Engels

Vergelijk de cursus engels

Taalcursus Engels

Engels is de meest gebruikte taal ter wereld. Dankzij Engelstalige films en televisieseries, Engels sprekende immigranten, studenten en toeristen en natuurlijk het internet wordt het Engels steeds belangrijker in ons dagelijks leven.
Deze meest gesproken taal ter wereld is gemakkelijk te leren en wordt bijna overal ter wereld gebruikt. Het beheersen van de Engelse taal is dus niet alleen in jouw dagelijkse omgeving gemakkelijk, maar ook als je op vakantie of zakenreis naar het buitenland gaat.
Een cursus Engels kun je op verschillende niveaus starten – of je nu net begint met leren of de basisbeginselen al onder de knie hebt, je kunt jouw Engelse woordenschat altijd vergroten. In de thuisstudie voor beginners leer je de beginselen van de Engelse taal, maak je kennis met de beginselen van spelling en grammatica, en leer je eenvoudige gesprekken in het Engels voeren. Heb je al wat meer kennis in huis? Dan tilt je jouw talenkennis naar een hoger niveau met de cursus voor gevorderden. Je vergroot jouw taalkennis met complexe woorden en zinnen, kunt zakelijk corresponderen en voert uitgebreide gesprekken in het Engels. Een must voor iedereen die in het dagelijks leven met deze taal te maken heeft!

Naar vergelijken Bekijk cursusmateriaal

Waar ga jij studeren? Kies je voor Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste thuisstudie aanbieders van Nederland. Check hun reviews, vergelijk prijzen en bekijk meer informatie over de aanbieders van de cursus engels.

Engels Voor Beginners A1

Prijs vanaf € 159.00 Gem. studieduur:

Engels Voor Beginners A2

Prijs vanaf € 159.00 Gem. studieduur:

Basiscursus Engels

Prijs vanaf € 260.00 Gem. studieduur: 4 maanden

Engels voor beginners

Prijs vanaf € 360.00 Gem. studieduur: 8 maanden

Engels voor gevorderden

Prijs vanaf € 550.00 Gem. studieduur: 10 maanden

Engels voor beginners en gevorderden

Prijs vanaf € 630.00 Gem. studieduur: 14 maanden

Engels voor meergevorderden

Prijs vanaf € 660.00 Gem. studieduur: 12 maanden

Engels voor gevorderden en meergevorderden

Prijs vanaf € 935.00 Gem. studieduur: 17 maanden

Cursus Engels voor Beginners

Prijs vanaf € 199 Gem. studieduur: 12 maanden

Cursus Engels voor Gevorderden

Prijs vanaf € 199 Gem. studieduur: 12 maanden

Cursus Engels voor Beginners + Gevorderden

Prijs vanaf € 299 Gem. studieduur: 15 maanden

Engels voor gevorderden

Prijs vanaf € 295.6 Gem. studieduur: 8 Maanden

Engels voor beginners

Prijs vanaf € 343.6 Gem. studieduur: 8 Maanden

Engels voor Gevorderden

Prijs vanaf € 299 Gem. studieduur:

Engels voor Meergevorderden

Prijs vanaf € 299 Gem. studieduur:

Engels voor Beginners

Prijs vanaf € 299 Gem. studieduur:

Het cursusmateriaal per aanbieder in beeld

Wat ontvang je eigenlijk wanneer je een cursus bestelt bij Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Goede vraag! Hieronder het antwoord in beeld voor de cursus engels.

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!

Over erkenningen bestaan veel misverstanden. Zo vragen veel mensen zich af of een bepaalde opleider erkend is? Het is echter niet de opleider die erkend is voor zijn hele aanbod. Je moet je daarom altijd afvragen of de cursus of opleiding die jij wilt volgen van een bepaalde aanbieder erkend is door bijvoorbeeld de overheid of een branchevereniging. Voor Laudius, LOI, NHA, NTI en Thuiscursus.nl geldt dat ze ook niet erkende opleidingen aanbieden. Dit komt vaak simpelweg door het feit dat er überhaupt geen erkenning bestaat voor de betreffende cursus.
Meer weten over erkenningen? Wij schreven er enkele blogs over:

De meeste aanbieders van thuisstudies verrassen je graag met een extra cadeau wat je gratis ontvangt na inschrijving. Nieuwsgierig naar deze acties? Check dan hier alle acties per aanbieder.

Een thuisstudie is geen fysiek product met duidelijke specificaties. Dit maakt de aanschaf soms lastig, want wat ontvang je nu precies nadat je tot bestelling bent overgegaan? Deze drie tips helpen je om het proces makkelijker te maken.

1. Bekijk de inhoudsopgave

Een inhoudsopgave geeft een uitgebreide samenvatting weer van de inhoud van de cursus. Hiermee kun je dus bekijken of de inhoud past bij wat je zoekt.

2. Lees reviews

De opmerkingen van andere cursisten is heel waardevol. Bekijk de reviews op onze website, maar ook die op de site van de aanbieder zelf. Je haalt hier vaak veel nuttige informatie uit.

3. Maak gebruik van de gratis proefperiode

Velen beschouwen deze periode als een trucje. Waar zit de adder onder het gras? Maar dat is het niet. De gratis proefperiode wordt aangeboden juist om je wél het product vooraf te laten ervaren. Maak er dan ook gebruik van!

Schrijf een review, help anderen

Reviews zijn belangrijk voor toekomstige cursisten om te bepalen waar ze welke cursus gaan volgen. Heb jij een ervaring met Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Deel hem op onze website en help anderen bij het maken van een juiste keuze.

Schrijf een review