Copywriting

Vergelijk de cursus copywriting

Het werk van een copywriter is het schrijven van een aantrekkelijke tekst. Zodanig dat jij als klant vanzelf zin krijgt om dit product te kopen of te gebruiken, of om deze dienst af te nemen.

Houdt je van schrijven en wil je jouw vaardigheden graag inzetten in een creatief beroep binnen de reclamewereld? Dan is een cursus copywriting een goede keuze. Je maakt kennis met de reclamewereld en leert hoe jij wervende, aantrekkelijke en overtuigende teksten kunt schrijven. Met deze kennis kunt jij aan de slag als professioneel copywriter bij bijvoorbeeld een reclamebureau, of je start jouw eigen bedrijf als zelfstandig copywriter.

Naar vergelijken Bekijk cursusmateriaal

Waar ga jij studeren? Kies je voor Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste thuisstudie aanbieders van Nederland. Check hun reviews, vergelijk prijzen en bekijk meer informatie over de aanbieders van de cursus copywriting.

Copywriter

Prijs vanaf € 459.00 Gem. studieduur:

Online copywriter

Prijs vanaf € 483.00 Gem. studieduur: 7 maanden

Allround copywriter

Prijs vanaf € 690.00 Gem. studieduur: 10 maanden

Copywriter

Prijs vanaf € 559 Gem. studieduur: 9 maanden

Copywriter

Prijs vanaf € 409 Gem. studieduur:

Het cursusmateriaal per aanbieder in beeld

Wat ontvang je eigenlijk wanneer je een cursus bestelt bij Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Goede vraag! Hieronder het antwoord in beeld voor de cursus copywriting.

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!

Een cursus copywriting als thuisstudie?

Een opleiding copywriting kun je prima thuis doen. Dankzij de online studieondersteuning studeer jij waar en wanneer het jou uitkomt en kun je het geleerde meteen in de praktijk brengen. En dat is niet alleen gemakkelijker, maar bespaart jou ook flink wat kosten vergeleken met het regulier onderwijs!

Schrijf een review, help anderen

Reviews zijn belangrijk voor toekomstige cursisten om te bepalen waar ze welke cursus gaan volgen. Heb jij een ervaring met Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Deel hem op onze website en help anderen bij het maken van een juiste keuze.

Schrijf een review