Beleggen

Vergelijk de cursus beleggen

Als de rente op het spaargeld laag is, kan het lonen om te gaan beleggen. Maar dat lijkt heel ingewikkeld, en er zijn risico’s aan verbonden. Blijft beleggen dan gokken met geld, of kan het ook anders?

Met een cursus Beleggen voor Beginners zet jij de eerste stappen in de wereld van aandelen, obligaties en opties. Zo leer je hoe de beurs werkt en hoe je risico’s kunt inschatten, en hoe jij op een verantwoorde manier jouw eigen beleggingsportefeuille samenstelt. Zo beperk je de risico’s en vergroot jij de kans op een mooi rendement. Een thuisstudie beleggen kan een mooi begin zijn van de opbouw van vermogen voor later. Zo realiseer jij jouw financiële doelen en leer je meespelen op de altijd bewegende beurs.

Naar vergelijken Bekijk cursusmateriaal

Waar ga jij studeren? Kies je voor Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste thuisstudie aanbieders van Nederland. Check hun reviews, vergelijk prijzen en bekijk meer informatie over de aanbieders van de cursus beleggen.

Beleggen Voor Beginners

Prijs vanaf € 179.00 Gem. studieduur:

Beleggen

Prijs vanaf € 270.00 Gem. studieduur: 6 maanden

Beleggen voor Beginners

Prijs vanaf € 299 Gem. studieduur: 12 maanden

Het cursusmateriaal per aanbieder in beeld

Wat ontvang je eigenlijk wanneer je een cursus bestelt bij Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Goede vraag! Hieronder het antwoord in beeld voor de cursus beleggen.

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!

Een cursus beleggen als thuisstudie?

Een opleiding tot astrologie kun je prima thuis doen. Dankzij de online studieondersteuning studeer jij waar en wanneer het jou uitkomt en kun je het geleerde meteen in de praktijk brengen. En dat is niet alleen gemakkelijker, maar bespaar jou ook flink wat kosten vergeleken met het regulier onderwijs!

Schrijf een review, help anderen

Reviews zijn belangrijk voor toekomstige cursisten om te bepalen waar ze welke cursus gaan volgen. Heb jij een ervaring met Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Deel hem op onze website en help anderen bij het maken van een juiste keuze.

Schrijf een review