Interieurstyling

Vergelijk de cursus interieurstyling

Ben je vaak bezig met de inrichting van jouw huis of kantoor, en soms wel een beetje jaloers op al die prachtig ingerichte ruimtes die je op televisie ziet? Met een cursus interieurstyling leer je hoe je zelf diverse ruimtes prachtig kunt vormgeven!

Of het nu alleen om jouw eigen huis of kantoor gaat, of om een professionele opleiding tot interieurstylist, er is voor ieder een passende cursus. Als hobbystylist houd je je vooral bezig met het inrichten van ruimtes in jouw eigen huis, of dat van vrienden of bekenden. Wilt u zich professioneel bezighouden met het inrichten van woningen, kantoorruimtes of openbare plaatsen? Dan is een opleiding tot professioneel stylist zeker iets voor jou.

Naar vergelijken Bekijk cursusmateriaal

Waar ga jij studeren? Kies je voor Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste thuisstudie aanbieders van Nederland. Check hun reviews, vergelijk prijzen en bekijk meer informatie over de aanbieders van de cursus interieurstyling.

Interieurstylist

Prijs vanaf € 299.00 Gem. studieduur:

Interieurstyling

Prijs vanaf € 414.00 Gem. studieduur: 6 maanden

Interieurstylist

Prijs vanaf € 349 Gem. studieduur: 6 maanden

Vakopleiding Interieurstylist

Prijs vanaf € 539.4 Gem. studieduur: 12 Maanden

Interieurstylist - Gevorderden

Prijs vanaf € 219 Gem. studieduur:

Interieurstylist

Prijs vanaf € 429 Gem. studieduur:

Interieurstylist - Allround

Prijs vanaf € 1290 Gem. studieduur:

Het cursusmateriaal per aanbieder in beeld

Wat ontvang je eigenlijk wanneer je een cursus bestelt bij Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Goede vraag! Hieronder het antwoord in beeld voor de cursus interieurstyling.

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!

Schrijf een review, help anderen

Reviews zijn belangrijk voor toekomstige cursisten om te bepalen waar ze welke cursus gaan volgen. Heb jij een ervaring met Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Deel hem op onze website en help anderen bij het maken van een juiste keuze.

Schrijf een review