Spaans

Vergelijk de cursus spaans

cursus Spaans

Naast Engels, Duits en Frans is het Spaans een van de vier grote wereldtalen. Niet alleen in Spanje, maar ook in grote delen van Zuid- en Midden-Amerika wordt het Spaans dagelijks gebruikt. Ga je regelmatig op vakantie of zakenreis naar Spanje of Latijns Amerika, dan kan het handig zijn een woordje Spaans te spreken.

Een cursus Spaans leer je de basis van de Spaanse taal. Je bouwt jouw Spaanse woordenschat op, maakt kennis met de regels voor spelling en grammatica, en leert eenvoudige gesprekken te voeren in het Spaans. Daarnaast oefen je de uitspraak van de Spaanse woorden op eenvoudige wijze met de materialen die je bij de cursus ontvangt.

Ben je al bekend met de basis van de Spaanse taal, maar wil je graag meer kunnen en leren? Dan is een cursus Spaans voor gevorderden wellicht iets voor jou. Met een aanvullende thuisstudie breidt je jouw woordenschat uit en kun je straks de meest uiteenlopende conversaties in het Spaans verstaan of zelf voeren.

Naar vergelijken Bekijk cursusmateriaal

Waar ga jij studeren? Kies je voor Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste thuisstudie aanbieders van Nederland. Check hun reviews, vergelijk prijzen en bekijk meer informatie over de aanbieders van de cursus spaans.

Spaans (Latijns Amerikaans) Voor Beginners

Prijs vanaf € 119.00 Gem. studieduur:

Spaans Voor Gevorderden (B1)

Prijs vanaf € 159.00 Gem. studieduur:

Spaans Voor Beginners

Prijs vanaf € 159.00 Gem. studieduur:

VMBO Spaans

Prijs vanaf € 294.00 Gem. studieduur: 6 maanden

Spaans voor beginners

Prijs vanaf € 360.00 Gem. studieduur: 8 maanden

Spaans voor gevorderden

Prijs vanaf € 550.00 Gem. studieduur: 10 maanden

Spaans voor beginners en gevorderden

Prijs vanaf € 630.00 Gem. studieduur: 14 maanden

Spaans voor meergevorderden

Prijs vanaf € 660.00 Gem. studieduur: 12 maanden

Spaans voor gevorderden en meergevorderden

Prijs vanaf € 935.00 Gem. studieduur: 17 maanden

Cursus Spaans

Prijs vanaf € 199 Gem. studieduur: 12 maanden

Spaans A2

Prijs vanaf € 295.6 Gem. studieduur: 8 Maanden

Spaans voor beginners

Prijs vanaf € 295.6 Gem. studieduur: 8 Maanden

Spaans A1

Prijs vanaf € 295.6 Gem. studieduur: 8 Maanden

Spaans voor gevorderden

Prijs vanaf € 323.4 Gem. studieduur: 12 Maanden

Spaans B1

Prijs vanaf € 719.4 Gem. studieduur: 12 Maanden

Zakelijke communicatie Spaans

Prijs vanaf € 759.6 Gem. studieduur: 8 Maanden

Spaans voor Beginners

Prijs vanaf € 299 Gem. studieduur:

Spaans voor Gevorderden

Prijs vanaf € 299 Gem. studieduur:

Het cursusmateriaal per aanbieder in beeld

Wat ontvang je eigenlijk wanneer je een cursus bestelt bij Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Goede vraag! Hieronder het antwoord in beeld voor de cursus spaans.

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!

Over erkenningen bestaan veel misverstanden. Zo vragen veel mensen zich af of een bepaalde opleider erkend is? Het is echter niet de opleider die erkend is voor zijn hele aanbod. Je moet je daarom altijd afvragen of de cursus of opleiding die jij wilt volgen van een bepaalde aanbieder erkend is door bijvoorbeeld de overheid of een branchevereniging. Voor Laudius, LOI, NHA, NTI en Thuiscursus.nl geldt dat ze ook niet erkende opleidingen aanbieden. Dit komt vaak simpelweg door het feit dat er überhaupt geen erkenning bestaat voor de betreffende cursus.
Meer weten over erkenningen? Wij schreven er enkele blogs over:

De meeste aanbieders van thuisstudies verrassen je graag met een extra cadeau wat je gratis ontvangt na inschrijving. Nieuwsgierig naar deze acties? Check dan hier alle acties per aanbieder.

Een thuisstudie is geen fysiek product met duidelijke specificaties. Dit maakt de aanschaf soms lastig, want wat ontvang je nu precies nadat je tot bestelling bent overgegaan? Deze drie tips helpen je om het proces makkelijker te maken.

1. Bekijk de inhoudsopgave

Een inhoudsopgave geeft een uitgebreide samenvatting weer van de inhoud van de cursus. Hiermee kun je dus bekijken of de inhoud past bij wat je zoekt.

2. Lees reviews

De opmerkingen van andere cursisten is heel waardevol. Bekijk de reviews op onze website, maar ook die op de site van de aanbieder zelf. Je haalt hier vaak veel nuttige informatie uit.

3. Maak gebruik van de gratis proefperiode

Velen beschouwen deze periode als een trucje. Waar zit de adder onder het gras? Maar dat is het niet. De gratis proefperiode wordt aangeboden juist om je wél het product vooraf te laten ervaren. Maak er dan ook gebruik van!

Schrijf een review, help anderen

Reviews zijn belangrijk voor toekomstige cursisten om te bepalen waar ze welke cursus gaan volgen. Heb jij een ervaring met Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Deel hem op onze website en help anderen bij het maken van een juiste keuze.

Schrijf een review