Dierenverzorging

Vergelijk de cursus dierenverzorging

Houdt jij van dieren? Heb jezelf een huisdier of zorg jij regelmatig voor de huisdieren van een ander? Of wil je wellicht in een dierenwinkel, -asiel of -pension gaan werken? Dan is het handig om je te verdiepen in de verzorging van dieren.

Met een cursus dierenverzorging verdiep jij je in de leefomgeving en verzorgingsbehoeften van verschillende huisdieren. Zo leer jij meer over het verzorgen van honden, katten, vogels en knaagdieren, maar bijvoorbeeld ook over de verzorging van kleinvee zoals geiten en schapen, of exotische dieren als slangen en andere reptielen. Naast een algemene cursus dierenverzorging bestaan er ook verschillende specialistische cursussen, bijvoorbeeld over de verzorging van honden of katten.

Naar vergelijken Bekijk cursusmateriaal

Waar ga jij studeren? Kies je voor Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste thuisstudie aanbieders van Nederland. Check hun reviews, vergelijk prijzen en bekijk meer informatie over de aanbieders van de cursus dierenverzorging.

Dierenverzorging

Prijs vanaf € 249.00 Gem. studieduur:

Dierenverzorging

Prijs vanaf € 207.00 Gem. studieduur: 3 maanden

Dierenverzorging

Prijs vanaf € 269 Gem. studieduur: 6 maanden

Professionele dierenverzorging

Prijs vanaf € 575.4 Gem. studieduur: 12 Maanden

Het cursusmateriaal per aanbieder in beeld

Wat ontvang je eigenlijk wanneer je een cursus bestelt bij Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Goede vraag! Hieronder het antwoord in beeld voor de cursus dierenverzorging.

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!

Een cursus dierenverzorging als thuisstudie?

Een opleiding dierenverzorging kun je prima thuis doen. Dankzij de online studieondersteuning studeer jij waar en wanneer het jou uitkomt en kun je het geleerde meteen in de praktijk brengen. En dat is niet alleen gemakkelijker, maar bespaart jou ook flink wat kosten vergeleken met het regulier onderwijs!

Schrijf een review, help anderen

Reviews zijn belangrijk voor toekomstige cursisten om te bepalen waar ze welke cursus gaan volgen. Heb jij een ervaring met Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Deel hem op onze website en help anderen bij het maken van een juiste keuze.

Schrijf een review