Frans

Vergelijk de cursus frans

Taalcursus Frans

Frankrijk is het nummer één vakantieland van Nederlandse vakantiegangers. De vredige Franse dorpjes, het prachtige landschap en natuurlijk de beroemde Franse keuken maken Frankrijk tot een aantrekkelijk vakantieland. Het enige nadeel: men spreekt er weinig Engels. De belangrijkste voertaal is en blijft het Frans.

Met een cursus Frans wordt jouw vakantie of zakenreis naar Frankrijk een stuk gemakkelijker en aangenamer. Zo kun je de mensen in hun eigen taal aanspreken en maak je jezelf gemakkelijk verstaanbaar.

Heb je nog geen kennis van de Franse taal? Dan is een cursus Frans voor beginners een goede start. Voor wie al een aardig mondje Frans spreekt is er een thuisstudie voor gevorderden, waarin meer complexe woorden en situaties worden geleerd. En voor wie echt geen tijd heeft om in de boeken te duiken is er zelfs een volledige cursus Frans op CD, voor onderweg. Zo leer je altijd en overal op eenvoudige wijze de Franse taal kennen.

Naar vergelijken Bekijk cursusmateriaal

Waar ga jij studeren? Kies je voor Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste thuisstudie aanbieders van Nederland. Check hun reviews, vergelijk prijzen en bekijk meer informatie over de aanbieders van de cursus frans.

Frans Voor Beginners (A1)

Prijs vanaf € 159.00 Gem. studieduur:

Frans Voor Beginners (A2)

Prijs vanaf € 159.00 Gem. studieduur:

Frans voor beginners

Prijs vanaf € 360.00 Gem. studieduur: 8 maanden

Frans voor gevorderden

Prijs vanaf € 550.00 Gem. studieduur: 10 maanden

Frans voor beginners en gevorderden

Prijs vanaf € 630.00 Gem. studieduur: 14 maanden

Frans voor meergevorderden

Prijs vanaf € 660.00 Gem. studieduur: 12 maanden

Frans voor gevorderden en meergevorderden

Prijs vanaf € 935.00 Gem. studieduur: 17 maanden

Frans voor Beginners

Prijs vanaf € 199 Gem. studieduur: 12 maanden

Frans voor Gevorderden

Prijs vanaf € 199 Gem. studieduur: 12 maanden

Cursus Frans Beginners Gevorderden

Prijs vanaf € 299 Gem. studieduur: 15 maanden

Frans voor beginners

Prijs vanaf € 295.6 Gem. studieduur: 8 Maanden

Frans A1

Prijs vanaf € 295.6 Gem. studieduur: 8 Maanden

Frans A2

Prijs vanaf € 295.6 Gem. studieduur: 8 Maanden

Frans voor gevorderden

Prijs vanaf € 323.4 Gem. studieduur: 12 Maanden

Frans voor Gevorderden

Prijs vanaf € 299 Gem. studieduur:

Frans voor Beginners

Prijs vanaf € 299 Gem. studieduur:

Het cursusmateriaal per aanbieder in beeld

Wat ontvang je eigenlijk wanneer je een cursus bestelt bij Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Goede vraag! Hieronder het antwoord in beeld voor de cursus frans.

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!

Een cursus Frans als thuisstudie?

Een opleiding Frans kun je prima thuis doen. Dankzij de online studieondersteuning studeer jij waar en wanneer het jou uitkomt en kun je het geleerde meteen in de praktijk brengen. En dat is niet alleen gemakkelijker, maar bespaart jou ook flink wat kosten vergeleken met het regulier onderwijs!

Over erkenningen bestaan veel misverstanden. Zo vragen veel mensen zich af of een bepaalde opleider erkend is? Het is echter niet de opleider die erkend is voor zijn hele aanbod. Je moet je daarom altijd afvragen of de cursus of opleiding die jij wilt volgen van een bepaalde aanbieder erkend is door bijvoorbeeld de overheid of een branchevereniging. Voor Laudius, LOI, NHA, NTI en Thuiscursus.nl geldt dat ze ook niet erkende opleidingen aanbieden. Dit komt vaak simpelweg door het feit dat er überhaupt geen erkenning bestaat voor de betreffende cursus.
Meer weten over erkenningen? Wij schreven er enkele blogs over:

De meeste aanbieders van thuisstudies verrassen je graag met een extra cadeau wat je gratis ontvangt na inschrijving. Nieuwsgierig naar deze acties? Check dan hier alle acties per aanbieder.

Een thuisstudie is geen fysiek product met duidelijke specificaties. Dit maakt de aanschaf soms lastig, want wat ontvang je nu precies nadat je tot bestelling bent overgegaan? Deze drie tips helpen je om het proces makkelijker te maken.

1. Bekijk de inhoudsopgave

Een inhoudsopgave geeft een uitgebreide samenvatting weer van de inhoud van de cursus. Hiermee kun je dus bekijken of de inhoud past bij wat je zoekt.

2. Lees reviews

De opmerkingen van andere cursisten is heel waardevol. Bekijk de reviews op onze website, maar ook die op de site van de aanbieder zelf. Je haalt hier vaak veel nuttige informatie uit.

3. Maak gebruik van de gratis proefperiode

Velen beschouwen deze periode als een trucje. Waar zit de adder onder het gras? Maar dat is het niet. De gratis proefperiode wordt aangeboden juist om je wél het product vooraf te laten ervaren. Maak er dan ook gebruik van!

Schrijf een review, help anderen

Reviews zijn belangrijk voor toekomstige cursisten om te bepalen waar ze welke cursus gaan volgen. Heb jij een ervaring met Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Deel hem op onze website en help anderen bij het maken van een juiste keuze.

Schrijf een review