.00 Gem. studieduur:

Journalistiek

Prijs vanaf € 419 Gem. studieduur: 12 maanden

Journalistiek schrijven

Prijs vanaf € 515.4 Gem. studieduur: 12 Maanden

Journalistiek en nieuwe media

Prijs vanaf € 659.4 Gem. studieduur: 12 Maanden

Journalistiek

Prijs vanaf € 299 Gem. studieduur:

Het cursusmateriaal per aanbieder in beeld

Wat ontvang je eigenlijk wanneer je een cursus bestelt bij Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Goede vraag! Hieronder het antwoord in beeld voor de cursus journalistiek.

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!

De cursus journalistiek volgen als thuisstudie?

De cursus journalistiek volgen als thuisstudie is een prima keuze! Je bepaalt namelijk zelf wanneer je tijd besteed aan het leren en volgen van je cursus. Daarbij scheelt het ook nog eens flink in je portemonnee als je het vergelijkt met andere onderwijsvormen.

Bespaar flink met een thuisstudie journalistiek

Een opleiding journalistiek kun je prima thuis doen. Dankzij de online studieondersteuning studeer jij waar en wanneer het jou uitkomt en kun je het geleerde meteen in de praktijk brengen. En dat is niet alleen gemakkelijker, maar bespaart jou ook flink wat kosten vergeleken met het regulier onderwijs!

Schrijf een review, help anderen

Reviews zijn belangrijk voor toekomstige cursisten om te bepalen waar ze welke cursus gaan volgen. Heb jij een ervaring met Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Deel hem op onze website en help anderen bij het maken van een juiste keuze.

Schrijf een review