Budgetcoach

Vergelijk de cursus budgetcoach

Geld speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Je wordt betaald voor het werk dat je doet, en van dat geld koop jij zaken die voor jou belangrijk zijn: een huis, auto, gas en elektriciteit, maar ook mooie dingen zoals een nieuwe televisie, mobiele telefoon en kleding.

Een cursus Budgetcoach leert jou hoe je in alle drukte van inkomsten en uitgaven het overzicht creëert en bewaart. Zo heb je altijd op een rij wat jouw inkomsten zijn, en hoeveel je kunt en wilt missen voor die nieuwe schoenen of de vervanging van die kapotte wasmachine. Als budgetcoach kun je bovendien ook anderen helpen inzicht te krijgen in hun uitgavenpatroon en gewenste veranderingen door te voeren in hun financiële situatie.

Naar vergelijken Bekijk cursusmateriaal

Waar ga jij studeren? Kies je voor Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste thuisstudie aanbieders van Nederland. Check hun reviews, vergelijk prijzen en bekijk meer informatie over de aanbieders van de cursus budgetcoach.

Budgetcoach

Prijs vanaf € 499.00 Gem. studieduur:

Budgetcoach

Prijs vanaf € 693.00 Gem. studieduur: 7 maanden

Zelfstandig budgetcoach

Prijs vanaf € 850.00 Gem. studieduur: 10 maanden

Budgetcoach

Prijs vanaf € 529 Gem. studieduur: 9 maanden

Budgetcoach

Prijs vanaf € 191.7 Gem. studieduur: 6 Maanden

Professioneel budgetcoach

Prijs vanaf € 959.4 Gem. studieduur: 12 Maanden

Het cursusmateriaal per aanbieder in beeld

Wat ontvang je eigenlijk wanneer je een cursus bestelt bij Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Goede vraag! Hieronder het antwoord in beeld voor de cursus budgetcoach.

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!

Een cursus budgetcoach als thuisstudie?

Een opleiding budgetcoach kun je prima thuis doen. Dankzij de online studieondersteuning studeer jij waar en wanneer het jou uitkomt en kun je het geleerde meteen in de praktijk brengen. En dat is niet alleen gemakkelijker, maar bespaar jou ook flink wat kosten vergeleken met het regulier onderwijs!

Schrijf een review, help anderen

Reviews zijn belangrijk voor toekomstige cursisten om te bepalen waar ze welke cursus gaan volgen. Heb jij een ervaring met Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Deel hem op onze website en help anderen bij het maken van een juiste keuze.

Schrijf een review