Kapper

Vergelijk de cursus kapper

Als je haar maar goed zit! Een veel gehoorde uitspraak, en niet alleen in de kappersbranche. Ben je creatief en graag met het uiterlijk bezig? Dan is een cursus Kapper wellicht iets voor jouw.

Met een cursus Kapper kun je zowel een nieuwe hobby als een nieuw beroep leren. De keuze is aan jou! Je maakt kennis met alles wat met haar te maken heeft: je leert niet alleen het in model knippen of snijden van het haar, maar vergroot ook jouw kennis over haarstyling en -verzorging. Zo kom je altijd stralend voor de dag.

Wil je professioneel kapper of haarstylist worden? Dan volg je een opleiding tot professioneel kapper en kun je daarna aan de slag in een professionele haarsalon, of als zelfstandig thuiskapper.

Naar vergelijken Bekijk cursusmateriaal

Waar ga jij studeren? Kies je voor Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste thuisstudie aanbieders van Nederland. Check hun reviews, vergelijk prijzen en bekijk meer informatie over de aanbieders van de cursus kapper.

Haarknippen

Prijs vanaf € 179.00 Gem. studieduur:

Thuiskapper

Prijs vanaf € 432.00 Gem. studieduur: 6 maanden

Freelance thuiskapper

Prijs vanaf € 828.00 Gem. studieduur: 12 maanden

Thuiskapper & Visagie

Prijs vanaf € 864.00 Gem. studieduur: 12 maanden

Thuiskapper

Prijs vanaf € 349 Gem. studieduur: 5 maanden

Thuiskapper

Prijs vanaf € 479.5 Gem. studieduur: 10 Maanden

Kapper

Prijs vanaf € 409 Gem. studieduur:

Het cursusmateriaal per aanbieder in beeld

Wat ontvang je eigenlijk wanneer je een cursus bestelt bij Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Goede vraag! Hieronder het antwoord in beeld voor de cursus kapper.

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!

De cursus kapper volgen als thuisstudie?

De cursus kapper volgen als thuisstudie is een prima keuze! Je bepaalt namelijk zelf wanneer je tijd besteed aan het leren en volgen van je cursus. Daarbij scheelt het ook nog eens flink in je portemonnee als je het vergelijkt met andere onderwijsvormen.

Bespaar flink met een thuisstudie kapper

Een opleiding kapper kun je prima thuis doen. Dankzij de online studieondersteuning studeer jij waar en wanneer het jou uitkomt en kun je het geleerde meteen in de praktijk brengen. En dat is niet alleen gemakkelijker, maar bespaart jou ook flink wat kosten vergeleken met het regulier onderwijs!

Schrijf een review, help anderen

Reviews zijn belangrijk voor toekomstige cursisten om te bepalen waar ze welke cursus gaan volgen. Heb jij een ervaring met Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Deel hem op onze website en help anderen bij het maken van een juiste keuze.

Schrijf een review