Filosofie

Vergelijk de cursus filosofie

Door de jaren heen hebben filosofen zich bezig gehouden met de grote vragen van het leven: wat is de betekenis van ons leven? Wanneer is het leven zinvol? Wat is goed of slecht? Vragen waarmee iedereen zich wel eens heeft beziggehouden en waarover iedereen wel eens zou willen filosoferen.

Een cursus Filosofie laat jou kennismaken met de verschillende filosofische denkstromen die in de loop der jaren zijn ontstaan. Klassieke denkers zoals Socrates en Plato maken hun entree, maar ook de denkwijzen van oosterse filosofen als Confucius en meer modernere denkers als Sartre en Spinoza worden behandeld. Zo leer je op verschillende manieren naar een vraagstuk kijken en kun je jouw eigen filosofie op belangrijke levensvragen opstellen.

Naar vergelijken Bekijk cursusmateriaal

Waar ga jij studeren? Kies je voor Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste thuisstudie aanbieders van Nederland. Check hun reviews, vergelijk prijzen en bekijk meer informatie over de aanbieders van de cursus filosofie.

Filosofie

Prijs vanaf € 169.00 Gem. studieduur:

Filosofie

Prijs vanaf € 294.00 Gem. studieduur: 6 maanden

Filosofie

Prijs vanaf € 287.7 Gem. studieduur: 6 Maanden

Het cursusmateriaal per aanbieder in beeld

Wat ontvang je eigenlijk wanneer je een cursus bestelt bij Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Goede vraag! Hieronder het antwoord in beeld voor de cursus filosofie.

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!

Een cursus filosofie als thuisstudie?

Een opleiding filosofie kun je prima thuis doen. Dankzij de online studieondersteuning studeer jij waar en wanneer het jou uitkomt en kun je het geleerde meteen in de praktijk brengen. En dat is niet alleen gemakkelijker, maar bespaart jou ook flink wat kosten vergeleken met het regulier onderwijs!

Schrijf een review, help anderen

Reviews zijn belangrijk voor toekomstige cursisten om te bepalen waar ze welke cursus gaan volgen. Heb jij een ervaring met Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Deel hem op onze website en help anderen bij het maken van een juiste keuze.

Schrijf een review