Commercieel schrijven

Vergelijk de cursus commercieel schrijven

Een goede commerciële tekst geeft niet alleen informatie, maar vertelt ook waarom klanten juist jouw producten moeten aanschaffen in plaats van die van de concurrent. Zo creëer je meerwaarde. En dat is niet alleen handig voor grote bedrijven die producten willen verkopen, maar ook voor zelfstandig ondernemers, marketeers, copywriters of mensen die zichzelf goed willen presenteren op papier, bijvoorbeeld voor een sollicitatie.

Met een cursus Commercieel schrijven bestudeer je het communicatieproces. Je bekijkt met welke zaken je rekening moet houden bij het schrijven van jouw tekst en hoe jij de boodschap zo helder en doeltreffend mogelijk kunt overbrengen. Zo worden jouw teksten helder en to-the-point, en weten mensen precies waarom jouw aanbod zo veel beter is dan dat van een ander. En dat kan leiden tot een mooie samenwerking of overeenkomst.

Naar vergelijken Bekijk cursusmateriaal

Waar ga jij studeren? Kies je voor Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste thuisstudie aanbieders van Nederland. Check hun reviews, vergelijk prijzen en bekijk meer informatie over de aanbieders van de cursus commercieel schrijven.

Schrijven Voor Het Web

Prijs vanaf € 249.00 Gem. studieduur:

Schrijven voor het web

Prijs vanaf € 297.00 Gem. studieduur: 3 maanden

Commerciële teksten schrijven

Prijs vanaf € 445.00 Gem. studieduur: 5 maanden

Webteksten schrijven in WordPress

Prijs vanaf € 834.00 Gem. studieduur: 6 maanden

Commerciële Teksten Schrijven

Prijs vanaf € 299 Gem. studieduur: 5 maanden

Schrijven voor het web

Prijs vanaf € 239.85 Gem. studieduur: 3 Maanden

Het cursusmateriaal per aanbieder in beeld

Wat ontvang je eigenlijk wanneer je een cursus bestelt bij Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Goede vraag! Hieronder het antwoord in beeld voor de cursus commercieel schrijven.

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!

Een cursus commercieel schrijven als thuisstudie?

Een opleiding commercieel schrijven kun je prima thuis doen. Dankzij de online studieondersteuning studeer jij waar en wanneer het jou uitkomt en kun je het geleerde meteen in de praktijk brengen. En dat is niet alleen gemakkelijker, maar bespaart jou ook flink wat kosten vergeleken met het regulier onderwijs!

Schrijf een review, help anderen

Reviews zijn belangrijk voor toekomstige cursisten om te bepalen waar ze welke cursus gaan volgen. Heb jij een ervaring met Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Deel hem op onze website en help anderen bij het maken van een juiste keuze.

Schrijf een review