Duits

Vergelijk de cursus duits

Taalcursus Duits

Het Duits is één van de grote wereldtalen. Niet alleen onze oosterburen spreken Duits, maar ook in veel Oost-Europese landen kun je er prima mee terecht.

Een cursus Duits bestaat in vele vormen en maten. Wie nog geen kennis heeft van de Duitse taal begint met een thuisstudie Duits voor beginners. Hierin wordt de basis van het Duits uitgelegd, leer je de regels voor spelling en grammatica, en oefen je met het lezen, schrijven en spreken van de Duitse taal.

Gevorderden kunnen hun woordenschat en taalvaardigheid vergroten met een cursus Duits voor gevorderden. In deze thuisstudie komen meer complexe woorden en situaties aan bod, waarin je leert om over de meest uiteenlopende onderwerpen te praten of te corresponderen. Ga jij vaak op zakenreis naar een Duitssprekend land of spreken jouw zakenrelaties Duits? Dan is een cursus zakelijk Duits een goed idee met een goede kennis van de Duitse taal wordt jouw vakantie, wintersport of zakenreis straks nog gemakkelijker en aangenamer!

Naar vergelijken Bekijk cursusmateriaal

Waar ga jij studeren? Kies je voor Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste thuisstudie aanbieders van Nederland. Check hun reviews, vergelijk prijzen en bekijk meer informatie over de aanbieders van de cursus duits.

Duits Voor Beginners (A1)

Prijs vanaf € 159.00 Gem. studieduur:

Duits Voor Gevorderden (A2)

Prijs vanaf € 159.00 Gem. studieduur:

Duits voor beginners

Prijs vanaf € 360.00 Gem. studieduur: 8 maanden

Duits voor gevorderden

Prijs vanaf € 550.00 Gem. studieduur: 10 maanden

Duits voor beginners en gevorderden

Prijs vanaf € 630.00 Gem. studieduur: 14 maanden

Duits voor meergevorderden

Prijs vanaf € 660.00 Gem. studieduur: 12 maanden

Duits voor gevorderden en meergevorderden

Prijs vanaf € 935.00 Gem. studieduur: 17 maanden

Cursus Duits voor Gevorderden

Prijs vanaf € 199 Gem. studieduur: 12 maanden

Cursus Duits voor Beginners

Prijs vanaf € 199 Gem. studieduur: 12 maanden

Duits voor beginners

Prijs vanaf € 323.4 Gem. studieduur: 12 Maanden

Duits voor gevorderden

Prijs vanaf € 323.4 Gem. studieduur: 12 Maanden

Het cursusmateriaal per aanbieder in beeld

Wat ontvang je eigenlijk wanneer je een cursus bestelt bij Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Goede vraag! Hieronder het antwoord in beeld voor de cursus duits.

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!

Over erkenningen bestaan veel misverstanden. Zo vragen veel mensen zich af of een bepaalde opleider erkend is? Het is echter niet de opleider die erkend is voor zijn hele aanbod. Je moet je daarom altijd afvragen of de cursus of opleiding die jij wilt volgen van een bepaalde aanbieder erkend is door bijvoorbeeld de overheid of een branchevereniging. Voor Laudius, LOI, NHA, NTI en Thuiscursus.nl geldt dat ze ook niet erkende opleidingen aanbieden. Dit komt vaak simpelweg door het feit dat er überhaupt geen erkenning bestaat voor de betreffende cursus.
Meer weten over erkenningen? Wij schreven er enkele blogs over:

De meeste aanbieders van thuisstudies verrassen je graag met een extra cadeau wat je gratis ontvangt na inschrijving. Nieuwsgierig naar deze acties? Check dan hier alle acties per aanbieder.

Een thuisstudie is geen fysiek product met duidelijke specificaties. Dit maakt de aanschaf soms lastig, want wat ontvang je nu precies nadat je tot bestelling bent overgegaan? Deze drie tips helpen je om het proces makkelijker te maken.

1. Bekijk de inhoudsopgave

Een inhoudsopgave geeft een uitgebreide samenvatting weer van de inhoud van de cursus. Hiermee kun je dus bekijken of de inhoud past bij wat je zoekt.

2. Lees reviews

De opmerkingen van andere cursisten is heel waardevol. Bekijk de reviews op onze website, maar ook die op de site van de aanbieder zelf. Je haalt hier vaak veel nuttige informatie uit.

3. Maak gebruik van de gratis proefperiode

Velen beschouwen deze periode als een trucje. Waar zit de adder onder het gras? Maar dat is het niet. De gratis proefperiode wordt aangeboden juist om je wél het product vooraf te laten ervaren. Maak er dan ook gebruik van!

Schrijf een review, help anderen

Reviews zijn belangrijk voor toekomstige cursisten om te bepalen waar ze welke cursus gaan volgen. Heb jij een ervaring met Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Deel hem op onze website en help anderen bij het maken van een juiste keuze.

Schrijf een review