Kindercoach

Vergelijk de cursus kindercoach

Cursus kindercoach

Van kinderen wordt steeds meer verwacht. Ze moeten goede cijfers halen op school, veel vrienden hebben, sociaal vaardig zijn, en betrokken zijn bij sport, kunst of muziek. Op school worden kinderen gestimuleerd om vooral zo veel mogelijk te doen en te leren, en wordt er steeds vaker en vroeger getoetst. Als kindercoach kun jij de nieuwe generatie helpen op te groeien en elke dag het beste uit het leven te halen.

Een thuisstudie Kindercoach is geschikt voor iedereen die met kinderen te maken heeft. Als ouder, medewerker in een crèche of naschoolse opvang, kinderpsycholoog of onafhankelijk coach kun je veel profijt hebben van de kennis die een dergelijke thuisstudie je kan leveren.

Tijdens de cursus leer je meer over pedagogiek en het begeleiden van kinderen in het hedendaagse hectische leven op verschillende gebieden: de leefomgeving, emotionele en lichamelijke ontwikkeling, voeding, gedrag en communicatie. Zo lever je niet alleen een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen, maar ook aan de maatschappij. Onze kinderen zijn en blijven tenslotte onze toekomst!

Naar vergelijken Bekijk cursusmateriaal

Waar ga jij studeren? Kies je voor Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste thuisstudie aanbieders van Nederland. Check hun reviews, vergelijk prijzen en bekijk meer informatie over de aanbieders van de cursus kindercoach.

Kindercoach

Prijs vanaf € 529.00 Gem. studieduur:

Kindercoaching

Prijs vanaf € 594.00 Gem. studieduur: 6 maanden

Professioneel kindercoach

Prijs vanaf € 1188.00 Gem. studieduur: 12 maanden

Zelfstandig professioneel kindercoach

Prijs vanaf € 1602.00 Gem. studieduur: 18 maanden

Kindercoach

Prijs vanaf € 529 Gem. studieduur: 9 maanden

Kindercoach

Prijs vanaf € 629.7 Gem. studieduur: 6 Maanden

Kindercoaching

Prijs vanaf € 469 Gem. studieduur:

Het cursusmateriaal per aanbieder in beeld

Wat ontvang je eigenlijk wanneer je een cursus bestelt bij Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Goede vraag! Hieronder het antwoord in beeld voor de cursus kindercoach.

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!

De cursus kindercoach volgen als thuisstudie?

De cursus kindercoach volgen als thuisstudie is een prima keuze! Je bepaalt namelijk zelf wanneer je tijd besteed aan het leren en volgen van je cursus. Daarbij scheelt het ook nog eens flink in je portemonnee als je het vergelijkt met andere onderwijsvormen.

Bespaar flink met een thuisstudie kindercoach

Een opleiding kindercoach kun je prima thuis doen. Dankzij de online studieondersteuning studeer jij waar en wanneer het jou uitkomt en kun je het geleerde meteen in de praktijk brengen. En dat is niet alleen gemakkelijker, maar bespaart jou ook flink wat kosten vergeleken met het regulier onderwijs!

Over erkenningen bestaan veel misverstanden. Zo vragen veel mensen zich af of een bepaalde opleider erkend is? Het is echter niet de opleider die erkend is voor zijn hele aanbod. Je moet je daarom altijd afvragen of de cursus of opleiding die jij wilt volgen van een bepaalde aanbieder erkend is door bijvoorbeeld de overheid of een branchevereniging. Voor Laudius, LOI, NHA, NTI en Thuiscursus.nl geldt dat ze ook niet erkende opleidingen aanbieden. Dit komt vaak simpelweg door het feit dat er überhaupt geen erkenning bestaat voor de betreffende cursus.
Meer weten over erkenningen? Wij schreven er enkele blogs over:

De meeste aanbieders van thuisstudies verrassen je graag met een extra cadeau wat je gratis ontvangt na inschrijving. Nieuwsgierig naar deze acties? Check dan hier alle acties per aanbieder.

Een thuisstudie is geen fysiek product met duidelijke specificaties. Dit maakt de aanschaf soms lastig, want wat ontvang je nu precies nadat je tot bestelling bent overgegaan? Deze drie tips helpen je om het proces makkelijker te maken.

1. Bekijk de inhoudsopgave

Een inhoudsopgave geeft een uitgebreide samenvatting weer van de inhoud van de cursus. Hiermee kun je dus bekijken of de inhoud past bij wat je zoekt.

2. Lees reviews

De opmerkingen van andere cursisten is heel waardevol. Bekijk de reviews op onze website, maar ook die op de site van de aanbieder zelf. Je haalt hier vaak veel nuttige informatie uit.

3. Maak gebruik van de gratis proefperiode

Velen beschouwen deze periode als een trucje. Waar zit de adder onder het gras? Maar dat is het niet. De gratis proefperiode wordt aangeboden juist om je wél het product vooraf te laten ervaren. Maak er dan ook gebruik van!

Schrijf een review, help anderen

Reviews zijn belangrijk voor toekomstige cursisten om te bepalen waar ze welke cursus gaan volgen. Heb jij een ervaring met Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Deel hem op onze website en help anderen bij het maken van een juiste keuze.

Schrijf een review