Tekenen

Vergelijk de cursus tekenen

tekenen-thuisstudiereviews

Tekenen is voor velen een geliefde hobby: het op papier tot leven wekken van jouw eigen verbeelding om zo jouw kunsten te delen met anderen is een van de mooiste talenten die je kunt hebben. Veel mensen willen graag leren tekenen, maar denken dat dit moeilijk is of dat ze niet voldoende talent hebben.

Met een cursus tekenen ontdek je jouw eigen talent. Op eenvoudige wijze maak je kennis met verschillende tekentechnieken, leer je meer over perspectief en oefen je veelvuldig met het maken van schetsen, composities en tekeningen in potlood, houtskool of aquarel. Zo maak je straks jouw eigen kunstwerken op papier. Wil je meer? Dan is de combinatiecursus tekenen en schilderen wellicht iets voor jou. Zo leer je niet alleen tekenen, maar ook hoe je jouw schetsen om kunt zetten in mooie schilderijen.

Naar vergelijken Bekijk cursusmateriaal

Waar ga jij studeren? Kies je voor Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste thuisstudie aanbieders van Nederland. Check hun reviews, vergelijk prijzen en bekijk meer informatie over de aanbieders van de cursus tekenen.

Tekenen Voor Beginners

Prijs vanaf € 79.00 Gem. studieduur:

Patroontekenen

Prijs vanaf € 140.00 Gem. studieduur: 4 maanden

Portrettekenen en -schilderen

Prijs vanaf € 340.00 Gem. studieduur: 4 maanden

Vrij tekenen

Prijs vanaf € 390.00 Gem. studieduur: 10 maanden

Creatief schrijven & Vrij tekenen

Prijs vanaf € 780.00 Gem. studieduur: 20 maanden

Inkscape Grafisch tekenen

Prijs vanaf € 289 Gem. studieduur: 4 maanden

Tekenen voor Beginners

Prijs vanaf € 299 Gem. studieduur: 6 maanden

SketchUp (3D tekenen)

Prijs vanaf € 299 Gem. studieduur: 5 maanden

Illustratief Tekenen

Prijs vanaf € 319 Gem. studieduur: 5 maanden

Vrij Tekenen

Prijs vanaf € 349 Gem. studieduur: 14 maanden

Tekenen en Schilderen

Prijs vanaf € 349 Gem. studieduur: 18 maanden

Cartoon- en striptekenen

Prijs vanaf € 429.5 Gem. studieduur: 10 Maanden

Botanisch tekenen

Prijs vanaf € 314358 Gem. studieduur: 4 Maanden

Portrettekenen

Prijs vanaf € 239 Gem. studieduur:

Patroontekenen

Prijs vanaf € 239 Gem. studieduur:

Patroontekenen Gevorderden

Prijs vanaf € 239 Gem. studieduur:

Tekenen en Schetsen

Prijs vanaf € 239 Gem. studieduur:

Het cursusmateriaal per aanbieder in beeld

Wat ontvang je eigenlijk wanneer je een cursus bestelt bij Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Goede vraag! Hieronder het antwoord in beeld voor de cursus tekenen.

De Gouden Tip!

Dilemma: hoe beoordeel je vooraf de kwaliteit van de cursus die je wilt volgen?

Een ‘fysiek product’ heeft vaste specificaties, kun je bekijken en aanraken. Een cursus heeft dat niet. Dus hoe weet je nu of je investering de juiste gaat zijn?

Check de video en ontvang onze gouden tip.

Bekijk onze gouden tip!

Over erkenningen bestaan veel misverstanden. Zo vragen veel mensen zich af of een bepaalde opleider erkend is? Het is echter niet de opleider die erkend is voor zijn hele aanbod. Je moet je daarom altijd afvragen of de cursus of opleiding die jij wilt volgen van een bepaalde aanbieder erkend is door bijvoorbeeld de overheid of een branchevereniging. Voor Laudius, LOI, NHA, NTI en Thuiscursus.nl geldt dat ze ook niet erkende opleidingen aanbieden. Dit komt vaak simpelweg door het feit dat er überhaupt geen erkenning bestaat voor de betreffende cursus.
Meer weten over erkenningen? Wij schreven er enkele blogs over:

De meeste aanbieders van thuisstudies verrassen je graag met een extra cadeau wat je gratis ontvangt na inschrijving. Nieuwsgierig naar deze acties? Check dan hier alle acties per aanbieder.

Een thuisstudie is geen fysiek product met duidelijke specificaties. Dit maakt de aanschaf soms lastig, want wat ontvang je nu precies nadat je tot bestelling bent overgegaan? Deze drie tips helpen je om het proces makkelijker te maken.

1. Bekijk de inhoudsopgave

Een inhoudsopgave geeft een uitgebreide samenvatting weer van de inhoud van de cursus. Hiermee kun je dus bekijken of de inhoud past bij wat je zoekt.

2. Lees reviews

De opmerkingen van andere cursisten is heel waardevol. Bekijk de reviews op onze website, maar ook die op de site van de aanbieder zelf. Je haalt hier vaak veel nuttige informatie uit.

3. Maak gebruik van de gratis proefperiode

Velen beschouwen deze periode als een trucje. Waar zit de adder onder het gras? Maar dat is het niet. De gratis proefperiode wordt aangeboden juist om je wél het product vooraf te laten ervaren. Maak er dan ook gebruik van!

Schrijf een review, help anderen

Reviews zijn belangrijk voor toekomstige cursisten om te bepalen waar ze welke cursus gaan volgen. Heb jij een ervaring met Laudius, LOI, NHA, NTI of Thuiscursus.nl? Deel hem op onze website en help anderen bij het maken van een juiste keuze.

Schrijf een review