Interieurstyling

Vergelijk de cursus interieurstyling

interieurstyling-thuisstudiereviews

Ben je vaak bezig met de inrichting van jouw huis of kantoor, en soms wel een beetje jaloers op al die prachtig ingerichte ruimtes die je op televisie ziet? Met een cursus interieurstyling leer je hoe je zelf diverse ruimtes prachtig kunt vormgeven!

Of het nu alleen om jouw eigen huis of kantoor gaat, of om een professionele opleiding tot interieurstylist, er is voor ieder een passende cursus. Als hobbystylist houd je je vooral bezig met het inrichten van ruimtes in jouw eigen huis, of dat van vrienden of bekenden. Wilt u zich professioneel bezighouden met het inrichten van woningen, kantoorruimtes of openbare plaatsen? Dan is een opleiding tot professioneel stylist zeker iets voor jou.

Naar vergelijken Bekijk cursusmateriaal

Waar ga jij studeren? Kies je voor Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste thuisstudie aanbieders van Nederland. Check hun reviews, vergelijk prijzen en bekijk meer informatie over de aanbieders van de cursus interieurstyling.

Interieurstylist

Prijs vanaf € 299.00 Gem. studieduur:

Interieurstyling

Prijs vanaf € 414.00 Gem. studieduur: 6 maanden

Interieurstylist

Prijs vanaf € 369 Gem. studieduur: 6 maanden

Vakopleiding Interieurstylist

Prijs vanaf € 575.4 Gem. studieduur: 12 Maanden

Interieurstylist - Gevorderden

Prijs vanaf € 219 Gem. studieduur:

Interieurstylist

Prijs vanaf € 429 Gem. studieduur:

Interieurstylist - Allround

Prijs vanaf € 1290 Gem. studieduur:

Het cursusmateriaal per aanbieder in beeld

Wat ontvang je eigenlijk wanneer je een cursus bestelt bij Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Goede vraag! Hieronder het antwoord in beeld voor de cursus interieurstyling.

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!

Over erkenningen bestaan veel misverstanden. Zo vragen veel mensen zich af of een bepaalde opleider erkend is? Het is echter niet de opleider die erkend is voor zijn hele aanbod. Je moet je daarom altijd afvragen of de cursus of opleiding die jij wilt volgen van een bepaalde aanbieder erkend is door bijvoorbeeld de overheid of een branchevereniging. Voor Laudius, LOI, NHA, NTI en Thuiscursus.nl geldt dat ze ook niet erkende opleidingen aanbieden. Dit komt vaak simpelweg door het feit dat er überhaupt geen erkenning bestaat voor de betreffende cursus.
Meer weten over erkenningen? Wij schreven er enkele blogs over:

De meeste aanbieders van thuisstudies verrassen je graag met een extra cadeau wat je gratis ontvangt na inschrijving. Nieuwsgierig naar deze acties? Check dan hier alle acties per aanbieder.

Een thuisstudie is geen fysiek product met duidelijke specificaties. Dit maakt de aanschaf soms lastig, want wat ontvang je nu precies nadat je tot bestelling bent overgegaan? Deze drie tips helpen je om het proces makkelijker te maken.

1. Bekijk de inhoudsopgave

Een inhoudsopgave geeft een uitgebreide samenvatting weer van de inhoud van de cursus. Hiermee kun je dus bekijken of de inhoud past bij wat je zoekt.

2. Lees reviews

De opmerkingen van andere cursisten is heel waardevol. Bekijk de reviews op onze website, maar ook die op de site van de aanbieder zelf. Je haalt hier vaak veel nuttige informatie uit.

3. Maak gebruik van de gratis proefperiode

Velen beschouwen deze periode als een trucje. Waar zit de adder onder het gras? Maar dat is het niet. De gratis proefperiode wordt aangeboden juist om je wél het product vooraf te laten ervaren. Maak er dan ook gebruik van!

Schrijf een review, help anderen

Reviews zijn belangrijk voor toekomstige cursisten om te bepalen waar ze welke cursus gaan volgen. Heb jij een ervaring met Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Deel hem op onze website en help anderen bij het maken van een juiste keuze.

Schrijf een review