Kleding maken

Vergelijk de cursus kleding maken

Natuurlijk kun je kleding in de winkel kopen. Maar daar betaal je ook voor. Daarnaast is een kledingwinkel gebonden aan standaardmaten, die niet iedereen even goed passen. Of hebben ze prachtige kleding, maar zou je net die kraag er niet op willen of de taille iets willen innemen…

Met een cursus kleding maken leer je niet alleen om kleine aanpassingen in pasvorm en ontwerp aan te brengen, maar kun je straks ook jouw eigen kleding ontwerpen en maken! Zo heb je altijd iets origineels in de kast hangen dat je precies past.

Naar vergelijken Bekijk cursusmateriaal

Waar ga jij studeren? Kies je voor Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste thuisstudie aanbieders van Nederland. Check hun reviews, vergelijk prijzen en bekijk meer informatie over de aanbieders van de cursus kleding maken.

Mode Maken En Ontwerpen

Prijs vanaf € 189.00 Gem. studieduur:

Zelf mode maken

Prijs vanaf € 280.00 Gem. studieduur: 8 maanden

Kleding Maken en Ontwerpen

Prijs vanaf € 269 Gem. studieduur: 11 maanden

Zelf kleding maken

Prijs vanaf € 251.4 Gem. studieduur: 12 Maanden

Het cursusmateriaal per aanbieder in beeld

Wat ontvang je eigenlijk wanneer je een cursus bestelt bij Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Goede vraag! Hieronder het antwoord in beeld voor de cursus kleding maken.

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!

De cursus kleding maken volgen als thuisstudie?

De cursus kleding maken volgen als thuisstudie is een prima keuze! Je bepaalt namelijk zelf wanneer je tijd besteed aan het leren en volgen van je cursus. Daarbij scheelt het ook nog eens flink in je portemonnee als je het vergelijkt met andere onderwijsvormen.

Bespaar flink met een thuisstudie kleding maken

Een opleiding kleding maken kun je prima thuis doen. Dankzij de online studieondersteuning studeer jij waar en wanneer het jou uitkomt en kun je het geleerde meteen in de praktijk brengen. En dat is niet alleen gemakkelijker, maar bespaart jou ook flink wat kosten vergeleken met het regulier onderwijs!

Schrijf een review, help anderen

Reviews zijn belangrijk voor toekomstige cursisten om te bepalen waar ze welke cursus gaan volgen. Heb jij een ervaring met Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Deel hem op onze website en help anderen bij het maken van een juiste keuze.

Schrijf een review