Belasting

Vergelijk de cursus belasting

Iedereen krijgt er elk jaar weer mee te maken: de belastingdienst. Het invullen van de belastingaangifte kan een ingewikkelde zaak zijn, zeker als je te maken hebt met meerdere inkomstenbronnen, een fiscale partner of verschillende vermogens. Je kunt hiervoor een belastingconsulent inhuren die de aangifte voor jou doet, of je kunt een cursus Belasting volgen en voortaan zelf jouw aangifte verzorgen.

Met een cursus Belasting leer je alle ins en outs van de particuliere belastingaangifte. Die kennis kun je dus gebruiken voor jouw eigen aangifte, of om anderen (vrijwillig of betaald) te helpen met het invullen. Wil jij als professioneel belastingconsulent aan de slag? Dan volg je een cursus Belasting assistent of Belastingconsulent en leer jij meer over het Nederlands recht en belastingaangiften voor ondernemers.

Naar vergelijken Bekijk cursusmateriaal

Waar ga jij studeren? Kies je voor Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste thuisstudie aanbieders van Nederland. Check hun reviews, vergelijk prijzen en bekijk meer informatie over de aanbieders van de cursus belasting.

Belastingassistent

Prijs vanaf € 534.00 Gem. studieduur: 6 maanden

Elementaire Belastingkunde

Prijs vanaf € 229 Gem. studieduur: 5 maanden

Het cursusmateriaal per aanbieder in beeld

Wat ontvang je eigenlijk wanneer je een cursus bestelt bij Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Goede vraag! Hieronder het antwoord in beeld voor de cursus belasting.

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!

Een cursus belasting als thuisstudie?

Een opleiding belasting kun je prima thuis doen. Dankzij de online studieondersteuning studeer jij waar en wanneer het jou uitkomt en kun je het geleerde meteen in de praktijk brengen. En dat is niet alleen gemakkelijker, maar bespaar jou ook flink wat kosten vergeleken met het regulier onderwijs!

Schrijf een review, help anderen

Reviews zijn belangrijk voor toekomstige cursisten om te bepalen waar ze welke cursus gaan volgen. Heb jij een ervaring met Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Deel hem op onze website en help anderen bij het maken van een juiste keuze.

Schrijf een review